- 5 Ekim 2014
- 234
- 201
- 133
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.821
Aynen bende oyle cok sicak yatamiyorumAynen canim tüm düzenim bozuldu..evim cok sicak oluyor arakat ve aksama kadar yatak odam ve salonum güneş icinde..vantilatorun karsisinda uykuya anca dalabiliyorum hasta olmaktanda korkuyorum :/
Çok geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim su haftayı atlattık rhatiz diyemiyoruz malesef kucagimiza alana lear hep tedirginlik var Allah sagsaglim kucagimiza almayı nasip etsin tavrularimizi insallahHerkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
Çok büyük gecmis olsun canm.Herkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
çok geçmiş olsun canım Allah bidaah yaşatm asın inşlh Rabbim korusun evlatlarımızıHerkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
Cok gecmis olsun canım, bu son sıkıntı olur inşallahHerkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
Herkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
canım geçmiş olsun.çok şükür kolay atlatmssn .işlh kimse yaşamaz böle bi durumu.sende dkt et cnm yorma kendiniHerkese merhaba kızlar geçen çarşamba size bahsetmiştim acayip bi sancıyla gece geçirdim diye o gece öyle geçti ertesi sabah işe gittim bişey yok öğlen arasına çıkacakken bi baktım ki kan geliyo ama kızım da kıpır kıpır o gün soğukkanlı olmaya çalıştım hemen eşimle hastaneye gittik bebeğimi görene kadar korkudan titriyordum bebekle alakası olmayan sızıntı şeklinde bir kanamam vardı o gün hastaneye yattım ertesi gün akşama kadar şükürtekrar gelmedi ama orda bide kanamalı halde beni azarlayacak kadar insan düşmanı doktor bozuntusu sinir krizi geçirmeme sebep oldu ya sabır diyip çıkıcağım günü bekledim. progestan başladı dr vajinal yoldan. 10 gün rapor verdi bikaç gündür evdeyim dün de rutin kontrol vardı çok şükür kendi doktorum da yurtdışından döndü çok güzel haberlerle döndük kızımın kistleri yokolmuuş kanama kesilmiş kızım kıpır kıpır yalanıp esneyip duruyodu içerde ilk kez renklik üç boyutlu gördük resmen tanıştık onunla :) bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açlık 58 tokluk 129. kağıtta normal aralık 110 a kadar yazıyo ama yüksek mi değil mi bilemedim sınırın dışında olunca. fırtınalı bikaç günümün özeti bu kızlar allah o korkuyu tekrar yaşatmasın artık temizlik bile yapmaya korkuyorum ama daha az yavaş harekketlerle bu süreci sağlıklı tamamlamak istiyorum allahın izniyle
Gecmis olsun seker. Dikkat et kendine de minise de :)teşekkür ederim hepinize gebelik her an herşeye açık risksiz anı yokmuş sizlerde unutmayın dikkat edin
Canim gecen gun kasik degil de afedrrsin rahmim boyle sanki yere dusecek gibi bi baski olmustu. Internette baktim bu haftalarda doguma hazirlik kasilmalari olabiliyormus.yani rahim kendine alistirma yapiyormus. Belki seninki de boyle bir seydir ama tabi kesin bilgi yine doktora danismakla elde ederiz.kızlar bnm bazen bi anda kasıklarıma sancı giriyor bi kaç dk sonra geçiyo szdede oluyo mu
Oy massallah massallah iyi saglikli guzel ve hayirli gunlerde giysin pasaniz annesi :)Asgu gecmis olsun canim rabbim kimseye yasatmasin
Tas gibi 10 aylik bir gobusle herkese iyi geceler kizlar..aksam iftari disarda actik ama cok sistim eve kendimi zor attim soda ictim inşallah faydasi olur
Buda babasinin oglusuna bugun aldiklari karismiyorum o alirken hevesini alsin diye
Kizlar herkese hayirli cumalar hahirli gunler olur insallahhh
biz dun aksam bebek bakim cantamizi hepsiburadadan aldik.markasi stylo. Sirt cantasi aldim ben. Cunku yandan astirma cantalar kullanisli olmuyor. Indirimw vardi 159 dan 99a dusmustu. Haberiniz olsun belki siz de almak istersiniz.
Bende baktim ona canm guzel di bende sirt cantasi alicam kolumda canta tasiyamiyorum bende niveanin atta sirt cantasini siparis edicem icinde niveanin bebek bakim urunleri var hediye fiyati 55.90 sanirim güle güle kullan insallah :)Kizlar herkese hayirli cumalar hahirli gunler olur insallahhh
biz dun aksam bebek bakim cantamizi hepsiburadadan aldik.markasi stylo. Sirt cantasi aldim ben. Cunku yandan astirma cantalar kullanisli olmuyor. Indirimw vardi 159 dan 99a dusmustu. Haberiniz olsun belki siz de almak istersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?