- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.261
döndüğünü farketmiş miydin
Cnm son kontrolmde dr sormstm basi nerde die.oda asagida dedi.ama yer degstrebiliyoms asagda olmasinn smdilik bi sorun olmicagni bliyormgünaydıın güzel anneler bebekleriniz baş aşağı döndü mü yan mı yatıyor kaçıncı haftada dönecekler bilgisi olan var mı. benimkinin ilk zamanlardan beri baş sağ tarafta yan yatıyor pozisyonu bana da rahatlık veriyo gerçi ama ne zaman döncek acaba
kızlar bnm kasıklarımda ağrılarım oluyor ama şiddtli değil.bebişim aşağı doğru baskı yapıyormş gibi.szde nasl böle oluyo mu
Canim ben carsamba gunu gittim doktora. Sag kaburgalarimda batma vardi. Doktor dedi ki basi yukarda. Basi yukarda oldugu icinde ayaklar tam mesaneye geliyo ve sagolsun kizim bi tekme atinca mesanem patlicak gibi oluyo :))) bi de rahim agzi uzunlugumj olctu doktorum ve bormal dedi. Nette baktim diyo ki rahim agzi uzunlugu kisalinca erken dogum riski olabiliyomusgünaydıın güzel anneler bebekleriniz baş aşağı döndü mü yan mı yatıyor kaçıncı haftada dönecekler bilgisi olan var mı. benimkinin ilk zamanlardan beri baş sağ tarafta yan yatıyor pozisyonu bana da rahatlık veriyo gerçi ama ne zaman döncek acaba
bana bazen dönüyomuş gibi geliyo sola yattığımda ayakları kayıyo gibi sanki sonra başka bi zamanda anlıyorumki kafa hala sağda.geçen gece uyku sersemi kızım nooolur 5dk sağa yatayım demişim :))Canim ben carsamba gunu gittim doktora. Sag kaburgalarimda batma vardi. Doktor dedi ki basi yukarda. Basi yukarda oldugu icinde ayaklar tam mesaneye geliyo ve sagolsun kizim bi tekme atinca mesanem patlicak gibi oluyo :))) bi de rahim agzi uzunlugumj olctu doktorum ve bormal dedi. Nette baktim diyo ki rahim agzi uzunlugu kisalinca erken dogum riski olabiliyomus
Halide sen beni anlatmışsın aynılarını yaşıyorum sürekli sağ kaburgam ve sağ göğüs altı kaburgam ağrıyor akşamları uyuyamıyorum ağrıdan.Doktorumda başı yukarıda baskı yaptığını normal olduğunu söyledi. Mesaneye gelince öyle bi tekmeliyorki çok pardon altıma yaptım sanıyorum :)Canim ben carsamba gunu gittim doktora. Sag kaburgalarimda batma vardi. Doktor dedi ki basi yukarda. Basi yukarda oldugu icinde ayaklar tam mesaneye geliyo ve sagolsun kizim bi tekme atinca mesanem patlicak gibi oluyo :))) bi de rahim agzi uzunlugumj olctu doktorum ve bormal dedi. Nette baktim diyo ki rahim agzi uzunlugu kisalinca erken dogum riski olabiliyomus
Aynen canim kabutga ağrısı su an bile cok fazla. Gece ben de uyuyamiyorum. Doguma mesanemiz patlamadan sag salim gitsek iydirHalide sen beni anlatmışsın aynılarını yaşıyorum sürekli sağ kaburgam ve sağ göğüs altı kaburgam ağrıyor akşamları uyuyamıyorum ağrıdan.Doktorumda başı yukarıda baskı yaptığını normal olduğunu söyledi. Mesaneye gelince öyle bi tekmeliyorki çok pardon altıma yaptım sanıyorum :)
yorgunluk bende de başladı işten eve dönünce sadece yemek yiyip yatmak istiyorum yemeğim varsa iyi oluyo ama yoksa akşamüstü sıcağında yemek yapmak zorunda kalıyorum. gerçi ben 2 kere aniden kendimi hastanelerde bulunca artık evde olduğum her dakikaya şükrediyorum hepsine razıyım yeter ki sağlıkla evime gideyim.geçen hafta ev işlerim de birikince annemi çağırmak zorunda kaldım ilk defa iş yapmaktan daha zoruma gitti yapamayıp çağırmak ama napalım geçici süre kendi işimizi kendimiz göremiycez belliki sağlık olsunBen de ne yana dönsem o taraftan tekmeliyor ama şükür ki iyi uyuyorum. Uyku sorunu yok. Hatta bazen gün icinde 1 saat uyuduğumda oluyor. Bendeki en büyük değişiklik gücümün artık giderek azalması. O kadar yorgun hissediyorum ki. Buna alışamadım. Bir de temizliğr başadık annemle. Yazik kadıncağıza hic yardım edemiyorum. Kızımın zamanında ve saglıklı dogmasindan başka isteğim yok.
Öyle canım. Benim bir de heo kanamlıydı. Marttan beri de calışmıyorum. Tembellige öyle alışťım ki. Kızım gelince ne yapacağım bilemiyorum. Gerçi onların bi tatlı gülüşü bize yaşam enerjisi verecektir ama.yorgunluk bende de başladı işten eve dönünce sadece yemek yiyip yatmak istiyorum yemeğim varsa iyi oluyo ama yoksa akşamüstü sıcağında yemek yapmak zorunda kalıyorum. gerçi ben 2 kere aniden kendimi hastanelerde bulunca artık evde olduğum her dakikaya şükrediyorum hepsine razıyım yeter ki sağlıkla evime gideyim.geçen hafta ev işlerim de birikince annemi çağırmak zorunda kaldım ilk defa iş yapmaktan daha zoruma gitti yapamayıp çağırmak ama napalım geçici süre kendi işimizi kendimiz göremiycez belliki sağlık olsun
ben 9 kilo aldım canım ...Kizlar kac kg aldiniz.bn10kg aldm.3haftadr kilom sabit almiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?