- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.181
aynen canm bende senin gibiyim hergun dus aliyorum şıpır şıpır ter Allah yardımcımız olsunGünaydın kizlar...gece uykularim kalmadı benim sag sol düz hic bi sekilde rahat edemiyorum sanki nereye donsem kafasini oraya dayiyor ve acıyor..sabaha kadar nasil bir ter bosaltiyorum iki gecedir cokkk bunaliyorum
Inşallah zamaninda doğarlar kizlar akliniza kotu seyler getirmeyin 34 den sonra fazla risk olmuyormus zaten..bende 36 olsam tamam korkmam diyorum ama
Karpuz ve dondurma en sevdigim iki sey. Onun haricinde pek yemiyorum diyebilirim. O nedenle sasirmistim. Saol canimBenim şeker yüklemeden önce 74 . Yüklendikten sonra 95 çıkmıştı. Dr 140 ın altı olmasını bekleriz demişti. Bence seninki fena değil. Azıcık dikkat et Hamur işi, şekerli şeyler, dondurma, pilav, makarna, ekmek, karpuz az ye yiyiyorsan tabi
geçmiş olsun suyu bol tüketiyomusun eğer tüketiyosan bu haftalarda olabileceği yazıyodu sıcaklar da etkiliyodur küçük tansiyonun düştüğü için etkilemiş o kadar bence bilgilendirmende fayda var yinedeHayırlı cumalar anneler. Benim üç dört gündür acayip başım dönüyor ayakta olduğumda düşecek kadar oluyorm hiç kalkamiyorum sonra başıma ağrı giriyor ve çarpıntı oluyor komşumuzda tansiyonumu olcturdum 10 a 5 çıktı doktorumuz bilgilendirsem mi neyden kaynaklı olabilir çok canım sıkıldı suan yatıyorum üzüldüm hiç birseyim yoktu şimdiye kadar umarım bi sorun yoktur
Günaydın kizlar...gece uykularim kalmadı benim sag sol düz hic bi sekilde rahat edemiyorum sanki nereye donsem kafasini oraya dayiyor ve acıyor..sabaha kadar nasil bir ter bosaltiyorum iki gecedir cokkk bunaliyorum
Inşallah zamaninda doğarlar kizlar akliniza kotu seyler getirmeyin 34 den sonra fazla risk olmuyormus zaten..bende 36 olsam tamam korkmam diyorum ama
31-32.haftalarda bebek baş aşağı pozisyonu alır. En son kontrolumde benim de öyleydi. Erken dogum riskin yok diyor drum.bu kadar erken doğum riski diğer faktörlere bağlıdır. Ya kasılma girmiştir rahime ya plesenta ile ilgilidir diye dusunuyorum. Hepimizin tedirginliği bu ama diğer topiclere de bakıyorum genellikle 37-38den önce gelen yok.ikizler istisna ki onlara da ona gore iğne vuruluyor.
Umarım hepimiz sağlıkla ve zamanında alırız kucağımiza..
kan değerinide bi baktır cnm geçmş olsun.dr ara bilgilendr bnceHayırlı cumalar anneler. Benim üç dört gündür acayip başım dönüyor ayakta olduğumda düşecek kadar oluyorm hiç kalkamiyorum sonra başıma ağrı giriyor ve çarpıntı oluyor komşumuzda tansiyonumu olcturdum 10 a 5 çıktı doktorumuz bilgilendirsem mi neyden kaynaklı olabilir çok canım sıkıldı suan yatıyorum üzüldüm hiç birseyim yoktu şimdiye kadar umarım bi sorun yoktur
Kizlar geceler benim kabusum oldu uyuyamiyorum cokk bunaliyorum hayatimda hiç sicaktan bu kadar bunaldigim olmamisti sinirden oturup aglayasim geliyor resmenAllahtan fazla kilo almadim demek cok kilo alsam karnim büyük olsa ne yapacaktim
Kizlar geceler benim kabusum oldu uyuyamiyorum cokk bunaliyorum hayatimda hiç sicaktan bu kadar bunaldigim olmamisti sinirden oturup aglayasim geliyor resmenAllahtan fazla kilo almadim demek cok kilo alsam karnim büyük olsa ne yapacaktim
Ben de simdilik yok oyle seyler canimGunaydin kizlar bnm kakasklarmda haff sanclarim oluyo szde drmlar nasl
duşa girip çıkınca daha çok terliyorum zatenSelam..benim de öylebazen duşa girmek bile rahatlatmiyor..odada Vantilatör sürekli çalışıyor. .artik son care havluyu o büyük buzluklardan sarıp enseme kollarima yüzüme backlarima koyup vücut ısımı dusurmeye çalışıyorum o biraz rahatlatiyor. .
arada oluyor ama rahim büyüdügu icin ve bazen bebek pozisyom degistirdigi için olurmus o yuzden fazla kafaya takmiyorumGunaydin kizlar bnm kakasklarmda haff sanclarim oluyo szde drmlar nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?