- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.941
Gunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr
bende ilkinde bişey olmadı ikincide tansiyon ve göz kararması yaşadım aşıdan aşıya fark ediyo mu bilemedim ama herkesin bünyesinde farklı tepki veriyoGunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr
Benim ilk dozda ikinci ve ucuncu gun gece sizlamisti sadece..İkinci dozda hiçbişey olmamıştı çok şükürGunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr
Bnmki biraz agri yapmsti.ustune yatmakta zorlanmstimGunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr
kızlar aranızda balık yağı kullanan varmı...
Bende besinci aydan beri kullaniyorum krilom adıkızlar aranızda balık yağı kullanan varmı...
canm bnde marinkap kullnyorm günde 2 taneEvet canım. Ben başından beri kullanıyorum iki günde bir sabah içiyorum. Dr a sormuştum içebilir miyim diye. O da olur demişti. Solgar'ın Balık hapını kullanıyorum.
http://www.solgar.com.tr/urun/omega-3-950mg/2057
bnde cnm 5.ayımdan sonra kullnmaya başladm ilk 3 ay çok önmliymş bi dr öle söyledi.o yüzden cnmda skldı.marinkap bnmkideBende besinci aydan beri kullaniyorum krilom adı
Doktorlaron geneli ilk uc ay vermiyolarmis zaten bebek sendekini aldigi icin...bence sikilmasin bana eczacim bile alirken kac haftalik demisti 20 deyince tam zamani artik icebilirsin demistibnde cnm 5.ayımdan sonra kullnmaya başladm ilk 3 ay çok önmliymş bi dr öle söyledi.o yüzden cnmda skldı.marinkap bnmkide
Güle güle kullan canm hepsini inşallah.Kızlar.. Bugün ablamla çarşıya çıktık. Kalan eksikleri de tamamladık sağolsun her şeyimi aldı.. Hepsi çoook güzel.. İki pijama takımı, iç çamaşırları alt üst, biberon, emzik, göğüs ucu kremi.. bebek bakım ürünleri ile ilgili bazı şeyler vs.. Alırken avent in ve chicconun ürünlerini tercih ettik.Sadece küvet kaldı.. Çanta ve bebek bakım setini bir aldık. 60 lr ya. Bulursanız kaçırmayın derim. Bakın isterseniz
http://mobil.e-bebek.com/chicco-kozmetik-canta-seti_CHI-564200-M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?