2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Benim doğum 15 ekim gözüküyor sezeryan olursa 5 i gibi olcak. Yani kurban haftası daja 37. Haftada oluyoruz semunere gitmezsek sonradan çok rapor almamız gerekir dönemi kapatmak için oda bizim burda sorun
Anladım canım. Semineri merkezde alabilir miyim acaba rica etsek? 35 km yol var. Sorun olur diye korkuyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ben de ayın 15 inden sonra yavaştan yıkar ütüler çantalarım diyorum. Acele etmeyelim ki bebişler de acele etmesin di mi ama ya :) havalar çok fena sıcak. Ağustos daha da sıcak olacakmış. Deniz olmasa yanmıştım.. Allah yardımcımız olsun.

çok güzel isim canm

csnım brn öğretmen değilim. memurum bizim bu şekilde oluyormuş 32+0 da çalışabilir rapor 37. zorunlu ayrılış. eğer çalışabilirsen 37. kadar

Canım çok üzüldüm. Desene yetemeyecek bizim izimler doğum sonrasına aktarmaya

Ben bugün müdürümle konuàtum. Doğumdan 3 hafta önceue kadar calisabilirsen iznini aktarabilirsin dedi. Onu da iki haftası eylül seminerine denk geliyor. Bir haftasını da rapor alırsın dedi. O zaman izni aktarabiliyormuşum. Inşallah bir aksilik çıkmazsa hemen hemen birinci dönem kapanır.

slm güzl annler.bnm 2 gündr sag kasığmn üst tarafna bi anda ağrı giriyor kımıldayamıyrm.dnlennce geçiyor.dr da bşe bulamadı.szde böle bi drm war mi

slm güzl annler.bnm 2 gündr sag kasığmn üst tarafna bi anda ağrı giriyor kımıldayamıyrm.dnlennce geçiyor.dr da bşe bulamadı.szde böle bi drm war mi
çok geçmiş olsun canım. Yorma o zmn kendini dinlen.Allah korusun yavrunu. Bak benn hep yatıyorum bi wc yemek için kalkıyorum. Sen de uzan bol bol iş yapma..

günaydın kızlar nasılsınız pek kimseden ses seda yok. Sizleri korkutmak istemem ama özellikle ikiz gebelik olanları uyarmak istiyorum. Ablamın ikiz çocukları var ondan biliyorum ve maalesef 29. Haftalıkta kanaması geldi 30 hafta. doğmuş lardı. Ne kadar küçükler düşünün.(Bebek alış verişinde yorulmuş o tetikledi. )Sicaklarda çıkmayın dışarıya ve yorulmayın dikkat edin .bebeklerimizin sağlığından önemli bişe yok şimdi. Napalım eksikler tamamlanır bi şekilde. Ya da aile büyükleri bebek giysi çamaşır yıka r ütüler. Herşeyi üstlenmeyin yormayın kendinizi... Ablamdan size kabul ederseniz bir abla tavsiyesi...

Zaten evde bile oturduğum yerde eriyorum dışarı çıkmaya halim yok çok şükür bi yatak isim kaldı eşyalar hazır ütülü dolaba yerlestirdim erken doğumdan korkuyorum bişey yapmıyorum . İnşallah vaktinde gelirler uzmezler bizi

aynısı bende de var bu 3-4 kez oldu 2 hafta içinde. braxton hicks denilen yalancı kasılma deniyomuş bu kasılmalara ama korkutmuyo değil benide.çarşmaba günü kontrolde doktora sorucam sık ve düzenli olmadığı için aramadım doktoru 2 günüm var diye.ama sanki sağ yanımda bi bölge yırtılcak gibi acıyo karnımı sertleştiriyo

aynn cnm bnde dr gittm bşe çıkmadı nts de sancıma baktı kan idrr tahlili yaptı alttn baktı açılma war mı die ,böbreklerime baktı ama bşe çıkmadı.bi anda ağrı griyo tek bi noktaya adım atamıyorm sonra yatınca geçiyo.önceden koşunca faln oluyodu böle.

Bendede ara ara oluyor sanki kızım bir yere toplanıp kalıyor gibi hissediyorum.Bende cuma doktora gidicem diye aramadım.İnşallah normaldir bunlar.

Bendede ara ara oluyor sanki kızım bir yere toplanıp kalıyor gibi hissediyorum.Bende cuma doktora gidicem diye aramadım.İnşallah normaldir bunlar.
inşallah canım ama farkettim hep fazla iş yaptığım günün ertesi günü oluyo bu arada 6.katta oturuyorum ve 1 haftadır asansörümüz bozuk 6 kat çıkıyorum ayrıca bu ay da işyerinde tek çalışıcam yorma kendini diyolar nasıl olacaksa...

Arkadaşlar birşey soru cam tup bebekte tuttuğu zamandan sonra yani erken gebelik dönemimizde bel agrisi çektiniz mi geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…