2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

T
Ben de seminere gidicem ama köyde benim okul. Rica edecwgim merkezde almak için. Yaparlar insallah. Sırf izni akratabileyim diye.

Canım haberini bekliyorum mutlaka. Nasıl bir süreç izleyecegiz. Ne kadarını doğumdan sonraya aktarabileceğiz?

Kızlar sızce şevki ısımın önüne han gı isimler uygun olur...karar vermek de zorlanıyorum.. .Şevki can dusundum ama ılk ısım daha yaygın bı ısım olsun ıstıyorum... Fıkırlerızı ogrenebılırmıyım...

İnternetten erkek bebek isimlerine bakıp tek tek deneyebilirsin. Kulağına hoş gelen, anlamı güzel olanları not al bence. Biz ne desek boş.. Kolay gelsin cnm

canım biberonda benim seçimim avent natural. Camı da plastiği de. Çok araştırdım. Bir kere koliğe karşı çok etkili, havayı bebeğin midesine değil biberona gönderen bir sistem var adı valf mi ne, sonra şekli dokusu çekişi aynı anne memesi gibi. yani bu meme bu biberon diye bebeğin kafası karışmıyor. memeden soğumuyor ama biberonu da kabul etmeme ihtimalini ortadan kaldırıyor. camı evde ben vericem plastik olan da dışarı çantasında hafif olsun diye, bir de az büyüyünce kendi tutsun düşerse kırılmasın diye. çevremden biberon almayan bebeğin aldığı tek biberon diye de duyuyorum.

Biberonu bende Philips avent natural aldim cam olan ağır olur diye almadim..bende baya araştırdım her bakimdan iyi olduğuna ikna oldum zaten ilk etapda en küçüğü yeterli olur dedik

Uzun bir aradan sonra bende geldim arkadaşlar bebeğim kız sağlıkla dünyaya gelir inşallah..bana isim konusunda fikir verin lütfeeeeen çok kararsizim beğenemiyorum

Ben de aventin cam olanını aldım. Ucundaki meme ile anne memesi çok benzeşiyormuş. Herkesin tercih ettiği bişi almak istedim ben de.

Ben de avent cam 240lik aldim ev icin. Bir de lansinoh gogus pompasi almistim.onun biberonu var. Bi tane daha lansinoh ya da avent 120lik alsam yeter diyorum

kızlar ben medelanın elektrikli pilli göğüs pompasını almayı düşünüyorum biraz pahalı ama herkes çok memnun başta işe başlarken alırım diye düşünmüştüm ama süt biriktiğinde de ihtiyaç oluyomuş almak farz oldu gibi geliyo

kızlar aranızda balık yağı kullanan varmı...
Günaydın melek anne :)
Ben perşembe günü başladım ve balık yağı hapı serüvenim 3 gün sonra bitti. Çünkü karın ve göğüs bölgemde korkunç kızarıklık, kaşıntı, hatta sızı ile birlikte kaşıntı başladı. Doktora gittiğimde karaciğer yada safradan şüphelendiler. Dün sabah kan verdim. Nihayat iç organlarda sıkıntı yok. Balık yağı hapını kes dedi. 2 gündür içmiyorum, epey hafifledi...

günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri....:)
ben henüz almadım ama bende aventinkini alıcam.
Siz bebek bezi ne almayı düşünüyosunuz ???Primalarda duyduğumuma göre kısırlaştırıcı bir madde kullanıyorlarmış bu konuda bilgisi olan varmı ???

ne kadarmış fiyatı onun benimde almam gerkiyor.İnşallah bol sütümüz olurda kullanabiliriz kuzucuklarımıza...

canm geçmş olsun.bn balık cewz faln yiyemediğim için kullanıyrm sende bunları tüketrsen bolca gerk yok gibi balk yağına

ne kadarmış fiyatı onun benimde almam gerkiyor.İnşallah bol sütümüz olurda kullanabiliriz kuzucuklarımıza...
fiyatı 300 tl ve bitek o kaldı ihtiyaç olarak. inşallah ama onu almazsam sütün çoğu ziyan olup erken kesilmesin diye almak gerekecek

Sizin aldıklarınızı görünce ben hoçbir şey almamışım diyorum :) Bana da eczacı arakadaşım gaz yapmıyor diye dr. Browns önerdi, onu sipariş ettik, lansinoh goğüs kremi, pedi istedik, emzik nuk kauçuk bir tane istedik. Bephantol pişik kremi alıcam. Kendi malzemelerimi hazırladim ama minik kızımınkiler bitmiyor.

evet canım avent natural elektrikli pompa yapabileceğin en iyi seçimlerden, arkadaşınınki o model mi bilmiyorum ama süt üretimini tetikliyor ve hiç acıtmadan sağıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…