2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar dr um o kadar çok ilaç verdi ki artık tiksiniyorum hepsinden.magnzyum, kalsiyum ,kan ilacı ,vitamin ,balık yağı, ay bayılcam artk. szler ilaç kullanıyomusunz böle.bu arada hç bşeyim hazır değil taşınma işim war 1ay sonra işlh erken gelmez bebeğim çünkü son aya kaldı herşey

ben alışverişi tamamladım gezmek zorlaştığı için herşeyi alıp odasına yığdım yıkayıp yerleşmesi ve doğum çantası kaldı. nasip olursa bu haftasonu yıkamayı düşünüyorum. 2 eylüldeki kontrolden sonra da çanta hazırlamayı düşünüyorum 33.haftada olucam Allah izin verirse.her kontrolden sonra bişey yapıyorum daha stressiz ve kontrollü oluyo.

valla canım benimde demir,vitamin.coraspin,omega,clexan iğne midem bulanıyo artık yutarken ama ha gayret az kaldı finale inşallah.
bende yeni taşındım daha yerleşemedim o yüzden benimde hiçbişiyim hazır değil benimde aklım hep orda sona kaldı...

kalsiyum hariç hepsi bende de var onun yerine mide hapı da var

ben de clexan kullanıyorum ne zmn bırakacağımı sordum homozigot o yüzden doğuma kadar devam dedi o da kötü değil mi yaa anlamadım

magnezyum omega kan hapi coraspin..kalsiyum hic kullandirmadi vitamin icinde beslenebiliyosan bosa kilo yapar gerek yok demisti iki doktorumda biraz kullanip biraktik

oyyy oy oyy canım hayırlı olsun o zaman :) paşaları yerim ben :) sağ salim inşallah kucağına almak nasip olsun, zamanında sağlıkla huzurla gelsin güle güle kullansınlar her şeylerini canımcım :)
Amin canım inşallah :) çok sağol sen neler yapıyorsun nasil geciyor bebis ne yapiyo?

Ben bu hafta sonu nasipse çantaları hazırlıcam kızlar. Kapı süsü vs onları yapıyorum kendimce. 2 hafta sonra kontrolüm var. Kullandığım ilaçlar sadece ferrum şurup, elevit, iki günde bir Balık yağı.o kadar. Ekleme yapar mı gittiğimde onu bilemem. İyi geceler diliyorum hepinize

Gunaydin kizlar. Ben de decavit, coraspin, kalsiyum magnezyum ve d vitamininin karisimi bi vitamin, omega3, ferplex fol (kan ilaci) kullaniyorum

Gunaydin kızlar. .

Bana da fenalık geldi ilaclardan dediğin gibi..bir de arada almaya unutuyorum çok olunca o kötü oluyor..bende de Magnezyum, demir, iyot, coasprin, dvit, ve imom diye bir vitamin var..

Günaydın bacılarıım Allah kolaylığını verir inşallah bu 1 ay işyerinde yalnız çalışıcam dün yorgunluktan sızmışım erkenden. kızçem de sağa yatırmıyo koluyla ittiriyo gece sol tarafım uyuşuyo burnum tıkanıyo uykusuz işe gelmeye alışmaya başladım :) ama onun kıpırtısı kadar rahatlatıp huzur veren bişey daha yok şükürler olsun...

ben de decavit vitamin ve ferro sanol kan ilacı içiyorum. Bu kadar başka yok.. Elevit içen arkadaş o nun içinde iyi olmayan bi madde var demişlerdi. Doktoruna danışıp uygun görürse değiştirebilir.

Ben de decavit, feramat, hibor igne, progestan fitil, haftada bir de prolutan iģne kullanıyorum. Benim ilaclar nerdeyse azalmadı bile Buna da şükür ama kızım zamanında ve sağlıkla gelsin başka şey istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…