2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

@sudem_88 Adıyla yaşasın canım...içine sindiyse hiç alternatif bulma derim insan işin içinden çıkamıyor çünkü. .Eğer Ercan herhangi bir anlam taşımıyorsa yani aileden birinin adı değilse onun yerine başka isim de düşünebilirsin..

kızlar mrb dün fena bi akşam geçrdm koyun yoğurdu yedm sonra fena sekilde mide bulantısı kusma ishal.acile gittm serum yiyince iyi oldum szde bilmedğinz yerdn yoğrt fln alp yemeyin.ama bugün çok mutluyum bebeşimi gördm maşllah çok iyi çok hareketli 1 kg mı gçmş braz iri bi bebekmş :)kan değerm 10.6 düşük o yüzden sabah akşam aç karnına al dedi sizdede böle durum war mı ?

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et açık yoğurt muydu pastörize değilse sadece kendi yaptığın ev yoğurdunu ye süt yoğurt peynir çok önemli bununla geçmiş olsun

Kızlar oglumun adını ercan şevki soyısmımız kılınç sızce nasıl şevki kayınbabamın ısmı sızce nasıl? uymusmu
canım sevecen86 ya katılıyorum aile büyüklerinin gönlünü yapalım diye çocuğunuzun ileride hoşlanmayacağını düşündüğünüz isimleri koymayın derim. onun karakterine yön verecek her yaşında seveceği güzel anlamlı isimler bence daha şık oluyo ve çocuğun kendisine başta saygı oluyo. yine de tercih sizin tabi. isim koyma önceliği anne babanın hakkıdır

Kesinlikle katılıyorum. İsim verme hakkı anne babanındır. Kendi adıma konuşuyorum. Bu iki isim mantığını da anlamış değilim hala. Çocuğa seslenirken bile iki ismini kullananlar çok. Fazla geliyor bana. Özellikle islami açıdan değeri olan isimler koyarken çok dikkat etmek gerekir. Çünkü çok dikkat ediyorum son yıllarda. Bazı isimler bazı çocuklara çok iyi gelmiyor. Ağır geliyor. Taşıyamıyor sanki. İsim konusu gerçekten önemliymiş. Başa gelince anlıyor insan. Kolay gelsin hanımlar

Gercekten oyle cnm, cocuk ismin altında eziliyor resmen. Agır geliyor cocuklara, evet anlamlari cok yüce ama cocugu da dusunmek lazim.

Gunaydin kizlar hepinize hayirli nurlu ve bool tekmeli sabahlar olsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…