2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Merhaba kızlar. Çok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Pazartesi 28. Hafta kontrolümüz var. Kızımı görmeyi heyecanla bekliyorum. Inşallah her şey sorunsuzdur. 8 haftadır normal gitmesi korkutuyor beni. Sürekli tedirginim ama mutluyum. Kızım hareket ettikçe tüm kaygılarım, korkularım siliniyor. Yavaştan kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim ve doğum çantamı hazırlayayım diyorum. Inşallah bebişlerimiz vaktinde ve sağlıkla gelirler.

Gunaydin herkeseee canlarr bizim park yatagimiz geldi. E bebekten aldik kraft 505. Cok sukur kurduk bi guzel oldu ki massallahh park yatak kullanacak olan arkadaslar dogum oncesinde havalandirmayi unutmayin cunku kendine ozgu bi kokusu vardi.2gundur yogundu.bugun azalmis kokusi kizlar. Kiyafetlerini de sifonyere falan yerlestirdim.agustosun ortalarinda yikayip itulemeyi dusunuyorum.ve yine o tarihlere sag salim gelebilirsek dogum cantamizi hazirlamayi. Rabbim utandirmasin insallahhsaglikla yavrularimizi kucaklarimiza alabiliriz insallahhh

Günaydın
Maşallah canm Güle güle kullansın bebişin halidecim :) İnsallah hepimiz saglikla aliriz kucaklarimiza.

Kızlar istanbulda olanlar doğumu Nerede yapacaksınız? Ben medicana ya gidiyorum ama düzgün bey sezeryan 3700 e yapıyormuş bana biraz pahali geldi. Sizin hastanelerde nasıl? Tavsiyesi olan varsa yardimci olursa sevinirim.

hayrlı olsun güle güle kullan cnm.

Kızlar istanbulda olanlar doğumu Nerede yapacaksınız? Ben medicana ya gidiyorum ama düzgün bey sezeryan 3700 e yapıyormuş bana biraz pahali geldi. Sizin hastanelerde nasıl? Tavsiyesi olan varsa yardimci olursa sevinirim.
Neeee sezeryan 3700 mu?? Ne yapiyorlarmis acik kalp ameliyati falan mi! Ya da kullandiklari altin nester altin igne altin iplik mi !!! Sasirdimm. Zaten bu islerde niye bu kadar fahis fiyatlar isterler anlamiyorum. Normal dogumda her bi seyi anne yapiyo .sezeryran da alti ustu yarim saatlik is. Doktorlar bazen abartiyolar

Bende iatanbulda türkiye hastanesi tülay koldasa gidiyorum 3050 sezeryan ama benim ikiz oldugu için böyle pahalı ama yeni doğan yoğun bakımı var Nolur nolmaz inşallah gerek kalmasinda kuveze girerlerse diye BiDe genel anesteziden sonra dikislerin üstüne bi uygulama yapıyor ve ilk uyandığında ağrı hissetmiyorsun 4 saat kadar sonra ağrı kesici saatin geliyor serumada agribkesici yapıyorlar çok rahat oluyor kuzenim aynı dr 1 ay önce sezeryan oldu ve çok memnun kaldı sezeryanda tek bebekte 2500 tl istiyorlar normal dogumda 1900

acıbadem hastanesinde doç. Dr sezaryen dğm 12 000 kızlar (takipli hasta) .arkadaşım dğm yaptı. Ben de bebek 5.5 aylık olana kadar acıbadem e dvm ettim. Şimdi başka özel hasta. Ye dvm ediyorum o da 4000 tl sezaryen..

Cok degilmi yaaaa bana 3700 bile çok geldi valla hakkimizda hayirlisi olsun

Yuhhhhh diyicem kusura bakma canimmm... sana degil tabi bu yuh. Fiyata. Abi bu ne yaaaa!! 12000 bi tup bebek fiyati. Ben sizin yerinizde olsam 12000 vereceksem eger hastanenin yarisina da ortak olmak isterim

Kızlarr günaydın.. Bu ne sıcak yaa.. Allah yardımcımız olsun.. Deniz kuşu olduk eşimle.. Boncuk boncuk terliyorum evde de.. Pampişim de maşallah fıkır fıkır. Perşembe kontrole gidicez. Özledik valla :))

Kiz hakkaten dogu karadeniz yaniyyy.. bu nedur arkadas :) ben bonvuk boncuk degil ditek damacana damacana terliyom herif 1 metre yaklassa uxaklastiriyom ki aman yaklasma sicaktan patlayacam son bi kac ay ha gayret az kaldi

Ben de tüp bebek doktorumda doğruacağım aksilik olmazsa. Baskentte zorunlu sezaryen 1000 tl, istege bağlı 4000 normal de sanırım 750. Bakalım bizim bahtımıza hangisi çıkacak. Bu arada bugün kontrölümüz vardı. Nazlı kızım yüzünü göstermedi bize. Sırtını döndü. Bir ayda kilo almamışım. Diyetsiyenle beslenmiştim. Kızım da 1.500 grami gecmiş. Iki hafta önde gelişım olarak. Hepimiz sağ salim vaktinde yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah kızlar.

benim doktorumda kendi 3.000 tl istiyor hastanede 2500-2750 gibi alıyor.
kızlar siz sezeryanmı yoksa normal doğummu düşünüyosunuz ???

maşallah kızına Allah nazardan saklasın...
Amiiinnnnn inşallah zamanında sağlıkla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…