2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

günaydın hepinize iyi haftalar olsun sağlıkla kızlaar.haftasonu kızımın kıyafetlerini yıkadık ütülenmeyi bekliyolar evin havasını bile değiştirdi o minnak kıyafetler bundan sonra ev çamaşırdan geçilmeyeceği için o kadar mutluyum ki bu cümleyi de kurduğum için şaşkınım biraz geceleri sol yanım uyuşup da sağıma yatmak zorunda kalınca vicdan azabı çekiyorum kafası orda sıkışıyomuş gibi geliyo inşallah zarar vermiyorumdur. bu arada 10 kilo aldım ben de hayatımda ilk defa artık kafası ittirdiği ayağı dirseği herşeyini seçebiliyorum kaydedilip saklanamayacak tek duygu bu tadını çıkarmaya çalışıyorum :)

-
Günaydın kızlar. Dün biraz iş ysptım. Bugün sanki hareketsiz kızım biraz. Sizde de böyle oluyor mu acaba?
canım bazı günler daha az hareketli olmaya başlarlarmış gün içinde 9-10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi dr sen dinlenmeye devam et ben de iş yapınca o sallandığı için uyuyo içerde gün boyu hiç hissetmezsen doktoruna danışırsın

Günaydın kızlar. Dün biraz iş ysptım. Bugün sanki hareketsiz kızım biraz. Sizde de böyle oluyor mu acaba?
Minik bebeğiniz REM (Reapid Eyes Movement) uykularında yatıyor. Bu uyku bebeğinizin zihinsel gelişimi açısından çok önemlidir.

Ne guzel cnm kiyafet isini biraz halltmssn.bnde soluma yatmktan uyusuyo artk .yawrucaklarmizi saglicakla kucagmiza alalmda bse istmm artk:)

Benimde sağ tarafım kaburgalarım çok ağrıyo sola yatıyorum uyuşuyorum.Bazen sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum ondada içimde endişe zarar veriyormuyum diye.Siz sırt üstü yatıyormusunuz kızlar ???

Teşekkür ederim canım. Şükür ki etti zaten sonradan ama diğer gjnlere nazaran yine az.

Teşekkürler kızlar verdiğiniz cevaplar için. Biz de annemle hummalı bir temizliğe giriştik. Halılar, perdeler yıkandı. Odalar temizlendi. Bitmek üzere. Sonra da kızımın eşyaları yıkanacak ve yerleşecek. Iyi ki annem var. Dün biraz yardım ettim bugün pert bir şekilde yatıyorum. Sağolsun her işi hallediyor.

Canım sağolasın, bu arada bugün 31+5 oldum kontrolüm vardı ve doktorum izne ayrılmış, 1 hafta yokmus çalışabilir kağıdını tam 32+0 da mı almam gerekiyor, sonrasında alsam sorun olur mu acaba,
32+0 ı kaçırma canım hastaneden mutlaka gelmen lazım dediler bana öncesinde veremiyolar sonrası da geç oluyomuş 1 gün bile geçse.benim de doktorum o hafta yok bana ben olmasam da sekreterden gel al dedi o raporu zaten sekreterlik de yazabiliyo

ben yatamıyorum midem kalbim sıkışıyo bebek için de sıkıntı oluyomuş. dönüşümlü yatıyorum gece sağa bile yatmak istemiyorum ama mecburiyetten kısa süreli yatıyorum.bebek rahatsız olursa tepki veriyomuş zaten

kızlar diyelim çalışabilir raporu aldık ve yarısında zorlanmaya başladık doktor bu raporu yarıda kesip doğum izne çıkarabilir mi bizi bilginiz var mı ?

A asgu86 evet zorlandığın anda çalışamaz raporu alabilirsiniz. 37.haftaya kadar çalışabilir raporu Alsan bile Dr gerekli görür veya sen rahatsız hissedersen druna gidip doğum öncesini başlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…