- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.921
Ben Zeynep koyucam canım çok sevdiğim için..Aynı korku bendede var ben bi tanede daha modern bişiy koymayı düşünüyorum iki isimli olcak büyük ihtimalle...Kızlar merhababen isim bulma konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. .normalde kararlı bir karakterim vardır ama iş isme gelince bir türlü evet kesin bu diyemiyorum..belki ikiz olduğu için çok kararsizim..isimler uygun mu olmalı farklı mı..ya buyuduklerinde begenmezlerse..evde oturmaktan kendi kendime teoriler üretmeye başladım sizler netlestirdiniz mi?
evde yatmaktan ben deki teorileri bi duysan. Ama rahat olmaya karar verdim artık pim piriklenmek artık yok inş. bi yakınım ikizleri ne defne- deniz koydularKızlar merhababen isim bulma konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. .normalde kararlı bir karakterim vardır ama iş isme gelince bir türlü evet kesin bu diyemiyorum..belki ikiz olduğu için çok kararsizim..isimler uygun mu olmalı farklı mı..ya buyuduklerinde begenmezlerse..evde oturmaktan kendi kendime teoriler üretmeye başladım sizler netlestirdiniz mi?
aa biz de melis düşünüyoruz. Değişmezse fikrimizbende CAN ve MELIS koyucam
umarim buyuyunce isimlerini severler :)
bence ikisi de çook gzlBizde iki isim arasında kaldık.kayınpederin adı olcak ilk isim ama ikinciye tam karar veremedik.siz ce mehmet kaan mı yoksa mehmet alp mi.
Gunaydinlar canlar sabah tepikler sayesinde uyuyamadim donmeye calisti sanirim baya bi ugrasti sonunda dondu oglusum onu takip etmekten uyku muyku kalmadi
bizim oglusun adida hiç torun gormemis olan rahmetli babamin adi osman olacak ama ikinci isim konusunda kararsiz kaldik
osman enes
osman burak
sizce hangisi ? Birde esim bu ara tutturdu mücteba olsun kimse soylemesede bi soyleriz diyor...peygamber efendimizin isimlerinden seçilmiş demek.
Bu arada kizlar kulaga hos gelmesi modern olmasina degilde anlaminin guzel olmasina bakin çünkü bir anne babanin evladının uzerindeki en büyük haklarindan biri anlami guzel isim koymasidir
kızlar merhaba; ben pek sık giremiyorum foruma, ama yazdıklarınızı okuyorum. İismlerle ilgili souya cevap vereyim, biz de kısmetse BEREN&ÇINAR ya da EYLÜL&ÇINAR koyucaz. Eylül ismi biraz duygusal diye pek istemiyorum, sizce eylül mü beren m:)
Bu arada dün kon trolümüz vardı yumurcaklarımız 800'er gram olmuşlar 25+5 olduk bugün. Bugün de 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sabah gittik iverdik, 170 çıktı çok moralim bozuldu, endişe ediyorum.....Pzt doktorumla görüşücez. Ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden hepinize yumurcaklarınızla ve ailenizle sağlıklı bayramlar dilerim.
cnm heçmiş olsun. bana da 75 lik yaptırdı doktor. Üç kez kan alındı. 2. Saat sonundakinde 164 çıktı benim. Diyetisyen e yönlendirdi. Liste hazırladı diyetisyen şimdi 1 haftsdır uyuyotum lidteye.üç gün sonra kan şekerimi ölçmeyr başla dedi doktor evde ölçmek için alet aldık.(sağlık ocsğı da ölçer ama hergün ben gidemem bana yasak) not edicem şekerimi sonta dktr bakacak. ESMer ekmek ye meyve abartma. unlu vb abur cubur ve tatlı yeme cnm.kızlar merhaba; ben pek sık giremiyorum foruma, ama yazdıklarınızı okuyorum. İismlerle ilgili souya cevap vereyim, biz de kısmetse BEREN&ÇINAR ya da EYLÜL&ÇINAR koyucaz. Eylül ismi biraz duygusal diye pek istemiyorum, sizce eylül mü beren m:)
Bu arada dün kon trolümüz vardı yumurcaklarımız 800'er gram olmuşlar 25+5 olduk bugün. Bugün de 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sabah gittik verdik, 170 çıktı çok moralim bozuldu, endişe ediyorum.....Pzt doktorumla görüşücez. Ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden hepinize yumurcaklarınızla ve ailenizle sağlıklı bayramlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?