- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.861
Kışında sıcak oluyo canm güzel isiniyoruz insallah üşütmeyiz yavrulari :)
Aynen canm bizde merak ediyoruz çok saglikla dunyaya gelirler insallah hepimizin bebisleri.Benim evde sicak oluyor yaz kış :) isinma sorun değil cok şükür
Adno senin bebisleri ben bile merak ediyorum simdiden aynisindan iki tane ayyyy yerim yaa :))
Kizlar ozelden gorusuyomusunuz ya gorusuyosaniz benide ekleyin
İlgazardahan06,blowhole25 ile gorusuyoruz feysten iyi oluyo aslinda bitanede kırsehirden arkadasim var burda tanistik onunlada ayni gun transfer olmusuk ikimizinde ikiz ikimizinde erkek :) cok iyi oluyo sadece yazisiyoruz watsaptanAynen canm bizde merak ediyoruz çok saglikla dunyaya gelirler insallah hepimizin bebisleri.
Ben feysten gorusuyorum iki kisiyle burdan blowhole bir kisi daha var arada yorum yaziyo ismi aklima gelmedi bak :)
Adnoya gönderdim nomu sende gonder canim watsaptan yazisirizValla srekli kizlar bi sey knustu m, bi sey kacirdim mmi diye bakmaktan netim bittiwhatsapp grbu falan kursak da ordan yazissak???
tmm dir :) simdi gordum bakiyorumAdnoya gönderdim nomu sende gonder canim watsaptan yazisiriz
Kızlar arada, ağustos eylülde doğum yapacaklar sayfasina bakıyorum, doğurmaya başlamışlar, çok heyecanlandım, yalnız bu hamilelik takviminden çok önce doguruyorlar, korkmaya başladım
Ne yaLan söyleyeyim benim doğum tarihi de dr un hesabına göre ekimin ilk haftası ama takvimde 17 ekim görünüyor...hayırlısı artıkKızlar arada, ağustos eylülde doğum yapacaklar sayfasina bakıyorum, doğurmaya başlamışlar, çok heyecanlandım, yalnız bu hamilelik takviminden çok önce doguruyorlar, korkmaya başladım
Geçmiş olsun canım. .idrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat et..hamilelikte özellikle çok zararlı. .Allah korusun erken doğum riski bile varmış. .kendimden biliyorum ben de çok sık yakalanırım..kontrolüne kadar çok su iç ama mutlaka doktoruna söyle.cok çok geçmiş olsun..Gunaydin anneler dun cok gezdim alisveris yaptim anneme sabh ciktim aksam geldim ama cok yoruldum sag kasigimda inanilmaz bi agri var bide usutmusum idrarimi yaparken cok zorlaniyorum oyuzdenmi kasiigim agiriyor yoksa baska biseymi pazartesi randevum bugun gtsemmi acaaba yoksa sabredip beklesemmi
canm dkkt et.bnde idrr yolu enfeksiyonndan şüpelendk.idrr kültürü faln verdk yani sende geç kalma ciddi bşe olabilr.3 lt su iç.geçmiş olsunGunaydin anneler dun cok gezdim alisveris yaptim anneme sabh ciktim aksam geldim ama cok yoruldum sag kasigimda inanilmaz bi agri var bide usutmusum idrarimi yaparken cok zorlaniyorum oyuzdenmi kasiigim agiriyor yoksa baska biseymi pazartesi randevum bugun gtsemmi acaaba yoksa sabredip beklesemmi
Ptesi kontrole gittiğinde mutlaka kan ve idrar testi yaptır canım. Geçen hafta ben de yaptırdım. Az da olsa İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda zorlanma vs yaşamadım.Her hamile bayanda görülebilir dedi dr um. Ben de hayatımda hiç olmadığım için endişelenmiştim. Enfeksiyon için Bir gecelik toz şeklinde suda eritmeli bir ilaç içtim. Tek sefer sadece. Benim de ter üstümde kurumuştu. Sonrası yoğun ishal, peşinden serum iyi oldum derken nezle oldum. Geçti şükür. İlaç kullanmayınca geç geçiyor haliyle. Bugünüme de binlerce kez şükürler olsun. İhmal etme. Tedbirini al canım. Sıvı şeyler tüket bol bol. Şimdiden geçmiş olsunGunaydin anneler dun cok gezdim alisveris yaptim anneme sabh ciktim aksam geldim ama cok yoruldum sag kasigimda inanilmaz bi agri var bide usutmusum idrarimi yaparken cok zorlaniyorum oyuzdenmi kasiigim agiriyor yoksa baska biseymi pazartesi randevum bugun gtsemmi acaaba yoksa sabredip beklesemmi
Arada benimde midem bulaniyor ama cikarmiyorum..özellikle istemedigim bir seyi faydali diye zorla yemeye calisirkenkızlar bnm bu ara midem bulanıyo çıkarıyorm arada.iştahımda kapalı yemk istesem bile hemn mıdm bulanıyo yiyemiyorm nolck bilmiyorm.
benim de idrar da enfeksiyon çıktı.sana da geçmiş olsun. Ben de gece suda eriyen ilaç içtim canım bir seferlik büyük ihtimal aynı ilaç.onu da içerken bebeğe zararı olur mı diye tedirgin olmuştum. ;( Allah sağlıkla evlatlarımız a hepimizi kavuştursun inş.Ptesi kontrole gittiğinde mutlaka kan ve idrar testi yaptır canım. Geçen hafta ben de yaptırdım. Az da olsa İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda zorlanma vs yaşamadım.Her hamile bayanda görülebilir dedi dr um. Ben de hayatımda hiç olmadığım için endişelenmiştim. Enfeksiyon için Bir gecelik toz şeklinde suda eritmeli bir ilaç içtim. Tek sefer sadece. Benim de ter üstümde kurumuştu. Sonrası yoğun ishal, peşinden serum iyi oldum derken nezle oldum. Geçti şükür. İlaç kullanmayınca geç geçiyor haliyle. Bugünüme de binlerce kez şükürler olsun. İhmal etme. Tedbirini al canım. Sıvı şeyler tüket bol bol. Şimdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?