- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.961
ben kullanıyorumkızlar aranızda balık yağı kullanan varmı...
1 saat sonra tekrar kan veriyorsun insallah sonucun iyi cikarKizlar gunaydin,
50gr lik glikoz yuklemesi yapilacak bana. Ne kadar surer acaba?
gynoferon diye draje hap var onu kullaniyorum. balikyagi bende kullanmiyorum insallah gerekde yoktur.nasılsınız hamişlerkan hapı - şurubu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu arada ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bişe demedi bu konuda...
Gyno ferro sanol kullaniyom bende balık yağı kullanmiyorumnasılsınız hamişlerkan hapı - şurubu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu arada ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bişe demedi bu konuda...
Gecmis olsun canim ya, gebelik zaten basli basina bir olay, ustunede kum dokuyorsun. insallah tam zamaninda gelir bebisler, annelerini babalarini yormadanGünaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
çok geçmiş olsun canım bidaha yaşatmasın Rabbim.Günaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
Büyük gecmis olsun.Günaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
canım çok gelmiş geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın kızını sana bağışlasın...Günaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
Çok geçmiş olsun inşallah hepimizin yavruları vakti gelince gelsin sagliklaGünaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
nasılsınız hamişlerkan hapı - şurubu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu arada ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bişe demedi bu konuda...
Günaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...
bazen ben de inanamıyorum çok değişik bir duygu gerçekten içinde bi canlı büyüyor günden güne. kıpırdıyo fln. 9ay uzun bi zaman.ama sayılı gün geçiyor. Üçte biri kaldı kismetse. Bu günümüze şükürler olsun...
Seker gecmis olsun. İnşallah bebisin vakti saati tam dolunca hayirlisi ile sağlıkla gelir.teşekkür ederim hepinize Allah dermansız dert vermesin sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?