2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

döndüğünü farketmiş miydin

Hayır farketmedim. Hatta Dr başını kasığa yerleştirmiş dediğinde tıstım. Bişi olur mu diye de sormuştum :)) şimdi kafasını oynattığında hafif kasıktan yukarı sağ yana kaydığında anlıyorum hareketini. Aklım hep onda ya.. Takılı kaldım anlayacağın

Cnm son kontrolmde dr sormstm basi nerde die.oda asagida dedi.ama yer degstrebiliyoms asagda olmasinn smdilik bi sorun olmicagni bliyorm

kızlar bnm kasıklarımda ağrılarım oluyor ama şiddtli değil.bebişim aşağı doğru baskı yapıyormş gibi.szde nasl böle oluyo mu

Selam cnm sendeki normal bence büyüdüğü için..benim de arada yan taraflarimda ve kasiklarimda oluyor..bir de vücudu doguma hazırlayan kasilmalar var onlarda normal kafana takma. .

**Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde rahim üzerindeki baskı azalmaya başlayınca kısa süren, genelde ağrıya yol açmayan ve nadir gelen kasılmalar ortaya çıkar. Braxton-Hicks kasılmaları denen bu kasılmalar anne adayı tarafından da hissedilir. Bunların amacı rahimağzını doğum eylemine hazırlamaktır.**

Canim ben carsamba gunu gittim doktora. Sag kaburgalarimda batma vardi. Doktor dedi ki basi yukarda. Basi yukarda oldugu icinde ayaklar tam mesaneye geliyo ve sagolsun kizim bi tekme atinca mesanem patlicak gibi oluyo :))) bi de rahim agzi uzunlugumj olctu doktorum ve bormal dedi. Nette baktim diyo ki rahim agzi uzunlugu kisalinca erken dogum riski olabiliyomus

bana bazen dönüyomuş gibi geliyo sola yattığımda ayakları kayıyo gibi sanki sonra başka bi zamanda anlıyorumki kafa hala sağda.geçen gece uyku sersemi kızım nooolur 5dk sağa yatayım demişim :))

Halide sen beni anlatmışsın aynılarını yaşıyorum sürekli sağ kaburgam ve sağ göğüs altı kaburgam ağrıyor akşamları uyuyamıyorum ağrıdan.Doktorumda başı yukarıda baskı yaptığını normal olduğunu söyledi. Mesaneye gelince öyle bi tekmeliyorki çok pardon altıma yaptım sanıyorum :)

Aynen canim kabutga ağrısı su an bile cok fazla. Gece ben de uyuyamiyorum. Doguma mesanemiz patlamadan sag salim gitsek iydir

Ben de ne yana dönsem o taraftan tekmeliyor ama şükür ki iyi uyuyorum. Uyku sorunu yok. Hatta bazen gün icinde 1 saat uyuduğumda oluyor. Bendeki en büyük değişiklik gücümün artık giderek azalması. O kadar yorgun hissediyorum ki. Buna alışamadım. Bir de temizliğr başadık annemle. Yazik kadıncağıza hic yardım edemiyorum. Kızımın zamanında ve saglıklı dogmasindan başka isteğim yok.

yorgunluk bende de başladı işten eve dönünce sadece yemek yiyip yatmak istiyorum yemeğim varsa iyi oluyo ama yoksa akşamüstü sıcağında yemek yapmak zorunda kalıyorum. gerçi ben 2 kere aniden kendimi hastanelerde bulunca artık evde olduğum her dakikaya şükrediyorum hepsine razıyım yeter ki sağlıkla evime gideyim.geçen hafta ev işlerim de birikince annemi çağırmak zorunda kaldım ilk defa iş yapmaktan daha zoruma gitti yapamayıp çağırmak ama napalım geçici süre kendi işimizi kendimiz göremiycez belliki sağlık olsun

Öyle canım. Benim bir de heo kanamlıydı. Marttan beri de calışmıyorum. Tembellige öyle alışťım ki. Kızım gelince ne yapacağım bilemiyorum. Gerçi onların bi tatlı gülüşü bize yaşam enerjisi verecektir ama.

Kizlar bnde ayni biraz is yapim ayakta faln durayim hemn enerjim bitiyo sanki direk uyku modunageciyorum.uyuyup braz kendime geliyrum.

hayirli cumalar kizlar
ne guzel uyuyabiliyorsunuz gercekten buyuk bir nimet..ben geceleri uykumu alamadigim icin sabahlari sersem gibi oluyorum öğlen birden sonra ancak kendime geliyorum..evim cok sicak oluyor sabahtan aksama gunes icinde vantilatorun karsisinda olmayinca kendimi bayilacak gibi hissediyorum
az kaldi cok şükür saglikla dogum yapıp evimize geldigimizi hayal ediyorum sürekli :)

bayramı iple çekiyorum bayram gelse de izne çıksam artık evde olmayı dinlenmekten çok kalan işlerimi yoluna koymak için istiyorum böyle haftaiçi işe git haftasonu temizlikle çamaşırı mı halledeyim bebişe hazırlık mı yapayım şaşırıyorum ama sanırım bundan sonraki hayatımın fragmanı bu :))

ben 5 kilo aldim kizlar..bakalim crsmba kontrolde kac kilo almis cikicam bir ayin ustune gidicez.. cok heyecanliyiz artik baya belli olur herhalde yüzü felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…