- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.081
Anladım canım. Semineri merkezde alabilir miyim acaba rica etsek? 35 km yol var. Sorun olur diye korkuyorum.Benim doğum 15 ekim gözüküyor sezeryan olursa 5 i gibi olcak. Yani kurban haftası daja 37. Haftada oluyoruz semunere gitmezsek sonradan çok rapor almamız gerekir dönemi kapatmak için oda bizim burda sorun
çok güzel isim canmmerhaba tatlı anneler:) uzun zamandır yazamadım ben de... kızımızın adına nihayet karar verebildik İPEK EDA :) biz sevdik sizce nasıl? pazartesi kontrolüm vardı 1350 gr olmuş kuşum:) doğum iznini nasıl yapıcaz bilmiyorum bende 25 ağustosta bir daha ki kontrolde belli olacak galiba...
csnım brn öğretmen değilim. memurum bizim bu şekilde oluyormuş 32+0 da çalışabilir rapor 37. zorunlu ayrılış. eğer çalışabilirsen 37. kadarKizlar bu izin olayi Mem den mem e degisiyor hatta okuldan okula bile degisiyor. benim bir arkadasim var, agustosda dogum yapti ve dogum oncesi 5 haftasini ekletti! hemde istanbul da. bir arkadasim daha vardi oda eylul 1 de basladi ve hemen izne ayrildi. benim okul ise agustosda dogum yaparsan, dogum oncesi izin hakkin olmaz diyor. Agustosda dogum yapan arkadas ise israrla olur sekreter isterse bu isi hallediyor diyor. bilmiyorum yani bu izin olaylari biraz nasip, biraz kismet.
bu arada benim ayaklarimda inanilmaz kasinti basladideli olcam. ne yaptıysam geçmiyor. Bazende nefes almak bile zor geliyor sıkıştırıyorlar heralde kaburgalardan.
Canım çok üzüldüm. Desene yetemeyecek bizim izimler doğum sonrasına aktarmayaKızlar günaydın herkese.. Bugün kontrolümüz vardı. oğluşumuz bu sefer yüzünü hiç göstermedi :) 38 cm - 1300 gr olmuşuz :) şükürler olsun iyiydi. Eşeleniyordu sürekli. Bu arada 32. Hafta tekrar kontrolüm var. Benim gibi Öğretmen olup doğum sonrasına izin aktarmak isteyenler.. Sordum. 2 hafta seminer +2 hafta daha okula gidersek doğum öncesini sonrasına aktarabiliyormuşuz. Benim için imkansız.düşünüp karar vermemi istedi. 23-24 ağustos gibi kontrole çağırdı. O zamana kadar düşün dedi. Ben de seminere hiç başlamamayı düşündüm zaten. Amaan .. 2 ay doğum izni+ yıl sonu olduğu için kullanmadığım raporlarımı da aralıkta alırım. Sıkıntı olmaz. 1 ay okula gitmeyi göze alamıyorum açıkçası. 2. Dönem zaten heyet almıştım. Anlayacağınız 2 hafta seminere gitmiş olmak yetmiyor. Bilginize :)
çok geçmiş olsun canım. Yorma o zmn kendini dinlen.Allah korusun yavrunu. Bak benn hep yatıyorum bi wc yemek için kalkıyorum. Sen de uzan bol bol iş yapma..slm güzl annler.bnm 2 gündr sag kasığmn üst tarafna bi anda ağrı giriyor kımıldayamıyrm.dnlennce geçiyor.dr da bşe bulamadı.szde böle bi drm war mi
Saol cnm.bndan sonra bil bol yaticam sanrm ole gorunuyo<3çok geçmiş olsun canım. Yorma o zmn kendini dinlen.Allah korusun yavrunu. Bak benn hep yatıyorum bi wc yemek için kalkıyorum. Sen de uzan bol bol iş yapma..
aynısı bende de var bu 3-4 kez oldu 2 hafta içinde. braxton hicks denilen yalancı kasılma deniyomuş bu kasılmalara ama korkutmuyo değil benide.çarşmaba günü kontrolde doktora sorucam sık ve düzenli olmadığı için aramadım doktoru 2 günüm var diye.ama sanki sağ yanımda bi bölge yırtılcak gibi acıyo karnımı sertleştiriyoslm güzl annler.bnm 2 gündr sag kasığmn üst tarafna bi anda ağrı giriyor kımıldayamıyrm.dnlennce geçiyor.dr da bşe bulamadı.szde böle bi drm war mi
aynn cnm bnde dr gittm bşe çıkmadı nts de sancıma baktı kan idrr tahlili yaptı alttn baktı açılma war mı die ,böbreklerime baktı ama bşe çıkmadı.bi anda ağrı griyo tek bi noktaya adım atamıyorm sonra yatınca geçiyo.önceden koşunca faln oluyodu böle.aynısı bende de var bu 3-4 kez oldu 2 hafta içinde. braxton hicks denilen yalancı kasılma deniyomuş bu kasılmalara ama korkutmuyo değil benide.çarşmaba günü kontrolde doktora sorucam sık ve düzenli olmadığı için aramadım doktoru 2 günüm var diye.ama sanki sağ yanımda bi bölge yırtılcak gibi acıyo karnımı sertleştiriyo
Bendede ara ara oluyor sanki kızım bir yere toplanıp kalıyor gibi hissediyorum.Bende cuma doktora gidicem diye aramadım.İnşallah normaldir bunlar.aynısı bende de var bu 3-4 kez oldu 2 hafta içinde. braxton hicks denilen yalancı kasılma deniyomuş bu kasılmalara ama korkutmuyo değil benide.çarşmaba günü kontrolde doktora sorucam sık ve düzenli olmadığı için aramadım doktoru 2 günüm var diye.ama sanki sağ yanımda bi bölge yırtılcak gibi acıyo karnımı sertleştiriyo
maşallah size Allah doğdu sağlıkla diye haberleşmeyi nasip etsin ....Selamlar canlar yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz :)
Biz bugun tam 30 haftalik olduk kuzumla
inşallah canım ama farkettim hep fazla iş yaptığım günün ertesi günü oluyo bu arada 6.katta oturuyorum ve 1 haftadır asansörümüz bozuk 6 kat çıkıyorum ayrıca bu ay da işyerinde tek çalışıcamBendede ara ara oluyor sanki kızım bir yere toplanıp kalıyor gibi hissediyorum.Bende cuma doktora gidicem diye aramadım.İnşallah normaldir bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?