2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kismetse yarın, 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporunu alıcam, 1 eylüle kadar ki günler aktarilmayacak galiba, fiilen calismadigimizdan dolayı

yalnız değilmişimm biz de grevdeyiz korkudan.hatta ben kanamayla gidince o yüzden sandılar açıklamak zorunda kaldım :) bazı kadınlarda hormon tavan yaparmış ama sanırım bizim bebişler ekstra kıymetli olduğu için bizde ters tepti.analık ağır bastı sanki :)

Kismetse yarın, 32+0 oluyorum ve çalışabilir raporunu alıcam, 1 eylüle kadar ki günler aktarilmayacak galiba, fiilen calismadigimizdan dolayı
Canım o kadar farklı seyler sòyleyenler var ki bu konuda. Il il bile değişiklik gösteriyor. Ben de ctesi 32 +0 oluyorum. Iki hafta semienre gidicem sonra rapor alıcam iki hafta en azından 4 haftayı aktarmış okurum. Kadin doğum haricinde aldığımız raporlar oluyormuş, bizim müdür òyle dedi. Ayrıca internettede araştırdım bu yönde kanı çok fazla. Süreç içinde göreceğiz bakalım ne olacak.

Selam kizlar Nasılsıniz. Biz ilk 3 ay korktuk sakindik. Doktorlarjmjzjn hicbiri yasaklamadi. Kendi kebdimize ilk 3 ay korkudan yaklasamadik ama sonra ne korktuk ne bisey :) zaten buyuklerjn de dedigi gibi cinsellik olacak ki rahat dogum olsun
Son dort haftaya girince uzaklasiriz ama simdi ne gerek var ki :) heriflere de yazik anacim ne kiii siz de korkudan adamlari telef etmissiniz

Valla eşim benden çok korkuyor. Doktor 30de serbest deyince biz de uzak durmadık. Yani ben de senin gibiyim Halidecim. Simdi aanırım 36da yasaklanacak. Zaten eskisi gibi olmuyor ama tamamen olmaması da kötü bence. En azında benim için :). Bu arada rapor işi sıkıntıya girdi. O yüzden seminere gidecegim. So raki haftada 3 gün ayarlanacak derslerim derse gidecegim. 37yi de kurban bayramına denk getirdik mi iznimi aktarırırım diye dusunuyorum. 4 hafta çalısıp 5 hafta aktarabilir miyim bilmiyorum ama 4 hafta da olsa kar kardır. Sonrasında da birinci dönemin kapanmasına 3 hafta bir açiğim kalıyir. Onu da raporla hallederim diye düşünüyorum. Ücretsiz izne mali durum el vermediği için ikinci dönem okula gideceğim. Kızımı nasıl bırakacağım bilmiyorum ama sanırım ikinci dönrm de 3 gün çalışacağım. Sadece maaş karşılığı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Mrb kizlar dugunuzmz war kayinimin.hos bi abiye ariyorm cok pahli olmayacak bse ama bulamadm ya.ankaradaki arkadslar bildgnz bi yer war mi;-)

Mrb kizlar dugunuzmz war kayinimin.hos bi abiye ariyorm cok pahli olmayacak bse ama bulamadm ya.ankaradaki arkadslar bildgnz bi yer war mi;-)
Canım ben ebru Maternity den almıştım..internetten bir bak istersen modellere. .değişim kolaylığı da sağlıyorlar. Watsup tan indirim kodu da vermislerdi. .

Benim 4.ayda gittigimde yasak dedi ikiz diye tabikide birde tüp bebek oluşu tek gebelerde risk daha azdir canm :)

bizimde ilk uc ay her ihtimale karsi yasakti..sonrasindada biz ozellikle esim korktu olsada cok nadir oluyor ama 34 den sonra tamamen keserim diyorum..aslinda bende normal dogum istediğimden dolayi uzak durmak istemiyodum kolaylik sagliyor diye..simdi buyuk ihtimal sezeryana karar vericem

Gunaydin kizlar , yaglaniyodum ama oyle ozellikle catlak kremiyle falan degil. Johnsons baby nin yagi ile. Sasirdim bunca zaman tek kirisik bile yuktu, simdi alt taraf cirik cirik catladigima hic bu kadar sevinecegim aklima gelmemisti sonucta bebis icin de mi

Ben lierac kullanıyorum. Çatlaamdım şimdilik ama ne kullanirsak kullanalım çatlayacaksak kaçınamayız sanırım. Hem olacaksa da olsun. Bu anı oyle cok bekledik ki, çatlaklar en son üzüleceğimiz şey.

Bu arada kızlar sükur yolunda gidiyor her sey kızımın şansı sanirım. Ben köyde öğretmenim. Semineri merkezde almak istediģim için milli eğitime gittim. Doğum iznimi aktarabileyim diye. Doktorum uzun yol gidemez rapiru verirse yapabilirmişim. Sonrasında da üç gün gidicem, sonraki haftada bayram. 4 haftamı aktarabileceğim doğum sonrasına en azından. Benim durumumda olanlar varsa örnek olsun diye yazayım dedim.

Arkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var I ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesef dua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…