2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canım doğum kurbana gelmiyor mu zaten hemen hemen? Okula gidecek miyiz yani ekim seminerinde? Ben anlayamadım
Benim doğum 15 ekim gözüküyor sezeryan olursa 5 i gibi olcak. Yani kurban haftası daja 37. Haftada oluyoruz semunere gitmezsek sonradan çok rapor almamız gerekir dönemi kapatmak için oda bizim burda sorun

canım philips avent natural cam şu an benim tercihim. Aynı anne memesi gibi çekişi dokusu büyüklüğü. Biberon almayan bebek bile alıyor onu.

canım kauçuk alma derim lansinoh yada avent al kauçuklar hem damak yapısına uygun olmuyomuş hem de mesela lansinohun ve aventinkiler kolik önleyici özelliği varmış emerken hava geçirmiyor içeri kauçuk da aldıysan dursun çantasında taşırsın ama evde kullanım için bunları tavsiye ederim

Kızlar günaydın herkese.. Bugün kontrolümüz vardı. oğluşumuz bu sefer yüzünü hiç göstermedi :) 38 cm - 1300 gr olmuşuz :) şükürler olsun iyiydi. Eşeleniyordu sürekli. Bu arada 32. Hafta tekrar kontrolüm var. Benim gibi Öğretmen olup doğum sonrasına izin aktarmak isteyenler.. Sordum. 2 hafta seminer +2 hafta daha okula gidersek doğum öncesini sonrasına aktarabiliyormuşuz. Benim için imkansız.düşünüp karar vermemi istedi. 23-24 ağustos gibi kontrole çağırdı. O zamana kadar düşün dedi. Ben de seminere hiç başlamamayı düşündüm zaten. Amaan .. 2 ay doğum izni+ yıl sonu olduğu için kullanmadığım raporlarımı da aralıkta alırım. Sıkıntı olmaz. 1 ay okula gitmeyi göze alamıyorum açıkçası. 2. Dönem zaten heyet almıştım. Anlayacağınız 2 hafta seminere gitmiş olmak yetmiyor. Bilginize :)

maşallah oğluşuna canım,bayağı adam olmuş o artık :)
benim doktorum 32. haftadan sonra haftada bir nst cihazına bağlancağımı söyledi sizinkiler döyle bişiy söyledimi ??

maşallah oğluşuna canım,bayağı adam olmuş o artık :)
benim doktorum 32. haftadan sonra haftada bir nst cihazına bağlancağımı söyledi sizinkiler döyle bişiy söyledimi ??
Bende 32 de gidicem sonra 15 gunde bir görüşücez dedi benim doktorum

merhaba tatlı anneler:) uzun zamandır yazamadım ben de... kızımızın adına nihayet karar verebildik İPEK EDA :) biz sevdik sizce nasıl? pazartesi kontrolüm vardı 1350 gr olmuş kuşum:) doğum iznini nasıl yapıcaz bilmiyorum bende 25 ağustosta bir daha ki kontrolde belli olacak galiba...

çok güzelmiş adıyla büyüsün fıstık :)

Çok güzel adıyla yaşasın

kızın ismi çok güzel maşallah. bende 32+0 haftada çalışabilir rapor alıcam inşlh ondan sonrada devam edebilirsem 37 haftada ayrılıcam. buşekilde oluyormuş.

slm gzl hamişler iyisiniz umarım.. hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar.neler koyacağız. Erken gelmez bebişlerimiz inş. Ama. Artık hazırlamanın zamanı gibi.ne düşünüyor sunuz...

slm gzl hamişler iyisiniz umarım.. hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar.neler koyacağız. Erken gelmez bebişlerimiz inş. Ama. Artık hazırlamanın zamanı gibi.ne düşünüyor sunuz...

