2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

doktor bana transferden önce folik asit başlatmadı;( ki. Kan tahlilinde hamile olduğumu öğrenince başlatmıştı. Herkes transferden önce 3 ay ve iğneleri olurken de içtimi folik asit?

günaydın kızlar. Ya ben ndn böyle oldum ki. Hep kafama birşeyler takılıyor int.den okuyorum sonra üzülüyorum. Bnm doktorum bunu söylemedi folik asit başlatmamış tı fln diye ya bebeğe bişe olmuşsa diye. Plesanta aşağıda bnm. Düzelme de yok. Vb. Sonra diyorum ki rahat ol dua et Allah bilir korur.acıbadem de bursa da tüp bebek tedavisi oldum doktor doçent bi bildiği vardır diyorum. Iki kez de bursa da en ünlü prof.da ayrıntılı ultrason a girdim bişe olsa söylerdi diyorum.(bunları / doktorları yazdım yanlış anlaşılmasın) Sonra gene panik. Bi oh diyemedim kızlar. Ben mutlu hamile olamadım. Hep evde yatıyorum kafamı dağıtamıyorum..sanırım bunun da etkisi var. Üzgünüm canınızı sıktıysam.özür dilerim.

kendi halime üzülüp ağlıyorum;( depresyona mı girdim ki. Transfer olup bekleyenlere baktım Kıyamam. Kadir gecesinde hepimize dua ettim. Bak dedim şükür hamlesin tuttu bebeğin üç ayın kaldı. Kendimi ikna edemiyorum. Biliyorum bebiş de üzülüyor. ;( eşim işte olunca evde yalnızım. Kayınvalide Görümcem annem babam ablamlar geliyor ara sıra. Onun dışında öğretmen arkadaşlarım memlekette tatilde komşulardan da uğrayan yok. Ramazan diye mi.? Diyorum nerede yanlış yaptım. Demekki bi yanlış var. Ağlak mutsuz biri olmadım hiç aslında ama;( durum bu...

Canım sakın ol. Folık asıtı yedıgın yıyeceklerden alabılıyosunkı. Cok buyutulecek bı sey degıl, ınan su stres daha cok etkılıyorfur bebegı. Ben de senın gıbı sorunlu bı hamılelık gecırıyorum. Kalp atısını duyduk ertesu gun kustım patladı 10 gun yogun bakımda kaldım. Amelıyat edıp bebegı alalım dedıler kabul etmedık. Cok sukur o sorunumuzu atlattık dedık, ıkı haftabsonra kanamam oldu ıkı hafta hıc yerımden kalkmadan yattım. Cok sukur butun yasadıklarıma ragmen oglumuz bızımle. Allah korusun bı Skıntı olsaydı doktorlar sana bı Ton uyarıda bulunurdu. Gonlumuzu ferah tutalım ve bol dua edelım. Defıgım gıbı suankı stres bebegı daha cok etkılıyor.

canım folik asiti kafana çok takmışsın gerek yok insanlar 2 ay hamile olduğunu anlamıyo sonrasında folik asit zaten verilmiyo kışın yediğin sebzelerden illaki almışsındır hiç dert etme. plesenta aşağıda olması sana istirahat gerektiriyo olabilir ama çok ciddi bişeyin olsaydı seni zaten hastanede yatırırlardı eve göndermezlerdi çoğu gitti azı kaldı sen tevekkül et Allah bize yeter o can verdi o ol dedi ki şuan taşıyosun biraz daha sabır hepimizin erken doğurma ihtimali her zaman var Allah yeter ki istesin sapasağlam doğarlar inşallah hiç stres yapma kendine kafanı dağıtacak şeyler izle internetten fazla araştırma gerilirsin boş yere canım...

canım bence çok sters yapıp kendini evhamlandırma, benimde plesanta aşağıda ama ne yapalım herşey nasip kısmet meselesi bunlar sürekli üzgün olup sters olmak daha kötü. Tadını çıkarmaya bak hamileliğin :))

Çok stres yapıyorsun canım. Ne sorunlu gebelik yaşayan var bak. Herkes çektiğini bilir. Bizler tüp bebek yaptırdığımız için bebişlerimiz çok daha önemli. Doğuma kadar da rahat olamayacağımız, ya bişi olursa korkusu hep bizimle zaten. Bunun bilincindeyiz hepimiz. Stresini sürdürme daha fazla. Doğum sonrası stres çok daha fenaymış. Allahtan hayırlısını istemedik mı. Başımıza ne gelecekse, ne yaşayacaksak Allahtan unutma canım. İyi düşün iyi şeyler olsun. Kafanı dağıtacak bişilerle uğraş. Bebek süslerini, sepetini vs yapmayı dene. Çok rahatlatıyor. Yemene içmene dikkat et. Çok yorma kendini. Doğumdan sonra uykusuz günler bizi bekliyor nasipse :) ramazanda gelen giden yok. Takma bunlara. Herkes oruç. Ben de öğretmenim. Herkes bir yerlerde. Amaaan boşver.. Kafa dinliyoz işte

kızlar desteğiniz cvp larını z için çok Tşk.ler.Allah razı olsun. Sabah kötü başladı ama Şimdi daha iyiyim. Bu günümüze şükürler olsun.herşeyin hayırlısı gerçekten. Elimizden geleni yapıp dua edip gerisini Allah a bırakmak lazım.. Netten ıncık cıncık okumak da iyi değil durup dururken kurup duruyo insan acaba fln diye. Ne gerek varsa ışte...

evet napayım gelen yok olsa da ztn nasıl oturacaksam doktor yat dedi. Ailem fln gelince de uzanıyorum hep. Işte insanın morali bozuk olunca ağlamak için sebep arıyo bazen. Ataması çıkan arkadaşlarım da var ev yerleşme taşınma derdinde .herkesin işi gücü var ışte. Dediğin gibi. Napalım kafa dinleyelim az.

Kızlar merhaba ben isim bulma konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. .normalde kararlı bir karakterim vardır ama iş isme gelince bir türlü evet kesin bu diyemiyorum..belki ikiz olduğu için çok kararsizim..isimler uygun mu olmalı farklı mı..ya buyuduklerinde begenmezlerse..evde oturmaktan kendi kendime teoriler üretmeye başladım sizler netlestirdiniz mi?

Biz netlestirdik Esimin babasi ve abisinin ismi hüseyin ikiside hakkin rahmetine kavustu esim cok istedi biri huseyin olsun kiramadim bende aslinda bana kalsa daha popüler isim koyardim :) Hüseyinin yanina uygun olsun diye vede sevdigim Ömer ismini istedim uyumluda oldu .Hüseyin&Ömer Aşklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…