- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.341
Kismetse yarın, 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporunu alıcam, 1 eylüle kadar ki günler aktarilmayacak galiba, fiilen calismadigimizdan dolayıCanım ben de arastirip duruyorum. Aktatıldiğını okudum bir yerde. Ayrıca şu da oluyormus. Diyelim ki cakisabilir raporu aldık. Sonrasında gebelik harici bir nedenden rapor alınca da akyatılıyormus. Onu da arastirdim. Ayrıca müdürüm de aktarılır demisti zaten.
Canım o kadar farklı seyler sòyleyenler var ki bu konuda. Il il bile değişiklik gösteriyor. Ben de ctesi 32 +0 oluyorum. Iki hafta semienre gidicem sonra rapor alıcam iki hafta en azından 4 haftayı aktarmış okurum. Kadin doğum haricinde aldığımız raporlar oluyormuş, bizim müdür òyle dedi. Ayrıca internettede araştırdım bu yönde kanı çok fazla. Süreç içinde göreceğiz bakalım ne olacak.Kismetse yarın, 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporunu alıcam, 1 eylüle kadar ki günler aktarilmayacak galiba, fiilen calismadigimizdan dolayı
Valla eşim benden çok korkuyor. Doktor 30de serbest deyince biz de uzak durmadık. Yani ben de senin gibiyim Halidecim. Simdi aanırım 36da yasaklanacak. Zaten eskisi gibi olmuyor ama tamamen olmaması da kötü bence. En azında benim için :). Bu arada rapor işi sıkıntıya girdi. O yüzden seminere gidecegim. So raki haftada 3 gün ayarlanacak derslerim derse gidecegim. 37yi de kurban bayramına denk getirdik mi iznimi aktarırırım diye dusunuyorum. 4 hafta çalısıp 5 hafta aktarabilir miyim bilmiyorum ama 4 hafta da olsa kar kardır. Sonrasında da birinci dönemin kapanmasına 3 hafta bir açiğim kalıyir. Onu da raporla hallederim diye düşünüyorum. Ücretsiz izne mali durum el vermediği için ikinci dönem okula gideceğim. Kızımı nasıl bırakacağım bilmiyorum ama sanırım ikinci dönrm de 3 gün çalışacağım. Sadece maaş karşılığı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Selam kizlar Nasılsıniz. Biz ilk 3 ay korktuk sakindik. Doktorlarjmjzjn hicbiri yasaklamadi. Kendi kebdimize ilk 3 ay korkudan yaklasamadik ama sonra ne korktuk ne bisey :) zaten buyuklerjn de dedigi gibi cinsellik olacak ki rahat dogum olsun
Son dort haftaya girince uzaklasiriz ama simdi ne gerek var ki :) heriflere de yazik anacimne kiii siz de korkudan adamlari telef etmissiniz
Canım ben ebru Maternity den almıştım..internetten bir bak istersen modellere. .değişim kolaylığı da sağlıyorlar. Watsup tan indirim kodu da vermislerdi. .Mrb kizlar dugunuzmz war kayinimin.hos bi abiye ariyorm cok pahli olmayacak bse ama bulamadm ya.ankaradaki arkadslar bildgnz bi yer war mi;-)
Benim 4.ayda gittigimde yasak dedi ikiz diye tabikide birde tüp bebek oluşu tek gebelerde risk daha azdir canm :)Selam kizlar Nasılsıniz. Biz ilk 3 ay korktuk sakindik. Doktorlarjmjzjn hicbiri yasaklamadi. Kendi kebdimize ilk 3 ay korkudan yaklasamadik ama sonra ne korktuk ne bisey :) zaten buyuklerjn de dedigi gibi cinsellik olacak ki rahat dogum olsun
Son dort haftaya girince uzaklasiriz ama simdi ne gerek var ki :) heriflere de yazik anacimne kiii siz de korkudan adamlari telef etmissiniz
Benim 4.ayda gittigimde yasak dedi ikiz diye tabikide birde tüp bebek oluşu tek gebelerde risk daha azdir canm :)
bizimde ilk uc ay her ihtimale karsi yasakti..sonrasindada biz ozellikle esim korktu olsada cok nadir oluyor ama 34 den sonra tamamen keserim diyorum..aslinda bende normal dogum istediğimden dolayi uzak durmak istemiyodum kolaylik sagliyor diye..simdi buyuk ihtimal sezeryana karar vericemValla eşim benden çok korkuyor. Doktor 30de serbest deyince biz de uzak durmadık. Yani ben de senin gibiyim Halidecim. Simdi aanırım 36da yasaklanacak. Zaten eskisi gibi olmuyor ama tamamen olmaması da kötü bence. En azında benim için :). Bu arada rapor işi sıkıntıya girdi. O yüzden seminere gidecegim. So raki haftada 3 gün ayarlanacak derslerim derse gidecegim. 37yi de kurban bayramına denk getirdik mi iznimi aktarırırım diye dusunuyorum. 4 hafta çalısıp 5 hafta aktarabilir miyim bilmiyorum ama 4 hafta da olsa kar kardır. Sonrasında da birinci dönemin kapanmasına 3 hafta bir açiğim kalıyir. Onu da raporla hallederim diye düşünüyorum. Ücretsiz izne mali durum el vermediği için ikinci dönem okula gideceğim. Kızımı nasıl bırakacağım bilmiyorum ama sanırım ikinci dönrm de 3 gün çalışacağım. Sadece maaş karşılığı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Yaglnmaya basla hemn cnmAman Allahımmm gobüşümün altı catlmış benim ve ilk kez bugun gordummmm
Nekadar yaglansada yaglansin fayda etmiyor ki catlayacagi varsa catliyorYaglnmaya basla hemn cnm
Bundan sonra çatlamak kaderimiz, benim de sağ göğsümde çatlak oluşmuşAman Allahımmm gobüşümün altı catlmış benim ve ilk kez bugun gordummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?