2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Erdem in emzirme sütyeninden aldım 2 tane. Ne pahalı şeylermiş bu sütyenler.. 5 tane de büyük beden 5 numara sanırım alt çamaşır aldım ki rahat olsun diye. Jokerden kullan at alt çamaşırlardan aldım 5 li paket. 2 tane de hamile alt çamaşırım var. Yeter artar bile galiba.

Günaydın kızlar YİNE Uykusuz bir gecenin sabahındayım..sağolsun meleklerim bu gece de uyutmadılar ama yine de şükürler olsun. . Dün doktor kontrolümüz vardı. 31+3 de idim. .maşallah ikisi de 1900 küsürlü kilolara gelmişler. 2 ser defa 2 ser dozlu (12 saat ara ile) ciğer geliştirici iğne vuruldum. Şimdilik hersey yolunda. .umarım 36.haftayı görmek nasip olur Rabbim meleklerimizi korusun

Gece uykusu nemden sıcaktan yok valla. Sıcaklıklar bu hafta düşecekmiş.. Bakalım.. Ben de hastane odası süslemeye devam.. Bitirince foto atarım kızlar

Yarın transferin 10 günü evde test yapsam çıkarmı?
Ben 8.gün yapmıştım sabah çıkmıştı..ama yine de negatif çıkarsa sonuca üzülme canım..ucuz testlerden yaptım hemen ikinci çizgi çıktı..adetten öncesinde bile sonuç veren o pahalı testlerle yaptığımda negatifti..ama kan sonucum 386 çıkmıştı yanılmıyorsam..ama inşallah ikinci çizgiyi hemen görürsün. .

İnşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…