2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Ben Zeynep koyucam canım çok sevdiğim için..Aynı korku bendede var ben bi tanede daha modern bişiy koymayı düşünüyorum iki isimli olcak büyük ihtimalle...

evde yatmaktan ben deki teorileri bi duysan. Ama rahat olmaya karar verdim artık pim piriklenmek artık yok inş. bi yakınım ikizleri ne defne- deniz koydular

Biz rukiye demistik ama rukiye koymiyicam insallah. Şeyma (Peygamber efendimizin süt kardesinin adi) olabilir. Simdilik gundemimizde. Bakalim artik hayirlisi olur insallahh :)

kızlar burada marka vb. Yazmak yasak mı. Konuyla da alakalı değil ama.Ben telefonumdan memnun değilim değiştirmek istiyorım bebeğin masrafları da var ama. Tutukluk yapıyo çok ısınıyo nete girince fln bir de ekranı küçük tuşlar yanlış basılıyo hep. Marka model vermek yasak değilse kullandığınız tel ya da öneri alabilirim;(

Biz de karar verdik gibi bir şey. İlk aydan itibaren düşündüğüm isim DEMİR. Eşime de soruyorum. Varsa düşündüğün, aklına gelen isim söyle diye. O da Demir i çok sevdi. Aklıma yatan başka isim yok diyor. Hayırlısı bakalım

Gunaydinlar canlar sabah tepikler sayesinde uyuyamadim donmeye calisti sanirim baya bi ugrasti sonunda dondu oglusum onu takip etmekten uyku muyku kalmadi
bizim oglusun adida hiç torun gormemis olan rahmetli babamin adi osman olacak ama ikinci isim konusunda kararsiz kaldik
osman enes
osman burak
sizce hangisi ? Birde esim bu ara tutturdu mücteba olsun kimse soylemesede bi soyleriz diyor...peygamber efendimizin isimlerinden seçilmiş demek.

Bu arada kizlar kulaga hos gelmesi modern olmasina degilde anlaminin guzel olmasina bakin çünkü bir anne babanin evladının uzerindeki en büyük haklarindan biri anlami guzel isim koymasidir

:) OSMAN ENES

Kızlar hepinize merhaba. 20. Haftadan beri daha kolay bir hamilelik geciriyorum sukurler olsun. Bu aralar dogumla ilgili kabuslar goruyorum sık sık ve gece bağırarak uyanıyorum Ama kızımın minik ayaklarını ellerini hissettiğimde tüm korkularım azalıyor kuş gibi hafifliyorum. Beşigini, pusetini, bebek arabasını aldık. Bakalkm diğer eksiklerini ve doğum için kendi eksiklerimi de yakın zamanda almayı düşünüyorum. Bu arada girip yazamazsam herkese iyi bayramlar. Bayramda annemlere gideceğiz inşallah. Hepimiz sevdiklerimizle güzel bir bayram geçirelim inşallah. Ve Allah isteyen herkesin evini çocuk sesi ve neşesiyle doldursun inşallah.

kızlar merhaba; ben pek sık giremiyorum foruma, ama yazdıklarınızı okuyorum. İismlerle ilgili souya cevap vereyim, biz de kısmetse BEREN&ÇINAR ya da EYLÜL&ÇINAR koyucaz. Eylül ismi biraz duygusal diye pek istemiyorum, sizce eylül mü beren m:)
Bu arada dün kon trolümüz vardı yumurcaklarımız 800'er gram olmuşlar 25+5 olduk bugün. Bugün de 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sabah gittik verdik, 170 çıktı çok moralim bozuldu, endişe ediyorum.....Pzt doktorumla görüşücez. Ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden hepinize yumurcaklarınızla ve ailenizle sağlıklı bayramlar dilerim.

kızlar merhaba; ben pek sık giremiyorum foruma, ama yazdıklarınızı okuyorum. İismlerle ilgili souya cevap vereyim, biz de kısmetse BEREN&ÇINAR ya da EYLÜL&ÇINAR koyucaz. Eylül ismi biraz duygusal diye pek istemiyorum, sizce eylül mü beren m:)
Bu arada dün kon trolümüz vardı yumurcaklarımız 800'er gram olmuşlar 25+5 olduk bugün. Bugün de 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sabah gittik verdik, 170 çıktı çok moralim bozuldu, endişe ediyorum.....Pzt doktorumla görüşücez. Ne tavsiye edersiniz?
Şimdiden hepinize yumurcaklarınızla ve ailenizle sağlıklı bayramlar dilerim.

Maşallah bebişlere :) Kızlarim olsaydi biliyorsun eylül ve yağmur koyacaktim :) sen bilirsin ama eylül güzel berende iyi seker yüklemesine gelince üst sinir 140 diye biliyorum benimde 130 cikti seninki biraz yuksek cikmis ama endise etme doktorun tekrar yapabilir yine yuksek cikarsa diyet verir endise etme daha yuksek cikanlar var canm hepinize simdiden Hayirli Bayramlar ...

cnm heçmiş olsun. bana da 75 lik yaptırdı doktor. Üç kez kan alındı. 2. Saat sonundakinde 164 çıktı benim. Diyetisyen e yönlendirdi. Liste hazırladı diyetisyen şimdi 1 haftsdır uyuyotum lidteye.üç gün sonra kan şekerimi ölçmeyr başla dedi doktor evde ölçmek için alet aldık.(sağlık ocsğı da ölçer ama hergün ben gidemem bana yasak) not edicem şekerimi sonta dktr bakacak. ESMer ekmek ye meyve abartma. unlu vb abur cubur ve tatlı yeme cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…