2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Valla doğumu normal mı sezeryan mı düşünmek , Şimdiden strese girip canımı sıkmak istemiyorum. Çünkü korkuyorum azıcık
Allah hangisini nasip ettiyse o olsun inşallah

Benim doktorum kiymetli gebelik oldugu icin sezeryam diyor. Bakalim hayirlisi olur insallahhh. Sag salim minikler gelsin de ne edelim artik sezeryan normal hepisine katlaniriz :)

kızlar merhaba ben hastaneden çıktıktan sonra haftasonu alışverişmi tamamladım şükürler olsun odasının şeklini verdim yıkanacakları hurca tıktım yıkanmayı bekliycekler ama çok güzel bir bebek odamız oldu park yatak 1 tane çekyatım vardı pembe kılıf diktirdim kullanmadığım vitrinimi boyatıp gardırop yaptım baya eşya değerlendi. :) hastanede 6 saat kum dökme ağrısı çekince normal doğumu tavsiye etseler bile yapamayacağımı anladım Allah hayırlısını versin ama sezeryan istiyorum tıp fakültesinde ücretli mi oluyo bilmiyorum sorucam. 5 ağustosta hem onu hem çalışabilir raporu alıp alamıycağımı sorucam

maşallah kızına Allah nazardan saklasın...
Amiiinnnnn inşallah zamanında sağlıkla.....
Sağol canım. Bu arada ben normal mi sezaryen mi bilmiyorum. Doktorumuz neyi uygun görurüse kızım için ona karar vereceğim. Şu an daha erken konuşmak için dedi. Kolayca, ağrısız, acısız doğuralım inşallah.

Bu arada kızlar öğretmen olanlara sorum olacak. Biz doğum öncesi iznin bir kısmı yaza denk geliyor ya onu aktarabilecek miyiz? Dr bana 10 agüştosta çalısabilir raporu al dedi. Almaya gerek var mı zaten tatilde olacaģi için. Bu doģum izinini hiç anlayamıyorum ben. Kafamda deli sorular.

Benim doktorum kiymetli gebelik oldugu icin sezeryam diyor. Bakalim hayirlisi olur insallahhh. Sag salim minikler gelsin de ne edelim artik sezeryan normal hepisine katlaniriz :)
benim doktorumda ille şunu yapalım demem senin kararın ama kıymetli bebek olduğu için riske gerek yok bence diyor...

Canim bende öğretmenim 32. Haftada çalışabilir raporunu mutlaka almamız laxim. Tatilde geçen izinli haftalarda bazı milli eğitimler doğum sonrasina eklerken bazıları ekleniyor. Bizim ilçede bazılarına verip bazılarına vermedik lerini gorduk. Bakalım Bize ne uygulanacak ben kurbandan sonraki pazartesi ayrılmayı düşünüyorum aksilik olmazsa 37. Hafta oluyor.

Canım doğum kurbana gelmiyor mu zaten hemen hemen? Okula gidecek miyiz yani ekim seminerinde? Ben anlayamadım

Kızlar. Ben de öğretmenim. Perşembe günü kontrolüm var. Özellikle sorucam. Ne yapmalıyız diye. OnlaR daha iyi biliyor bizden. 2. Dönem paso heyet raporluydum zaten. Ama eylül semineri gidicem. Gideyim ki doğum öncesi izinler yanmasın aktarayım. Seminerde zaten bişi yapılmıyor. Allah sağlık versin tabi önce. Perşembeye haber bekleyin benden

ben de Öğrtmenim ama benim de durum karışık brz. Çünkü mayıs tan beri ben de heyet rapor luydum kanamadan dolayı.plesanta aşağıda oldu. Için. Eylül de seminerde de heyet raporu verebilir doktorası kısmetse

ekim sonu gibi doğum sonra da dğm izni olsa dönem kapanır ikinci dnm okula devam. Borç çok yetişmiyor;(
Doğum konusuna gelirsek plesanta yukarı çıkmıyo maalesef o yüzden zorunlu sezaryen olacak gibi dedi doktor. Ben de dğm dan çook korkuyorum bu arada. Hayırlı sağlıklı doğumlar Inş. Zamanı gelince hepimize kızlar. Amin.

bugün zor geçti bursa da çok sıcaktı. Vantilatör tüm gün ztn açık bi ara uyuya kalmışım. Güneydoğu 42 derecelerde Allah kolaylık versin düşünemiyorum bile..
maşallah.. Ben de diyetisyen in verdiği prog. Uydum 3 hafta. Kilo almamışım .c.tesi kontrolde hastane de yine tartılar. Çok şaşırdım çünkü geçen ay ayda 2 kilo artış rekorum var benim ben değil bebiş almış yani çok iyi dedi doktor

Maşallah canım. Ben de bu ay kızımı beslemişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…