2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Bende niveanin atta setini aldim sırt çantali olanini arkadaşim kullandi memnun kaldi icinde niveanin bebek bakim urunleri var benimkide 60 civarinda İnsallah kullanmak nasip olur hepimize

Günaydınlar kizlar
bende yeni saglik ocagimda kan verdim geldim :) insallah bir anormallik cikmaz kan degerlerimde

nasılsınız hamişler kan hapı - şurubu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu arada ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bişe demedi bu konuda...

Günaydın bacılarım yine 1,5 günlük bir yoğun bakım süreci atlattım işyerinde pzt günü sırtıma ve karnıma giren geçmek bilmeyen sancıyla gittim ultrasonda bişey çıkmadı nst ye bağladılar 20 dakikada bir sancı görünmesin mi. kızın aceleci mi acaba dediler 6.5 saat ağrıyla kıvrandım kasılma giderici verdiler hafifledi servise alındım 4-5 kere nst ye girdim bi daha görünmedi sancı ertesi gün sorun öğrenildi kum döküyomuşum onun sancısı kasılmalara sebep olmuş kızımın aceleci olduğu yokmuş Allah o sancıyı bi daha yaşatmasın ama şansım varsa da normal doğuramayacağımı anladım galiba...dün taburcu oldum şükür artık bir de mide hapım var ama şükürler olsun atlattım.alışverişlerime hız vermeye karar verdim...

Gecmis olsun canim ya, gebelik zaten basli basina bir olay, ustunede kum dokuyorsun. insallah tam zamaninda gelir bebisler, annelerini babalarini yormadan Alisverisi cok ertelememek lazim bencede, keza yarin ne olacagini bilmiyoruz.

çok geçmiş olsun canım bidaha yaşatmasın Rabbim.

Büyük gecmis olsun.
Allah bidaha yaşatmasın canm.

canım çok gelmiş geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın kızını sana bağışlasın...

Çok geçmiş olsun inşallah hepimizin yavruları vakti gelince gelsin saglikla

nasılsınız hamişler kan hapı - şurubu olarak ne kullanıyorsunuz? Bu arada ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bişe demedi bu konuda...

Ferrum şurup içiyorum. Ben balık yağı hapı kullanıyorum canım. Kendim istemiştim. Dr alabilirsin demişti.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durumu.. Sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza zamanında almayı nasip etsin inşallah

bazen ben de inanamıyorum çok değişik bir duygu gerçekten içinde bi canlı büyüyor günden güne. kıpırdıyo fln. 9ay uzun bi zaman.ama sayılı gün geçiyor. Üçte biri kaldı kismetse. Bu günümüze şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…