2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

tmm cnm saol.Benim doktorun ücreti yüksekte o yüzden merak ettim. 32 den sonra herhafta nst için çağırıcakmış ama kontrolü daha konuşmadık ne kadar sürede yapıcak.Bu cuma kontrolümüz var bende iyice öğreniyim .

günaydın canım.HAdi hayırlı haberlerle gel kızın kocaman olmuştur inşallah annesine güzel yüzünü gösterir.
Deterjan ne aldın canım ben hacışakirin bebek sabununu alıcam.
Amin canım sağlıkla huzurla yatsın kızın inşallah...

teşekkür ederim güzel dileklerine arkadaşım. benim diye bi marka var ekolojik sıvı deterjan. toz deterjan kullanmadığım için onu seçtim kullananlara dalanın granül şeklindeki beyaz sabununu öneriyolar aklınızda bulunsun. dalinin sıvısı da var ama markette baktım çok keskin kokuyo

ben de bingo nun sıvı bebek deterjanı ( içeriği temiz diye biliyorum ve kokusuz) ile başka bulamadığım için de dalin in yumuşatıcı nı aldım.. İnş iyiler dir ve memnun kalırım..

ben e bebegin % 100 bitkisel sivi deterjanini aldim..haftaya yikayip yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah 31 haftanin icinde olucaz 32 de bulabilir :)

Kizlar siz hastane cantalarinizi ne zaman hazirliycaksiniz ben küçük bir valiz hazirliyim diyorum yani hem bebegin hem benim ayri ayri cantalarimiz olmasın

Ben de haftaya yikayip esyalarini yerlestirip cantami hazirlarim heralde. Ne olur ne olmaz. Bu ara cevremden cok duymaya basladim erken dogum haberlerini. O yuzden az biraz tirstim

kızlar, bebikin eşyalarını haftaya yıkayıp ütüleyeyim diyorum. erken mi acaba?

Canım ben ayın 15 inde yapmayı planlıyorum. Erken değil bence. Yapalım içimiz rahat olsun.
Ben hacışakirin granül deterjanını alıcam. Çok önerdiler. En azından eskiden beri bildiğimiz marka.

Bana kalırsa ayrı hazırla canım. Bişi ararken karışıklık olmasın.

Kızlar, biberon emzik ne marka hangi özellikte aldınız
Ben de aventin 240 lık cam biberonunu ve yine aventin emziğini aldım canım.

Son düzenleme:

bende hacı şakir almayı düşünüyorum.Yumuşatıcıda almıcam.Kimyasala gerek yok kokusuz olsun.2 yıkama yaptırırım diye düşünüyorum.
bende aventin ürünlerini alıcam hatta göğüs pompasınıda ondan almayı düşünüyorum....

Arkadaslar bugun kontrolumuz vardi 1400 ve 1440 gramlar pasalar iyiler cok şükür egerki durabilirlerse 37.haftada aliriz dedi kurban bayramina denk geliyor kismetse hayirlisi herseyin
Ooo bayraminiz senlenecek deseneee bin massallah kuzucum Allahim saglikla evinize getirip pasalari buyutmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…