- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.121
tmm cnm saol.Benim doktorun ücreti yüksekte o yüzden merak ettim. 32 den sonra herhafta nst için çağırıcakmış ama kontrolü daha konuşmadık ne kadar sürede yapıcak.Bu cuma kontrolümüz var bende iyice öğreniyim .bu c..tesi gidişim ilk 2 hafta arayla doktora gidişim olacak. tam bilmiyorum ama ücret alır gibi geliyor çünkü benim bildiğim kontrol sayılması için 10 gün içinde gitmek gerekiyor. C.tesi doktordan sonra hbr verebilirim canım ücretli olup olmadığını...
günaydın canım.HAdi hayırlı haberlerle gel kızın kocaman olmuştur inşallah annesine güzel yüzünü gösterir.günaydınn herkese bugün kontrol var hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin Rabbim dua edin. ben de çamaşır deterjanını internette ararken bimde buldum dün şok oldum stokladım baya bi :) haftasonu Allah nasip ederse yıkamayı düşünüyorum 3-5 eksik kaldı intten alınacak sonrası yerleşme inşallah. dün arkadaşım üzerine tül geçirilmiş bebek sepetini verdi yatakodasında denedik kurmayı öylece bakakaldım yine Allah içinde kızımı sağlıkla görmeyi nasip etsin
teşekkür ederim güzel dileklerine arkadaşım. benim diye bi marka var ekolojik sıvı deterjan. toz deterjan kullanmadığım için onu seçtim kullananlara dalanın granül şeklindeki beyaz sabununu öneriyolar aklınızda bulunsun. dalinin sıvısı da var ama markette baktım çok keskin kokuyogünaydın canım.HAdi hayırlı haberlerle gel kızın kocaman olmuştur inşallah annesine güzel yüzünü gösterir.
Deterjan ne aldın canım ben hacışakirin bebek sabununu alıcam.
Amin canım sağlıkla huzurla yatsın kızın inşallah...
Ben de haftaya yikayip esyalarini yerlestirip cantami hazirlarim heralde. Ne olur ne olmaz. Bu ara cevremden cok duymaya basladim erken dogum haberlerini. O yuzden az biraz tirstimben e bebegin % 100 bitkisel sivi deterjanini aldim..haftaya yikayip yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah 31 haftanin icinde olucaz 32 de bulabilir :)
Kizlar siz hastane cantalarinizi ne zaman hazirliycaksiniz ben küçük bir valiz hazirliyim diyorum yani hem bebegin hem benim ayri ayri cantalarimiz olmasın
şeker , ben avent marka cam 240 lik biberon aldım. zaten biberon için dr.brown ve avent i öneriyorlar. ama dr.brown un temizlemesi zor oluyormuş diye ben avent i tercih ettim.Kızlar, biberon emzik ne marka hangi özellikte aldınız
Philip benim de aklımdaydı, emzik ne alsak acabaşeker , ben avent marka cam 240 lik biberon aldım. zaten biberon için dr.brown ve avent i öneriyorlar. ama dr.brown un temizlemesi zor oluyormuş diye ben avent i tercih ettim.
kızlar, bebikin eşyalarını haftaya yıkayıp ütüleyeyim diyorum. erken mi acaba?
ben e bebegin % 100 bitkisel sivi deterjanini aldim..haftaya yikayip yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah 31 haftanin icinde olucaz 32 de bulabilir :)
Kizlar siz hastane cantalarinizi ne zaman hazirliycaksiniz ben küçük bir valiz hazirliyim diyorum yani hem bebegin hem benim ayri ayri cantalarimiz olmasın
Ben de aventin 240 lık cam biberonunu ve yine aventin emziğini aldım canım.Kızlar, biberon emzik ne marka hangi özellikte aldınız
Canım ben ayın 15 inde yapmayı planlıyorum. Erken değil bence. Yapalım içimiz rahat olsun.
Ben hacışakirin granül deterjanını alıcam. Çok önerdiler. En azından eskiden beri bildiğimiz marka.
Bana kalırsa ayrı hazırla canım. Bişi ararken karışıklık olmasın.
Ben de aventin 240 lık cam biberonunu ve yine aventin emziğini aldım canım.
adno28 maşallah pu pu pu.. Allahım vaktinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
Ooo bayraminiz senlenecek deseneeeArkadaslar bugun kontrolumuz vardi 1400 ve 1440 gramlar pasalar iyiler cok şükür egerki durabilirlerse 37.haftada aliriz dedi kurban bayramina denk geliyor kismetse hayirlisi herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?