- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.301
canım bazı günler daha az hareketli olmaya başlarlarmış gün içinde 9-10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi dr sen dinlenmeye devam et ben de iş yapınca o sallandığı için uyuyo içerde gün boyu hiç hissetmezsen doktoruna danışırsınGünaydın kızlar. Dün biraz iş ysptım. Bugün sanki hareketsiz kızım biraz. Sizde de böyle oluyor mu acaba?
Minik bebeğiniz REM (Reapid Eyes Movement) uykularında yatıyor. Bu uyku bebeğinizin zihinsel gelişimi açısından çok önemlidir.Günaydın kızlar. Dün biraz iş ysptım. Bugün sanki hareketsiz kızım biraz. Sizde de böyle oluyor mu acaba?
Canım sağolasın, bu arada bugün 31+5 oldum kontrolüm vardı ve doktorum izne ayrılmış, 1 hafta yokmus çalışabilir kağıdını tam 32+0 da mı almam gerekiyor, sonrasında alsam sorun olur mu acaba,Seminer 1 eylül salı günü başlıyor canım
Ne guzel cnm kiyafet isini biraz halltmssn.bnde soluma yatmktan uyusuyo artk .yawrucaklarmizi saglicakla kucagmiza alalmda bse istmm artk:)günaydın hepinize iyi haftalar olsun sağlıkla kızlaar.haftasonu kızımın kıyafetlerini yıkadık ütülenmeyi bekliyolar evin havasını bile değiştirdi o minnak kıyafetlerbundan sonra ev çamaşırdan geçilmeyeceği için o kadar mutluyum ki bu cümleyi de kurduğum için şaşkınım biraz geceleri sol yanım uyuşup da sağıma yatmak zorunda kalınca vicdan azabı çekiyorum kafası orda sıkışıyomuş gibi geliyo inşallah zarar vermiyorumdur. bu arada 10 kilo aldım ben de hayatımda ilk defa artık kafası ittirdiği ayağı dirseği herşeyini seçebiliyorum kaydedilip saklanamayacak tek duygu bu tadını çıkarmaya çalışıyorum :)
Bende ne zaman yorulsam daha az hareket ediyor kızım.Yatıp dinlendiğim zaman başlıyo hareket etmeye....Günaydın kızlar. Dün biraz iş ysptım. Bugün sanki hareketsiz kızım biraz. Sizde de böyle oluyor mu acaba?
Teşekkür ederim canım. Şükür ki etti zaten sonradan ama diğer gjnlere nazaran yine az.-
canım bazı günler daha az hareketli olmaya başlarlarmış gün içinde 9-10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi dr sen dinlenmeye devam et ben de iş yapınca o sallandığı için uyuyo içerde gün boyu hiç hissetmezsen doktoruna danışırsın
canım 32+0 da alman gerek geçirmemen gerek süreyi takip etCanım sağolasın, bu arada bugün 31+5 oldum kontrolüm vardı ve doktorum izne ayrılmış, 1 hafta yokmus çalışabilir kağıdını tam 32+0 da mı almam gerekiyor, sonrasında alsam sorun olur mu acaba,
32+0 ı kaçırma canım hastaneden mutlaka gelmen lazım dediler bana öncesinde veremiyolar sonrası da geç oluyomuş 1 gün bile geçse.benim de doktorum o hafta yok bana ben olmasam da sekreterden gel al dedi o raporu zaten sekreterlik de yazabiliyoCanım sağolasın, bu arada bugün 31+5 oldum kontrolüm vardı ve doktorum izne ayrılmış, 1 hafta yokmus çalışabilir kağıdını tam 32+0 da mı almam gerekiyor, sonrasında alsam sorun olur mu acaba,
ben yatamıyorum midem kalbim sıkışıyo bebek için de sıkıntı oluyomuş. dönüşümlü yatıyorum gece sağa bile yatmak istemiyorum ama mecburiyetten kısa süreli yatıyorum.bebek rahatsız olursa tepki veriyomuş zatenBenimde sağ tarafım kaburgalarım çok ağrıyo sola yatıyorum uyuşuyorum.Bazen sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum ondada içimde endişe zarar veriyormuyum diye.Siz sırt üstü yatıyormusunuz kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?