- 14 Ocak 2014
- 283
- 273
- 323
- 37
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #3.981
Hevesini kirmak istemem ama sanki pek uymamis gibi canim tabiki onemli olan senin icine siniyor olmasıKızlar oglumun adını ercan şevki soyısmımız kılınç sızce nasıl şevki kayınbabamın ısmı sızce nasıl? uymusmu
canımKızlar oglumun adını ercan şevki soyısmımız kılınç sızce nasıl şevki kayınbabamın ısmı sızce nasıl? uymusmu
canımsevecen86 ya katılıyorum aile büyüklerinin gönlünü yapalım diye çocuğunuzun ileride hoşlanmayacağını düşündüğünüz isimleri koymayın derim. onun karakterine yön verecek her yaşında seveceği güzel anlamlı isimler bence daha şık oluyo ve çocuğun kendisine başta saygı oluyo. yine de tercih sizin tabi. isim koyma önceliği anne babanın hakkıdır
Kesinlikle katılıyorum. İsim verme hakkı anne babanındır. Kendi adıma konuşuyorum. Bu iki isim mantığını da anlamış değilim hala. Çocuğa seslenirken bile iki ismini kullananlar çok. Fazla geliyor bana. Özellikle islami açıdan değeri olan isimler koyarken çok dikkat etmek gerekir. Çünkü çok dikkat ediyorum son yıllarda. Bazı isimler bazı çocuklara çok iyi gelmiyor. Ağır geliyor. Taşıyamıyor sanki. İsim konusu gerçekten önemliymiş. Başa gelince anlıyor insan. Kolay gelsin hanımlar
saol cnm bnm.açık yoğurttu cnm.geçmiş olsun arkadaşım dikkat et açık yoğurt muydu pastörize değilse sadece kendi yaptığın ev yoğurdunu ye süt yoğurt peynir çok önemli bununla geçmiş olsun
emir ismi bnm çok hoşuma gidiyor.kuzenmin adı seslenmesi falnda güzlkızlar
emir ismi nasıl sizce? efemi emir mi sizce?
bence da efe. Erkek olsaydı biz bebiş e bu ismi düşünüyordukEfe...
Emir bence daha guzelkızlar
Bence emirkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?