2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Arkadaşlar birşey soru cam tup bebekte tuttuğu zamandan sonra yani erken gebelik dönemimizde bel agrisi çektiniz mi geceleri
ben adet gününe kadar belirti yaşamadım adet yaklaşınca ne yaşıyosam aynısı oldu tek fark normal zamandan fazla kokusuz akıntıydı onu da tedavideki ilaçlara yormuştum ne pozitif ne negatif olmasına hiç odaklanmadım fazla düşünmemeye çalış canım

Yok benim tuttu gebelik testlerin hamileymiş çok şükür de testinin üstünden iki gün geçti dün gece ilk defa bel agrisi yaşadım da o normal mi yaşanıyor mu erken donemde

Selamlar canlar yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz :)
Biz bugun tam 30 haftalik olduk kuzumla
maşallah size Allah doğdu sağlıkla diye haberleşmeyi nasip etsin ....
Yok benim tuttu gebelik testlerin hamileymiş çok şükür de testinin üstünden iki gün geçti dün gece ilk defa bel agrisi yaşadım da o normal mi yaşanıyor mu erken donemde
normal canım o ağrılar belli bir aya kadar bendede oldu rahim büyüdüğü için oluyor demişti doktor.Birde bebek büyüdükçe onu tutan bağlar geriliyormuş.Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin....

sen öğretmen değilsin sanırım canım bende değilim.Bende eve gidince işten halim kalmıyor kolumu kaldırmaya.
İşte yapçak bişiy yok ama eve gidince fazla bişiy yapma dinlen bol bol çok ağır ve çok değerli bir yük taşıyosun annesi :)

evet değilim Allaha emanetler napalım bu zamana kadar getirdi rabbim bundan sonrasında da inşallah sağlıkla su gibi geçer. çevreden bazı teyzeler anlatır ya hep biz neler taşıdık ne işler yaptık diye ben de kaç kere merdiven inip çıktım tek başıma çalıştım diye anlatıcam heralde :)

gözünaydın o zaman Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. valla canım o kadar değişik garip belirtiler yaşayacak ki vücudun hepsine alışıcaksın gerilmeler gevşemeler kaşınmalar :) sen güzel haberi almışsın Allah korusun ciddi bişey olmadıkça hepsi normal doktorlar en çok kanama görülürse takibe alıyo hafif ağrıların sızıların hep olacak takılma

Gecmis olsun ablana canm dogru diyor gercektende ben suanöyle bi hale geldimki mutfagimi bile zor toparliyorum yarin randevumuz var hastanede ordan oraya yurumek bile zor geliyo hep dua ediyorum Allahim güç ver bana diye İnsallah vakti saatinde dogarlar.

nasılsınız bacılar sıcaklar zorluyo hepimizi ben en çok ağustos ayı su gibi geçsin istiyorum eylülde doğum izni moduna giricem inşallah yavaş yavaş ama en zoru yemek yapmak bu sıcakta mutfak cayır cayır yanıyo ayakta durmak çok yoruyo Allah güç kuvvet versin hepimize. hep Allahın izniyle kışı bebeğimle evde geçiricem diye motive ediyorum kendimi hep bugünleri bekledin azı kaldı diye gaz veriyorum :) hayali bile ne kadar güzel bebek kokulu bi evin Allah hepimize görmeyi nasip etsin..

Selam kizlar ben de sicaklarxan muzdaribim. Sicak ve nem en nefret ettigim seylerdir ama napalim vantilatorle gecirmeyr calisiyoruz :) bana doktorum sezeryan icin 10 ekim diyor. Bakalkm hayirlisi olsub. Malum sezeryan olunca 1 hafta erken geliyo bebikler.
32+0da rapor alicam. 37+0da da dogum iznine ayrilicam.
Alisverisimizi tamamladik gibi. Bu arada sizi doktorlariniz kac haftada bi kontrole cagiriyolar. Ben devlet hastanesine kendi canim isteyince gidiyorum. Bulundugum yerde ozel yok. Iki tane kadin dogumcu var. Onlardan birine gidiyorum ama bana su tarihte gel bu tarihte gel demiyo. Ben bebbiki merak ettikce gidiyorum. Sizlerde durumlar nasil?

ne güzel tarihini almışsın bende doktora yarın gidicem herşeyi konuşucam tarih sorucam.ben tedavinin olduğu tıp fakültesindeki kadın doğuma gidiyorum bu aya kadar ayda bir çağırdı bundan sonra ne olur bilmem. çalışabilir raporu alabilirsem kurban bayramıyla birlikte izne çıkmayı istiyorum nasip bakalım

benim doktorum başından beri üç haftada bir çağırıyordu. Şimdi iki haftada gel artık diyor (28haftalık olduk) şükürler olsun...

Sıcak sıcak sıcakkkkkk... Daha da sıcak olacak bu geceeee :) geceleri artık uyuyamıyorum. Su iç,wc git, soğuk meyve ye, tekraR wc, hahhhaaa ama sıfır uyku :)) Allahım şimdiden alıştırıyor bence uykusuz gecelere.. Ne diyelim çoğu gitti azı kaldı. Her şeyin hayırlısı. Bizim de şimdilik doğum tarihimiz 7-10 ekim arası. eksikler de tamam. Kapı süsümü yapıcam.Maksat Oyalanmak işte sıcaklarda

peki canım 2 haftada birmi ücret alıcak yoksa biri kontrolmu oluyor ??
bu c..tesi gidişim ilk 2 hafta arayla doktora gidişim olacak. tam bilmiyorum ama ücret alır gibi geliyor çünkü benim bildiğim kontrol sayılması için 10 gün içinde gitmek gerekiyor. C.tesi doktordan sonra hbr verebilirim canım ücretli olup olmadığını...

Selam kizlar sicaklar hepimizi zorluyor balkona güneş diye çamaşır asasim gelmiyor :)
Bizde eksiklerimizi tamamladik çok şükür bu hafta beşigi siparis ettiğimiz yere gidip uyku setinide begenicem inşallah..haftayada yikayip utuleyip yerlestirmek kaliyor..çok şükür rabbime bu günleri gösterdi
bizim randevuya iki hafta var daha bir ay sonraya cagirmisti 32 den sonra 15 gunde bir görüşücez demişti.bende artik dogum tarihini alicam 2 5 ekim arasi olur diye düşünüyorum rabbim nasip ederse inşallah

Canım kayıt açtırdığın günden itibaren 10 gün içinde muayene, kontrol oluyor. 11. Gün geldiğinde yeni kayıt açılır ki bu da para demek

kızlar, bebikin eşyalarını haftaya yıkayıp ütüleyeyim diyorum. erken mi acaba?

günaydınn herkese bugün kontrol var hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin Rabbim dua edin. ben de çamaşır deterjanını internette ararken bimde buldum dün şok oldum stokladım baya bi :) haftasonu Allah nasip ederse yıkamayı düşünüyorum 3-5 eksik kaldı intten alınacak sonrası yerleşme inşallah. dün arkadaşım üzerine tül geçirilmiş bebek sepetini verdi yatakodasında denedik kurmayı öylece bakakaldım yine Allah içinde kızımı sağlıkla görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…