Benim hersey hazir sayilir birtek cantaya yerlestirmek kaldi.
5li hastane tkmi ve zibin battaniye agiz mendili islak mendil bebek bezi pamuk ufak biberon göğüs pedi pompa gögus kremi ic camasiri boydan gecelik pijama tkmi terlik kadın bağı çorap sabahlik lohusa tacı :) bebek icin mama ama onu hemen alsammi karar veremedim belki sutum gelir emerler ihtiyac olursa aliriz aklimdakiler bunlar arkadaslar eksik birsey varsa yazin bende bileyim :) Bursa çok sicak oturdugum yerde terliyorum Allah hepimizi sag salim kurtarsin kucaklarimiza alalim saglikla insallah bizim bi odalari düzenlencek park yatak gelicek geri kalanlar hazir.

Benim doğum 15 ekim gözüküyor sezeryan olursa 5 i gibi olcak. Yani kurban haftası daja 37. Haftada oluyoruz semunere gitmezsek sonradan çok rapor almamız gerekir dönemi kapatmak için oda bizim burda sorun

kızın ismi çok güzel maşallah. bende 32+0 haftada çalışabilir rapor alıcam inşlh ondan sonrada devam edebilirsem 37 haftada ayrılıcam. buşekilde oluyormuş.
Kizlar bu izin olayi Mem den mem e degisiyor hatta okuldan okula bile degisiyor. benim bir arkadasim var, agustosda dogum yapti ve dogum oncesi 5 haftasini ekletti! hemde istanbul da. bir arkadasim daha vardi oda eylul 1 de basladi ve hemen izne ayrildi. benim okul ise agustosda dogum yaparsan, dogum oncesi izin hakkin olmaz diyor. Agustosda dogum yapan arkadas ise israrla olur sekreter isterse bu isi hallediyor diyor. bilmiyorum yani bu izin olaylari biraz nasip, biraz kismet.
bu arada benim ayaklarimda inanilmaz kasinti basladi deli olcam. ne yaptıysam geçmiyor. Bazende nefes almak bile zor geliyor sıkıştırıyorlar heralde kaburgalardan.

bizim de odamız ve eşyalarımız hazır yıkanıp yerleşmesi ve doğum çantası kaldı. ben genelde her kontrolden sonra bişeyler yapmıştım nasipse 5 ağustostaki kontrolden sonra da kıyafetleri yıkayıp yerleştirmek istiyorum. herşey iyi giderse ağustos sonu da çantayı hazırlamak istiyorum. bebek için her takımdan 2 şer tane koycam mama koymayı düşünmüyorum gerekirse hastanede veriyolar bebeğe. bolca bebek bezi kendime kalın çorap lohusa külodu 2 tane idareten koyu renk gecelik ( güzelim pijama takımımı batırmıycam:) hastane çıkışı için temiz kıyafet bebeğe emzik ve emzik kutusu aklıma gelenler

günaydın hayırlı cumalar tatlı anneler...:)
ben daha çanta hazırlamadım yeni taşındım yerleşiyim hemen onu hazırlıcam kuzumun eşyalarını yıkıcam ütülücem.Daha almamaız gereken eksiklerimiz var onları halledicem.Bir ay faranjitten yatınca maalesef hazırlıklara ara vermek zorunda kaldım.Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin....

Vakit daralıyor :) heyecanliyiz cok insallah hepimiz için hersey yolunda gider..

Vakit daralıyor :) heyecanliyiz cok insallah hepimiz için hersey yolunda gider..
hem öyle bide ben hastanede yatarken 3-4 doğuma denk geldim yine soruyorum kimse sorsam 3 hafta 4 hafta erken geldi diyo bebeler de aceleci insan korkuyo hazırlıklarım yarım kalacak diye :) Allah en hayırlı zamanda kavuştursun. bizimkiler tedaviyle olunca normal gibi 40 haftayı beklemiyo doktorlar tarih veriyolar genelde 38 i doldurunca alıyolarmış ciğerleri geliştiği için

Aynen bende kimi duysam 35-36 dogum yapiyorlar bende korkuyorum insallah 36 dan erken dunyaya gelmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…