2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Iyı geceler kızlar...bızı ısım olark esim kayınbabamın ısmı nı de koyalım deyince soyle bı ısım bulduk şevkican babasının adı şevki... Bizde can'ekledık sızce uydumu baska uyumlu bulamadık yorum ıstıyorum gerci en onemlisi saglıklı doğsunda bebegın baska hicbirsey ıstemıyorum

Gunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr

Gunaydin kizlar bugun asim var sizler yaptirdiniz sonradan agri ates ishal bulanti yapiyormu yarn misafirlerim gelecek yatili bazilari cok agriyor kaldiramiyorum felan diyor dogrumu simdiden tesekkurler kizlarrr

Bende hicbirsey olmadi. cok cok hafif igne yeri acidi sadece. Umarim seninde oyle olur

bende ilkinde bişey olmadı ikincide tansiyon ve göz kararması yaşadım aşıdan aşıya fark ediyo mu bilemedim ama herkesin bünyesinde farklı tepki veriyo

Benim ilk dozda ikinci ve ucuncu gun gece sizlamisti sadece..İkinci dozda hiçbişey olmamıştı çok şükür

Bende iki aşıda da acı vs olmadı.. Bünyeye göre değişir demişti hemşire

Ben de marincap 500 kullaniyorim. Tedavir basladigimdan beri gunde 1 kez ictim.hala devam ediyorum. Yatmadan once.

Ilk tetanoz asimda kolumda agri ve uyusma cok olmustu. 2 gun cekmistim ama ikinci asimda cok sukur sorun olmadi

bnde cnm 5.ayımdan sonra kullnmaya başladm ilk 3 ay çok önmliymş bi dr öle söyledi.o yüzden cnmda skldı.marinkap bnmkide
Doktorlaron geneli ilk uc ay vermiyolarmis zaten bebek sendekini aldigi icin...bence sikilmasin bana eczacim bile alirken kac haftalik demisti 20 deyince tam zamani artik icebilirsin demisti hatta hergun almaya bile gerek yokmus benim kullandigim hapin gun asiri veya iki gunde bir alsan yeter demisti :)

Kızlar.. Bugün ablamla çarşıya çıktık. Kalan eksikleri de tamamladık sağolsun her şeyimi aldı.. Hepsi çoook güzel.. İki pijama takımı, iç çamaşırları alt üst, biberon, emzik, göğüs ucu kremi.. bebek bakım ürünleri ile ilgili bazı şeyler vs.. Alırken avent in ve chicconun ürünlerini tercih ettik.Sadece küvet kaldı.. Çanta ve bebek bakım setini bir aldık. 60 lr ya. Bulursanız kaçırmayın derim. Bakın isterseniz
http://mobil.e-bebek.com/chicco-kozmetik-canta-seti_CHI-564200-M

Güle güle kullan canm hepsini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…