- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.281
Sıcaklarda ne kadar iyisek canm.:) masallah sizeSelam kizlar nasilsinizzzzz . Biz de 30+3teyuz :)
Mrb kizlar.emzirme atlti aldim sudyen konsnda karrsiz kaldm sz naptnz
bnde 10.gün yapmştm erken gösteren testlerden silik bi şeklde çıkmştı.işlhh gebesindir cnm Allh yardmcn olsunYarın transferin 10 günü evde test yapsam çıkarmı?
Ben 8.gün yapmıştım sabah çıkmıştı..ama yine de negatif çıkarsa sonuca üzülme canım..ucuz testlerden yaptım hemen ikinci çizgi çıktı..adetten öncesinde bile sonuç veren o pahalı testlerle yaptığımda negatifti..ama kan sonucum 386 çıkmıştı yanılmıyorsam..ama inşallah ikinci çizgiyi hemen görürsün. .Yarın transferin 10 günü evde test yapsam çıkarmı?
Ben 1 tane aldım ne olur ne olmaz diye ama kullanışlı olur mu bilmiyorum. .Mrb kizlar.emzirme atlti aldim sudyen konsnda karrsiz kaldm sz naptnz
İnşallah görürümBen 8.gün yapmıştım sabah çıkmıştı..ama yine de negatif çıkarsa sonuca üzülme canım..ucuz testlerden yaptım hemen ikinci çizgi çıktı..adetten öncesinde bile sonuç veren o pahalı testlerle yaptığımda negatifti..ama kan sonucum 386 çıkmıştı yanılmıyorsam..ama inşallah ikinci çizgiyi hemen görürsün. .
İnşallah görürüm
Amin inşallah dua edin lütfen rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginizibende 9.gunu yaptim canim evde silikte olsa cikti iNsallah tutuunmustur canm Allah yüzünù guldursun.
Amin inşallah dua edin lütfen rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginizi
Yarın transferin 10 günü evde test yapsam çıkarmı?
günaydın canım iyi haftalar olsun hepimize...:)Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?