- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.161
canım geçmiş olsun hem kayınvalidene hem sana. vücut uyarı veriyo o zaman panik olup yavaşlıyoruz artık gerçekten kuyruğuna geldik başka 9 ay yok dikkat etmeliyiz Allaha emanetler zaten sen gönlünü de ferah tut dinlenÖyle kızlar doktorum bile bu kadar kanamaya maşallah erken gelmedi çok güçlü olacak kızın dedi. Inşallah erken gelmezler. Biz ciğer geliştirici de olduk her ihtimale karşı ama ben hissediyorum, erken gelmeyecek kızım. Ilk hamile kaldığımda doktoruma : "9 ay çok uzun bir süre değil mi demiştim." Şimdi bana kızın senin gibi aceleci olmaz inşallah diyor. Allah yavrularımızı sağlıkla ve vaktinde bağışlasın bizlere.
Arkadaşlar birşey soru cam tup bebekte tuttuğu zamandan sonra yani erken gebelik dönemimizde bel agrisi çektiniz mi geceleri
Canim ciğer gelistirici oluyor mu herkes? Yoksa size ozel bir durum muydu bu?Öyle kızlar doktorum bile bu kadar kanamaya maşallah erken gelmedi çok güçlü olacak kızın dedi. Inşallah erken gelmezler. Biz ciğer geliştirici de olduk her ihtimale karşı ama ben hissediyorum, erken gelmeyecek kızım. Ilk hamile kaldığımda doktoruma : "9 ay çok uzun bir süre değil mi demiştim." Şimdi bana kızın senin gibi aceleci olmaz inşallah diyor. Allah yavrularımızı sağlıkla ve vaktinde bağışlasın bizlere.
Ikiz hamilelerini onden alalimGecmis olsunhalgan Allah sifa versin masallah nerden nereye geldik Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bakalim bu topikte en erken kim dogum yapacak meraklardayim
Gecms olsun cnm..islh bebslerimzi saglicakla zamnnda alrz kucagmizaKızlar kayınvalidemin beli kırıldi. Ankara'ya geldik acilen. Ameliyat oldu. Benim de çok ayakta durmaktan akıntım oldu şiddetli ama şimdi iyiyiz. Dün doktorumuza gittik. Şükür her şey yolunda. Biraz dinlenme dedi. Kızım 43 cm olmuş, kiloyu soylemeyi unuttu. Ben de sormayı :) En son 28'de 1.5 kiloydu. Ikiye yaklaşmıştır. Bir hafta önden gidiyordu gelişimi. Biz de evimize fonünce eşyaları yerleştircez. Alma kısmını hallettik hemen hemen. Yıkama ve yerleştirme kaldi. Dogum seklini de 32'de konusuruz dedi drumuz. Erken olduğunu düşünüyor. Tek kaygım kızımın zamanında gelmesi ve sağlıklı olup olmadığı. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gunaydin canim. Ama ben bircok doktordan dinledim. Bas asagida olmasi erken dogum sinyali cok da sayilmazmis cunku anlik birsey olabilir diyolar. Eger nst de sanci ciktiysa ayri tabi. Amaninnnm yoksa bizde mutlu sona bu kadar yakin miyiz :) ben bazir degilim henuuuuuzzzz :)))günaydın kızlar.Dün arkadaşımla konuştum 31 haftalık ama bebek 2 hafta önden gidiyordu.Son kontrolünde doktor bebeğin doğum pozisyonunu aldığını heran gelebilceğini söylemiş.Bende korktum duyunca....
CAnım bende doktorun arkadaşlara anlattığını ilettim bende bilemedim ama panik oldum azıcık.Mutlu sona hepberaber varalımda zamanında inşallah benimki daha 28 haftayı yeni doldurdu teyzesi küçük daha kızım azıcık daha büyüsün serpilsin :)Gunaydin canim. Ama ben bircok doktordan dinledim. Bas asagida olmasi erken dogum sinyali cok da sayilmazmis cunku anlik birsey olabilir diyolar. Eger nst de sanci ciktiysa ayri tabi. Amaninnnm yoksa bizde mutlu sona bu kadar yakin miyiz :) ben bazir degilim henuuuuuzzzz :)))
Canım ben çok kanamalı bir gebe olduğumdan doktorum korktu erken gelmesinden. O yüzden hala progestana devam ediyorum mesela. Bize özel bir durum galiba.Canim ciğer gelistirici oluyor mu herkes? Yoksa size ozel bir durum muydu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?