- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.201
ben aldim canim yengem dikecek onu bekliyorum zaten kiyafetlerini yikayip utulemek icin..ince bir gupur aldim birde mavi bir kurdela gececek ustundenkızlar bişey sorucam. ben şimdi bebişimin kıyafetlirin yıkayıp yerlerine yerleştiricem de, sizler bebeklerinizin kıyafetlerini yerleştirmeden öcne dolapların içine kapitone örtü veya türevi bişeyler sardınız mı ?
Tabiki. Benim tüm dolap içlerinde vardır kapitone örtü. Temiz oluyor.kızlar bişey sorucam. ben şimdi bebişimin kıyafetlirin yıkayıp yerlerine yerleştiricem de, sizler bebeklerinizin kıyafetlerini yerleştirmeden öcne dolapların içine kapitone örtü veya türevi bişeyler sardınız mı ?
ben aldım canım annem kenarlarını dikip vericek direk rafa koymak istemedim bi de boyadık dolabıkızlar bişey sorucam. ben şimdi bebişimin kıyafetlirin yıkayıp yerlerine yerleştiricem de, sizler bebeklerinizin kıyafetlerini yerleştirmeden öcne dolapların içine kapitone örtü veya türevi bişeyler sardınız mı ?
gözünaydın canımm Allah sağlıkla kavuştursun kontroldeki her olumlu cümle insana su serpiyo doping gibi bi sonraki kontrole kadar götürüyo :) clexanı 12.haftada kesmişlerdi bendeKızlar günaydın herkese iyi haftalar.Bizde cuma doktora gittik güzel kızımı gördüm çok mutlu oldum.1323 gr olmuş doktorumuz 29. hafta için iyi dedi.Şu 2 ay nasıl geçecek bilemiyorum.
saol canım Allah kucağımızda görmeyi nasip etsin miniklerimizi....gözünaydın canımm Allah sağlıkla kavuştursun kontroldeki her olumlu cümle insana su serpiyo doping gibi bi sonraki kontrole kadar götürüyo :) clexanı 12.haftada kesmişlerdi bende
transferden önce başlamıştım işte 3 ay kullandım kestiler sen kullanıyor musunsaol canım Allah kucağımızda görmeyi nasip etsin miniklerimizi....
sanırım sana önlem amaçlı verdiler kan pıhtılaşması yok heralde...
Kullanıyorum canım doğuma kadarda kullanıcam.Cuma günü kontrolde doktora sordum34. haftada bırakıcaz dedi iğneyi.Bende endişeliyim en az 3-4 hafta önce bırakmış olucaz .transferden önce başlamıştım işte 3 ay kullandım kestiler sen kullanıyor musun
kan sulandırıcı 3.ayda bıraktım da ben de progestan kullanıyodum onu kesti çok şükür çünkü hap kullanmaktan daha zor onu yaptıktan sonra kalkmamam gerekiyodu çok şükür kurtuldum inşallah tekrar gerekmezKullanıyorum canım doğuma kadarda kullanıcam.Cuma günü kontrolde doktora sordum34. haftada bırakıcaz dedi iğneyi.Bende endişeliyim en az 3-4 hafta önce bırakmış olucaz .
bu arda coraspinide 1 hafta daha kullan bırak dedi yani 30. haftada bırakmış olucam sen ne zaman bırakıcaksın doktorun bişey söyledimi ??
Gözün aydın canım inşallah gelmez banada onu 3. aydan sonra bıraktırmıştı doktorum....kan sulandırıcı 3.ayda bıraktım da ben de progestan kullanıyodum onu kesti çok şükür çünkü hap kullanmaktan daha zor onu yaptıktan sonra kalkmamam gerekiyodu çok şükür kurtuldum inşallah tekrar gerekmez
Canim ben de coraspin kullaniyorum hala. Sisli memorial deki doktorum 34.haftada birakacakson demisti. Ama erzurumdaki doktorum 32.haftada birak dedi.Kullanıyorum canım doğuma kadarda kullanıcam.Cuma günü kontrolde doktora sordum34. haftada bırakıcaz dedi iğneyi.Bende endişeliyim en az 3-4 hafta önce bırakmış olucaz .
bu arda coraspinide 1 hafta daha kullan bırak dedi yani 30. haftada bırakmış olucam sen ne zaman bırakıcaksın doktorun bişey söyledimi ??
Kizzzz sekerrr, sen daha hazirlamadin mi cantani :) ikizler aceleci olur bak, hazırla koy kenara minik pasalarin ve seker annelerinin cantasini :)Suan 30.haftadayiz acaba cantayi nezaman hazir edeyim? 6-7 hafta kaldi ama erken gelmezlerse tabi zaman yaklastikca heyecan ve korku :) Allah hepimizi kurtarsn sag salim bebislerimizlr birlikte ins.
ayyy bu doktorların birinin dediğiyle diğerininki tutmuyor böyle kafam karışıyor.Sen kaçıncı haftada bırakıcaksın peki ??Canim ben de coraspin kullaniyorum hala. Sisli memorial deki doktorum 34.haftada birakacakson demisti. Ama erzurumdaki doktorum 32.haftada birak dedi.
Halidecim hersey hazirda cantaya koymak kaldi yapim ozaman :)Kizzzz sekerrr, sen daha hazirlamadin mi cantani :) ikizler aceleci olur bak, hazırla koy kenara minik pasalarin ve seker annelerinin cantasini :)
ben 32 de bırakmayı düşünüyorum canım. çünkü 40 hafta gebeliğe göre 34 de bırak demişti doktorum. yani 6 hafta öncesinde. erzurumda sezeryan olacağım ki 38+4 gibi bi tarihe geliyor sezeryan. o nedeenle 32de bırakayım ki 6 hafta önce bırakmış oliyim diye düşünoyurm canımayyy bu doktorların birinin dediğiyle diğerininki tutmuyor böyle kafam karışıyor.Sen kaçıncı haftada bırakıcaksın peki ??
Halidecim hersey hazirda cantaya koymak kaldi yapim ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?