- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.321
Çok sıcak çok nemli. Çıldırmamak mümkün değil
Massallah massallahh o minnak ayaklarini yerimmm yerinm :)))Günaydın bacılarım dün çamaşırlarını toparlarken çorap mısın sen şimdiii diyip bu resmi çektim :)
Canım Merhaba. .benim ikiz gebelik olduğu için dr.um baştan beri izin vermedi..en iyisi doktoruna danışman...o sürecine göre bilgilendirecektir..Kızlar özel bir soru ama iliski durumunuz nasıl? Ben doktoruma soramadım bir türlü ama kaçıncı haftadan itibaren yasak? Doktoru söyleyen var mı?
Biz 7 aydir :) zaten esim istemedi korktu ikiz diyede artk zaten ne hale geldim adamcaz beni gorunce üzuluyor ayri yatiyoruz rahat yatmami istiyor Sonucta gecici bi durum yeterki pıtırcıklar iyi olsun.Kızlar özel bir soru ama iliski durumunuz nasıl? Ben doktoruma soramadım bir türlü ama kaçıncı haftadan itibaren yasak? Doktoru söyleyen var mı?
Canım ben de arastirip duruyorum. Aktatıldiğını okudum bir yerde. Ayrıca şu da oluyormus. Diyelim ki cakisabilir raporu aldık. Sonrasında gebelik harici bir nedenden rapor alınca da akyatılıyormus. Onu da arastirdim. Ayrıca müdürüm de aktarılır demisti zaten.Kızlar şu izin konusuyla alakalı bişey sorcam, 32 haftadan 37. Haftaya kadar çalıştık diyelim, ve doğumdan son 3 haftası zorunlu izinliyiz zaten, ama ola ki erken doğum olursa 38.haftada doğurursak 5 haftalık önceki iznimiz sonraya aktarılır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?