2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Sagolun kizlar daha guzelleri sizin kuzucuklarinizin olsun insallah

Halidecim fiyat uygunmus canim Güle güle kullanın.. bizim sırt cantamiz var esim iki sene once bi yerlere giderken lazım oluyor diye almıştı bu yuzden bende büyük kol cantasi almak istiyorum polodan felan ama yinede kararsizim :/

kızlar günaydın,
benim dr.tettanoz aşısını yaptırmam gerekmediğini söyledi çok gerekli değil zaten hastane ortamında doğum olucak evde olmayacak dedi.kendi eşine bile yaptırmamış.bende yaptırmıycam ama yinede kararsız kaldım açıkçası

Canim tabiki senin kararin ama bence yaptirmalisn ben cok arastirdim bu asiyi yaptirmayan cok az kisi var hem birsey kaybetmezsinki bence yaptir bir arkadas yorum yapmis kkb yaptirmadigima pisman oldum demis dogumda enfeksiyon kapmis ve 10 gun yogun bakimda kalmis Allah korusun sen önlemini alda gerisi Allah'a kalmis iki doz zaten bu benim düsüncem karar senin..

doğru söylüyorsun canım bende kararsız kaldım dr. öyle yorum yapınca

çok saol canım cevapın için zaten kime sorduysam yaptırmış bizi kararsız bıraktı dr. çok net bi ifade kullanmadı ama dediğin gibi ameliyat ortamında enfeksiyon kapmayacağın ne belli belli olmazki? bugün gidiyim sağlık ocağına yaptırıcam nasipse

Canım aşını yaptırmanda fayda var. Her türlü enfeksiyon ameliyat ortamında kapılabilir Allah göstermesin. Zararı olsa neden aşıyı yaptıralım. Ben de 2. Dozu geçen hafta oldum. Herkesin bünyesi aynı değil sonuçta. Dr un karısına bişi olmamış olabilir.. Bu demek değildir ki bana da bişi olmaz. Sen önlemini al canım. Sağlık ocakları zaten takibini yapıyor

Aynen canm git yaptir bende 2 gun oldu 2.dozumu yaptirdim kolumun agrisi gecti bile iki gun biraz agriyo okadar simdiden gecmis olsun canm...

saol canım, aynen dediğin gibi valla bugün gidicem

Bende baktim ona canm guzel di bende sirt cantasi alicam kolumda canta tasiyamiyorum bende niveanin atta sirt cantasini siparis edicem icinde niveanin bebek bakim urunleri var hediye fiyati 55.90 sanirim güle güle kullan insallah :)
canim sen de insallah iyi ve guzel gunlerde kullan insallahh. Ben de nivea nin atta cantasini gordum ama bakim urunlerinde niveayi kullanmayip baska urunler tercih ederim diye vazgectim. Insallah saglikli kullansin ogulcuklarin :))

Sagol seker, buyuk kol cantasi kullanabiliyosan ebebekte cantalar indirime girmisti. Bi bak istersen. Ben normalde de buyuk cantaya tahammul edemedigim icin sirt cantasi olsun dedim. Sirtima takarim bebisi de yuklendim mi Allahh Allahh kim tutar beni

Kiz o nasi toktormus ameliyatlarda neler neler oluyo. Bi de bi doktorun ben esime yaptirmadim sana da gerek yok demesi cok komik geldi bana. Buyuk buyuk teyzeler gibi. Hanibderler ya bizim falancanin da gelini varmis yaptirmamis gibi
anacim sen tedbirini al. Tedbirini al tevekkulunu Allah a birak. Hos biz asilarimizi yaptirdik diye bize bisey olmayacaginin garantisi var mi? Tabiki yok. Ama insan ister istemez tedbirli davranmasi gerektigini dusunuyor. Rabbim en dogru karari almani nasip etsin insallah sekercim

Ne sıcak. Allah yardımcımız olsun.. Nem sıcak.. Buharlaşıyorum. Kahvaltı mı beni yedi ben mi kahvaltıyı yedim bilemedim

Burasi da oyle serin kiii gel anacim dogu karadeniz dolaylarina. At kendini ayder yaylasinaa pufur pufurrrrr rahatla

ya işte tam bişe demedi ama ben pek taraftarı değilim bu sağlık bakanlığı çıkardı dış ülkerede bu öyle bişe yok aşıların son kullanma tarihleri bandrolü bunlara dikat ediyorlarmı falan bişeler dedi ister istemez etkilendik ama ben hep içiçde bi soru işareti kaldı kime sorduysam yaptırmış.Aynen dediğingini sen tedbirini alda gerisi Allaha kalmış bişe sonuçta ameliytahenler nekadar steril olsada belli olmaz.Oyüzden siden de fikir almak istedim canım...

Ohh ne sanslısın canm ya :) bizim yerimizede serinle buralar yaniyo ama benim ev serin Allahtan
Ayy hic sicaga tahammul edemiyorm.azicik burasi sicak olsa vantilatoru acip karsisina geciyorum :) senin ev de simdilik iyi serin olmasi da kisin nasil. Malum ekimde dogum olacak ve kis bebisleri sonucta. Kisin sicak de mi ev

Ayy hic sicaga tahammul edemiyorm.azicik burasi sicak olsa vantilatoru acip karsisina geciyorum :) senin ev de simdilik iyi serin olmasi da kisin nasil. Malum ekimde dogum olacak ve kis bebisleri sonucta. Kisin sicak de mi ev
Kışında sıcak oluyo canm güzel isiniyoruz insallah üşütmeyiz yavrulari :)

Kizlar cokkk sicak rabbim cehennem atesinden korusun bu kadar sicaga dayanamiyoruz...birde ütü yaptim hepten pistim vantilatorun karsisinda ters donmus böcek gibi yatıyorum şimdi
yemek yemem lazim ama canim zerre birsey istemiyor cok istahsizim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…