2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

aynen canm bende senin gibiyim hergun dus aliyorum şıpır şıpır ter Allah yardımcımız olsun

Benim şeker yüklemeden önce 74 . Yüklendikten sonra 95 çıkmıştı. Dr 140 ın altı olmasını bekleriz demişti. Bence seninki fena değil. Azıcık dikkat et Hamur işi, şekerli şeyler, dondurma, pilav, makarna, ekmek, karpuz az ye yiyiyorsan tabi

ka
Karpuz ve dondurma en sevdigim iki sey. Onun haricinde pek yemiyorum diyebilirim. O nedenle sasirmistim. Saol canim

Hayırlı cumalar anneler. Benim üç dört gündür acayip başım dönüyor ayakta olduğumda düşecek kadar oluyorm hiç kalkamiyorum sonra başıma ağrı giriyor ve çarpıntı oluyor komşumuzda tansiyonumu olcturdum 10 a 5 çıktı doktorumuz bilgilendirsem mi neyden kaynaklı olabilir çok canım sıkıldı suan yatıyorum üzüldüm hiç birseyim yoktu şimdiye kadar umarım bi sorun yoktur

geçmiş olsun suyu bol tüketiyomusun eğer tüketiyosan bu haftalarda olabileceği yazıyodu sıcaklar da etkiliyodur küçük tansiyonun düştüğü için etkilemiş o kadar bence bilgilendirmende fayda var yinede

Ne iki gecesi.. Rahat 1 aydır uyku yok bende. Sıcaklardan çok etkilendim. Şansımıza da çok sıcak oldu bu yaz kızlar.. Bir yandan da diyorum ki uykusuz gecelere şimdiden alıştırıyor yüce Rabbim..

Benim bu ayki kontrolümde bebeğimin kafası kasığa gömülü şekildeydi. Eşelenip duruyo paso :)) Ağrı sancı yok şükür. Düzenli olarak akşam yürüyüşlerimi de yapıyorum

kan değerinide bi baktır cnm geçmş olsun.dr ara bilgilendr bnce

Kızlar dün sancım oldu. Allahtan Ankaradaydık gittik doktorumuza. Sadece kasılmaymış. Doktorumuz sen acele ettirsen de bebek erken gelmeyecek dedi. Her sey normalmis. Cok fazla su gibi akıntım vardı. O da fazla ayakta kalıp yorulmaktan olurmuş. Eşim de doğruca annemlere gönderdi. O annesine bakıyor. Annem de bana :) Doktora hicbir seyimiz hazir degil daha gelmesin dedim, hayret ben de sen 3. Aydan çantanı falan hazırlamişsındır diyordum dedi. Ben çunkü pozitifi òğrenir öğrenmez 9 ay uzun bir süre değil mi demiştim gayri ihtiyari. Hasılı benim kızım Allah'tan babası gibi ağır kanlı. O kadar kanamaya strese maşallah iyi dayandı. Babası gibi yattığı yerden kalkmayı sevmiyor görünen :) Aman o huyu bana çekmesin zaten. Hepimizin bebişleri sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah. Dualarımız sizinle.

Halgan geçmiş olsun dikkat et kendine..buraya kadar geldik cok şükür çoğu bitti azi kaldı ilk aylarimiz ne ise son aylarimizda öyle dukkat etmeliyiz

Kizlar geceler benim kabusum oldu uyuyamiyorum cokk bunaliyorum hayatimda hiç sicaktan bu kadar bunaldigim olmamisti sinirden oturup aglayasim geliyor resmen Allahtan fazla kilo almadim demek cok kilo alsam karnim büyük olsa ne yapacaktim

Kizlar geceler benim kabusum oldu uyuyamiyorum cokk bunaliyorum hayatimda hiç sicaktan bu kadar bunaldigim olmamisti sinirden oturup aglayasim geliyor resmen Allahtan fazla kilo almadim demek cok kilo alsam karnim büyük olsa ne yapacaktim

Ah canm bide beni düşün bende aynen sagimdan soluma inleyerek dönüyorum alttaki bebisin hareketleri sanki rahmimden geliyo sanki suyum gelecek gibi saniyom bazen Allah korusun.
çok sıcaklarada kaldik Allah sabir versin bizlere

Selam..benim de öyle bazen duşa girmek bile rahatlatmiyor..odada Vantilatör sürekli çalışıyor. .artik son care havluyu o büyük buzluklardan sarıp enseme kollarima yüzüme backlarima koyup vücut ısımı dusurmeye çalışıyorum o biraz rahatlatiyor. .

kızlar bişey sorucam. ben şimdi bebişimin kıyafetlirin yıkayıp yerlerine yerleştiricem de, sizler bebeklerinizin kıyafetlerini yerleştirmeden öcne dolapların içine kapitone örtü veya türevi bişeyler sardınız mı ?

duşa girip çıkınca daha çok terliyorum zaten bende tulbenti islatip islatip vucuduma sariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…