- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.041
Ben de seminere gidicem ama köyde benim okul. Rica edecwgim merkezde almak için. Yaparlar insallah. Sırf izni akratabileyim diye.Kızlar. Ben de öğretmenim. Perşembe günü kontrolüm var. Özellikle sorucam. Ne yapmalıyız diye. OnlaR daha iyi biliyor bizden. 2. Dönem paso heyet raporluydum zaten. Ama eylül semineri gidicem. Gideyim ki doğum öncesi izinler yanmasın aktarayım. Seminerde zaten bişi yapılmıyor. Allah sağlık versin tabi önce. Perşembeye haber bekleyin benden
Canım haberini bekliyorum mutlaka. Nasıl bir süreç izleyecegiz. Ne kadarını doğumdan sonraya aktarabileceğiz?Kızlar. Ben de öğretmenim. Perşembe günü kontrolüm var. Özellikle sorucam. Ne yapmalıyız diye. OnlaR daha iyi biliyor bizden. 2. Dönem paso heyet raporluydum zaten. Ama eylül semineri gidicem. Gideyim ki doğum öncesi izinler yanmasın aktarayım. Seminerde zaten bişi yapılmıyor. Allah sağlık versin tabi önce. Perşembeye haber bekleyin benden
biberon cam hem ağır oluyo hem de büyüyünce alırsan da yere düşürüp kırabilir ben lansinoh tan 2 tane istedim bikaç aylık olana kadar zaten inşallah benden emerse işe başlayınca da süt saklama poşetlerinde duracak yani sadece içmek için biberona konacak kısa süreli o da lansinohun malzemesi plastik gibi değil o yüzden ondan sipariş verdim canım
canım biberonda benim seçimim avent natural. Camı da plastiği de. Çok araştırdım. Bir kere koliğe karşı çok etkili, havayı bebeğin midesine değil biberona gönderen bir sistem var adı valf mi ne, sonra şekli dokusu çekişi aynı anne memesi gibi. yani bu meme bu biberon diye bebeğin kafası karışmıyor. memeden soğumuyor ama biberonu da kabul etmeme ihtimalini ortadan kaldırıyor. camı evde ben vericem plastik olan da dışarı çantasında hafif olsun diye, bir de az büyüyünce kendi tutsun düşerse kırılmasın diye. çevremden biberon almayan bebeğin aldığı tek biberon diye de duyuyorum.
Günaydın melek anne :)kızlar aranızda balık yağı kullanan varmı...
ne kadarmış fiyatı onun benimde almam gerkiyor.İnşallah bol sütümüz olurda kullanabiliriz kuzucuklarımıza...kızlar ben medelanın elektrikli pilli göğüs pompasını almayı düşünüyorum biraz pahalı ama herkes çok memnun başta işe başlarken alırım diye düşünmüştüm ama süt biriktiğinde de ihtiyaç oluyomuş almak farz oldu gibi geliyo
canm geçmş olsun.bn balık cewz faln yiyemediğim için kullanıyrm sende bunları tüketrsen bolca gerk yok gibi balk yağınaGünaydın melek anne :)
Ben perşembe günü başladım ve balık yağı hapı serüvenim 3 gün sonra bitti. Çünkü karın ve göğüs bölgemde korkunç kızarıklık, kaşıntı, hatta sızı ile birlikte kaşıntı başladı. Doktora gittiğimde karaciğer yada safradan şüphelendiler. Dün sabah kan verdim. Nihayat iç organlarda sıkıntı yok. Balık yağı hapını kes dedi. 2 gündür içmiyorum, epey hafifledi...
Sağol canım...canm geçmş olsun.bn balık cewz faln yiyemediğim için kullanıyrm sende bunları tüketrsen bolca gerk yok gibi balk yağına
fiyatı 300 tl ve bitek o kaldı ihtiyaç olarak. inşallah ama onu almazsam sütün çoğu ziyan olup erken kesilmesin diye almak gerekecekne kadarmış fiyatı onun benimde almam gerkiyor.İnşallah bol sütümüz olurda kullanabiliriz kuzucuklarımıza...
sorma bende balıktan tiksindim dr omega 3 verdi onu bile ağzımda tutmadan içmeye çalışıyorum kutusunun kokusu bile midemi kaldırıyo.Sağol canım...
Ceviz yiyorum ama balıktan inanılmaz tiksindim ıyyyy
Ben bir tane 10 şu hastane çıkışı, 2-3 tane de 5 lisinden aldım. Lazım olur diye. Bol bol çıtçıtlı zıbın al. Boy boy. Yazın ağırlaşıcaz kızlar.. O yüzden fazla çıkamayabiliriz sıcaklarda. Bendeki listeyi yollim..herkes bakar fikir edinir..
Oyun halısı benim oyun park yatağımın içinde var. Ayrıca çıkarıp kullanabiliyorsunuz oyun barı ile birlikte. Bu arada süt sağmak makinesini arkadaşımdan alacam en azından hastanede yanımda bulunsun. Avent in elektrikli makinesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?