- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.881
yormamaya çalış kendini. Çok geçmiş olsun. Işten gelince hmn uzan bence dinlen iş yapma eşin yapar yardım eder.Günaydın bacılarım rapordan sonra işbaşı yaptım bugün inşallah bi daha hastaneye yatmam gerekmez sağlıkla zamanında bebişime kavuşurum.yıllık izinler alınmaya başlamış ben de Allah izin verirse ağustos eylül çalışıp ayrılcam günler geçsin sağlıkla inşallaahh
öyle yapıcam canım ama haftaiçi dinlenebileyim diye raporluyken ütülerimi bitirip yemeklerimi hazır ettim istirahate hazırlanması yordu :) temizlikte yardım ediyo sağolsun da yemek sıkıntı oluyo o yüzden yapıp yapıp koydumyormamaya çalış kendini. Çok geçmiş olsun. Işten gelince hmn uzan bence dinlen iş yapma eşin yapar yardım eder.
tamam cnm dikkat etöyle yapıcam canım ama haftaiçi dinlenebileyim diye raporluyken ütülerimi bitirip yemeklerimi hazır ettim istirahate hazırlanması yordu :) temizlikte yardım ediyo sağolsun da yemek sıkıntı oluyo o yüzden yapıp yapıp koydum
yok canım o elavit decaviti kullan diyorlar ben kullanıyorummkızlar benim vitamin sıcakta nem yaptı previt positive adlı vitamindi beneklendi. Doktora sordum decavit al dedi. Içinde domuz katkı maddesi olan bu muydu yoksa değil mi aranızda decavit kullanan var mıııııı? Lütfen cvp bekliyorum kızlar.
decaviti ben de kullanıyorum başından beri eleviti 1 kez hastanede verdiler kokusu kötü geldi bana decavitten memnunumkızlar benim vitamin sıcakta nem yaptı previt positive adlı vitamindi beneklendi. Doktora sordum decavit al dedi. Içinde domuz katkı maddesi olan bu muydu yoksa değil mi aranızda decavit kullanan var mıııııı? Lütfen cvp bekliyorum kızlar.
amin canım sen de dikkat et valla evde olunca herşey insanın gözüne batıyo ama hiçbir iş yavrularımızdan kıymetli değil sen istirahatine bak iyi beslentamam cnm dikkat etben de yatak istirahatindeyim. kontrole yeni gittik plesanta hala aşağıda;( iş yapamıyorum.hava da çok sıcak evde de zor zaman geçiyor.Allah hepimize kolaylık versi n bebişlere de sağlık..
Kızlar merhaba..Kadir Gecemiz Mübarek olsun..Rabbim bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Hafta sonu dr a gittik. Şükürler olsun meleklerim büyümüşler..biri 1100 diğeri 1064gr olmuş..Henüz şeker ile ilgili testten bahsetmedi. .ben de idrar tahlili verdim ayaklarım oldukça şişti ama bacaklara kadar gelmediyse henüz korkulacak bişi yok dedi doktorum..
Bu gecenin hürmetine Rabbim hepinizin gönlündekini hayatına nasip etsin inşallah
kızlar iyi akşamlar. Günde kaç mg folik asit alışmış oluyorsunuz. Ben sabah demir+folik asit içeren bi ilaç içiyorum. Akşamda vitamin. Ama vitaminde de folik asit var. int de de folik asit fazlası zarar diye yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?