2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kızlar dogum izniyle ilgili yaptığınız bir şey var mı? Ben bu cumartesi değil haftaya cumartesi 32 hafta oluyorum. O zaman çalışabilir raporu alacağım. Sonra da iki hafta seminere gidip bir hafta da sağlık ocağından rapor alacağım. 37ye kadar bu şekilde kapatırsam beş haftamı aktarabilirmişim. Yani farklı bir durumdan rapor alınca da aktrabiliyormuşuz izni. Müdür öyle söyledi. Ilgilenenlere duyurulur :)

Canım şu izin olayları benim de aklımı çok bulandırıyor, şimdi sen 2 hafta çalışıp 1 hafta rapor aldığın takdirde 3 haftayı aktarman gerekmiyor mu, nasıl 5 hafta aktarılıyor ki, ben de 19 Ağustos ta 32+0 olucam, nasıl yapıcam bilmiyorum

günaydın kızlar hepinize.. çalışabilir kağıdımı nasip olursa 31 ağustosta alıp 5 hafta sayıcam o da bayramdan sonraya geliyo. ekim 2 paydos diycem bu hesaba göre tabi Allah sağlıkla o günü gösterirse inşallah.

canım çalışabilir kağıdından sonra rapor alınmıyo diye biliyorum sadece iznin varsa kullanabiliyosun çalışabilir dendiği için rapor yazmıyolar bi daha. rapora almam lazım dersen doktor çalışamaz diye kayıtlara geçmek zorunda. sana 1 hafta lazımsa izin kullanmak durumdasın diye biliyorum

hayırlısı olsun canım,bu arada çalışabilir kağıdını 1-2 gün önceden alsak olur mu,

Bana da dr um 23 ağustosta gel kontrole dedi. Çalışabilir kağıdı vereyim. İki hafta seminer+ 2 hafta okula gidersen 1 ayı aktarabilirsin demişti. Ben de göze alamayacağım için hiç gitmemeye karar verdim okula. Zaten şöyle hesap ettim. Ekim ilk hafta doğum olursa 2 ay doğum izni kullanıp Aralık ayında yılın kullanmadığım 37 günlük rapor hakkım kalmıştı. Onları alacam sağlık ocağından. Ocakta heyet sonra sömestr tatili. Sonrasını da nasipse paso heyetle kapatmayı planlıyoruz. Özeller parayı verince veriyo heyeti. İnşallah hesapladığımız gibi gelişir her şey. Allah yardımcımız olsun..

özel hastanedeki heyet raporu nasıl oluyo 10+10 şeklinde mi hiç bilgim yok

Gunaydin kizlar, benim de 26agjstosta 32+0oluyo. O gun calisabilir raporu alicam. 37+0 da yani 30eylul de de dogum iznine ayrilacagim Allah nasip kismet eder de bir engel cikmazsa

Canim ben 32 den sonra zaten izin almamız gerektiği için başka nedenle rapor vermiyorlar diye biliyorum. O yüzden okulun ilk haftası bende derse gidecem ins bakalum ağrı filan olmazsa

kızlar sgk yı aradım bilgi almak için sizinle de paylaşayım. doğum gerçekleşince doğum yardımı , süt parası ve rapor parasının yatması için sgk ya bebeğin kimliğiyle gidip bildirim yapılcakmış bu sırada benim işyerim için geçerli işyerimden artık maaş alamıycağım için rapor ücreti sgk dan yatacak toplu mu yoksa her ay periyodik mi yatmasını istiyosak bunu bildirecekmişiz. yıllık rapor hakkı 40 gün. memurlarda 40 günden fazlası alınabiliyo ama özel şirkette 40 günden fazlası için heyet gerekiyormuş.

kızlar bnm kasıklarımda ağrılarım oluyor ama şiddtli değil.bebişim aşağı doğru baskı yapıyormş gibi.szde nasl böle oluyo mu

günaydıın güzel anneler bebekleriniz baş aşağı döndü mü yan mı yatıyor kaçıncı haftada dönecekler bilgisi olan var mı. benimkinin ilk zamanlardan beri baş sağ tarafta yan yatıyor pozisyonu bana da rahatlık veriyo gerçi ama ne zaman döncek acaba

Benim temmuz sonu kontrolüm vardı. İlk defa bebişin kafası kasıktaydı. Yerleştirmiş sağ kasığa kafayı Eşeleniyordu. Dr çok dürttü ama yüz görüntüsünü de alamamıştık usg. Bebişim hissediyorum hala aynı durumda. Başı sağ kasığa gömmüş, totosu göbek deliğimin sağına soluna kayıyor, ayaklar da göğüs altımda sağa sola oynatıyor

döndüğünü farketmiş miydin

günaydın canım ben en son kontrlümde sorduğumda 31. haftadan sonra dönmeye başlıcağını söyledi doktorumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…