2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Çoraplar çok komik yaa.. Hele de eldivenler daha da küçük. Evde onlara bakınca gülme krizine giriyorum :))

28.haftadan beri vetoluyuz biz ikiz olunca erken yasak geliyomus tek genelinde 32 haftalukta yasak başlıyor ama bazı dr larda hiç yasak koymuyor senin kendin için sorman lazim bence

Bu gidişimde sorayım en iyisi. Bizim baştan beri hep kanamalı ve yasaktı 20de serbest oldu. Bakalım tekrar yasak olacak. Zaten bu durumda zor ve yorucu oluyor.

Biz hiç yapmadık kızlar. Eşimle ocak ayından beri karar almıştık. Ne olur ne olmaz diye.. Yeter ki ona zarar gelmesin. Sağolsun anlayışlı çok

Kızlar özel bir soru ama iliski durumunuz nasıl? Ben doktoruma soramadım bir türlü ama kaçıncı haftadan itibaren yasak? Doktoru söyleyen var mı?
Canım Merhaba. .benim ikiz gebelik olduğu için dr.um baştan beri izin vermedi..en iyisi doktoruna danışman...o sürecine göre bilgilendirecektir..

Benim de eşim korkuyor ama bende var biraz. Zaten muhtemelen bu haftadan sonra yasaklanır zaten. Bu arada benim minik kızım da geceleri hep hareketli gündüzleri sakin. Doğduğunda da öyle olursa zor işimiz biraz. Bu aralar benim kabuslar başladı kızlar. Sezaryende uyuyamıyorum falan. Tuhaf tuhaf şeyler işte. Allah korktuklarımıza uğratmasın.

UOTE="halgan, post: 42215139, member: 625933"]Kızlar özel bir soru ama iliski durumunuz nasıl? Ben doktoruma soramadım bir türlü ama kaçıncı haftadan itibaren yasak? Doktoru söyleyen var mı?[/QUOTE]
Biz gebeliği öğrendiğimix günden beri izindeyiz, bize yasak demişti

Kızlar şu izin konusuyla alakalı bişey sorcam, 32 haftadan 37. Haftaya kadar çalıştık diyelim, ve doğumdan son 3 haftası zorunlu izinliyiz zaten, ama ola ki erken doğum olursa 38.haftada doğurursak 5 haftalık önceki iznimiz sonraya aktarılır mi

Kızlar özel bir soru ama iliski durumunuz nasıl? Ben doktoruma soramadım bir türlü ama kaçıncı haftadan itibaren yasak? Doktoru söyleyen var mı?
Biz 7 aydir :) zaten esim istemedi korktu ikiz diyede artk zaten ne hale geldim adamcaz beni gorunce üzuluyor ayri yatiyoruz rahat yatmami istiyor Sonucta gecici bi durum yeterki pıtırcıklar iyi olsun.

ayyy hepimizin durum aynı sanırım.Bizim ilk 3 ay yasaktı zaten.Sonrada ben cesaret edemedim.Eşimde saolsun anlayışlı bu konuda ....

Canım ben de arastirip duruyorum. Aktatıldiğını okudum bir yerde. Ayrıca şu da oluyormus. Diyelim ki cakisabilir raporu aldık. Sonrasında gebelik harici bir nedenden rapor alınca da akyatılıyormus. Onu da arastirdim. Ayrıca müdürüm de aktarılır demisti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…