2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

canım geçmiş olsun hem kayınvalidene hem sana. vücut uyarı veriyo o zaman panik olup yavaşlıyoruz artık gerçekten kuyruğuna geldik başka 9 ay yok dikkat etmeliyiz Allaha emanetler zaten sen gönlünü de ferah tut dinlen

Canim ciğer gelistirici oluyor mu herkes? Yoksa size ozel bir durum muydu bu?

Gecmis olsun halgan Allah sifa versin masallah nerden nereye geldik Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin.
Bakalim bu topikte en erken kim dogum yapacak meraklardayim

Ayni gün dogurursak hep beraber hiç sasirmam adno
bende bi dahaki gidisimde gün alicam kayivalideme ucak bileti alicaz ekim 10 dedim bakalim inşallah o zamana saglikla dogurup evimize gelmis oluruz

Gecms olsun cnm..islh bebslerimzi saglicakla zamnnda alrz kucagmiza

kızlar hastanede de kimse sorsam daha 39 u gören yok hep 37-38 de gelmiş afacanlar zaten dr lar çoğumuza bebek önden gidiyo demiş belki transferle ilgili bişey bu ama ben son tarihi baz alamıyorum hiç

Valla arkadaşım geçen ay doğum yaptı. 20-25 gün önce erken geldi bebiş. Normal gebelikti onun. Ben de tırsmaya başladım

günaydın kızlar.Dün arkadaşımla konuştum 31 haftalık ama bebek 2 hafta önden gidiyordu.Son kontrolünde doktor bebeğin doğum pozisyonunu aldığını heran gelebilceğini söylemiş.Bende korktum duyunca....

Gunaydin canim. Ama ben bircok doktordan dinledim. Bas asagida olmasi erken dogum sinyali cok da sayilmazmis cunku anlik birsey olabilir diyolar. Eger nst de sanci ciktiysa ayri tabi. Amaninnnm yoksa bizde mutlu sona bu kadar yakin miyiz :) ben bazir degilim henuuuuuzzzz :)))

34 ten sonra genelde küveze almıyolar ciğer geliştiği için tabi ne kadar dursalar o kadar iyi ama bebek gelişimiyle de alakalı. ben 7 aydır bu ay da bi geçse diye diye geldim :) ama sanırım en çok bu ay da bi geçse diyorum :)

CAnım bende doktorun arkadaşlara anlattığını ilettim bende bilemedim ama panik oldum azıcık.Mutlu sona hepberaber varalımda zamanında inşallah benimki daha 28 haftayı yeni doldurdu teyzesi küçük daha kızım azıcık daha büyüsün serpilsin :)
bugün randevumuz var inşallah büyümüştür kızım,herşey yolundadır...

Günaydın kizlar...gece uykularim kalmadı benim sag sol düz hic bi sekilde rahat edemiyorum sanki nereye donsem kafasini oraya dayiyor ve acıyor..sabaha kadar nasil bir ter bosaltiyorum iki gecedir cokkk bunaliyorum
Inşallah zamaninda doğarlar kizlar akliniza kotu seyler getirmeyin 34 den sonra fazla risk olmuyormus zaten..bende 36 olsam tamam korkmam diyorum ama

Gunaydin kizlar.dun bnm dr umda hersey yolunda ama ererkn dogm olrsa napcgmzi soyledi yeni dogan olan bi hastaneylede gorsn dedi.dun baya kprktm ackcasi allah hepimizin yardimcsi olsun

31-32.haftalarda bebek baş aşağı pozisyonu alır. En son kontrolumde benim de öyleydi. Erken dogum riskin yok diyor drum.bu kadar erken doğum riski diğer faktörlere bağlıdır. Ya kasılma girmiştir rahime ya plesenta ile ilgilidir diye dusunuyorum. Hepimizin tedirginliği bu ama diğer topiclere de bakıyorum genellikle 37-38den önce gelen yok.ikizler istisna ki onlara da ona gore iğne vuruluyor.
Umarım hepimiz sağlıkla ve zamanında alırız kucağımiza..

geçen sene bu aylarda arkadaşımı dr erkenden izne çıkardı daha 2 ayı vardı 10 gün bebeği içerde tutabilirsek şükredicez dedi kızı o kadar panikletti ki sonuç arkadaşım 41.haftasında suni sancıya bile tepki vermeden bebeği bekledi bebeğin doğmaya niyeti yoktu sezaryenle aldılar. istirahat önemli ama bazı dr lar aşırı panikletiyo

Kızlar benim aceleci kızım erken gelmezse kimseninki gelmez korkmayin. Ben erken gelecek gibi de hissetmiyorum. Hem daha ne evim hazır ne kızımın eşyaları. Temizlik var ćanta hazırlaması var. Her şey tamam da bir yıkanıp ütülemesi kaldı. Zamanında gelecek bebişlerimiz panige gerek yok.

Kizlar selam, Gecen gun seker yuklemesi yapildi 50 gr lik. Sekerim 147 cikmis ve sinirin ustuymus. cok sasirdim ki o kadar dikkat ediyordum fln. Simdi doktorum 100gr lik yuklemesi gerektigini soyledi. Sizlerin nasildi? biraz panik oldum. Bu da nerden cikti simdi diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…