- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.221
Sende pıhtılaşma sorunu varmıydı canım ??clexane igneyi 24. haftda kesmistik
coraspinide sanirim haftaya kontrolde 32 de biraktiricak doktor
halide cantani hazirla canim ne olur ne olmaz..ben daha yikayip utuluycem inşallah haftaya 34.de cantami hazirlarim diyorum
valla canım benimde demir,vitamin.coraspin,omega,clexan iğne midem bulanıyo artık yutarken ama ha gayret az kaldı finale inşallah.kızlar dr um o kadar çok ilaç verdi ki artık tiksiniyorum hepsinden.magnzyum, kalsiyum ,kan ilacı ,vitamin ,balık yağı, ay bayılcam artk. szler ilaç kullanıyomusunz böle.bu arada hç bşeyim hazır değil taşınma işim war 1ay sonra işlh erken gelmez bebeğim çünkü son aya kaldı herşey
kalsiyum hariç hepsi bende de var onun yerine mide hapı da varkızlar dr um o kadar çok ilaç verdi ki artık tiksiniyorum hepsinden.magnzyum, kalsiyum ,kan ilacı ,vitamin ,balık yağı, ay bayılcam artk. szler ilaç kullanıyomusunz böle.bu arada hç bşeyim hazır değil taşınma işim war 1ay sonra işlh erken gelmez bebeğim çünkü son aya kaldı herşey
Bana 34. haftada bırakıcaz dedi banada erken gibi geldi....ben de clexan kullanıyorum ne zmn bırakacağımı sordum homozigot o yüzden doğuma kadar devam dedi o da kötü değil mi yaa anlamadım
test felan yapilmamisti varmi yokmu bilmiyorum ama yoktur inşallah onlem amacli transferden sonra kullanmistim aslinda 12.haftada kestik sonra suyum az diye tekrar basladik 24 kestik tekrarSende pıhtılaşma sorunu varmıydı canım ??
magnezyum omega kan hapi coraspin..kalsiyum hic kullandirmadi vitamin icinde beslenebiliyosan bosa kilo yapar gerek yok demisti iki doktorumda biraz kullanip biraktikkızlar dr um o kadar çok ilaç verdi ki artık tiksiniyorum hepsinden.magnzyum, kalsiyum ,kan ilacı ,vitamin ,balık yağı, ay bayılcam artk. szler ilaç kullanıyomusunz böle.bu arada hç bşeyim hazır değil taşınma işim war 1ay sonra işlh erken gelmez bebeğim çünkü son aya kaldı herşey
Amin canım inşallah :) çok sağol sen neler yapıyorsun nasil geciyor bebis ne yapiyo?oyyy oy oyy canım hayırlı olsun o zaman :) paşaları yerim ben :) sağ salim inşallah kucağına almak nasip olsun, zamanında sağlıkla huzurla gelsin güle güle kullansınlar her şeylerini canımcım :)
öyle yapim canm haklisinclexane igneyi 24. haftda kesmistik
coraspinide sanirim haftaya kontrolde 32 de biraktiricak doktor
halide cantani hazirla canim ne olur ne olmaz..ben daha yikayip utuluycem inşallah haftaya 34.de cantami hazirlarim diyorum
EWET ben 24. Haftada biraktimKızlar içinizde clexan olan varmıydı ???
kızlar dr um o kadar çok ilaç verdi ki artık tiksiniyorum hepsinden.magnzyum, kalsiyum ,kan ilacı ,vitamin ,balık yağı, ay bayılcam artk. szler ilaç kullanıyomusunz böle.bu arada hç bşeyim hazır değil taşınma işim war 1ay sonra işlh erken gelmez bebeğim çünkü son aya kaldı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?