2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Hiç haberim yoktu. Simdi duydum. Dualarımız onlarla. Aslı da çok haklı. Hayat plana bakmıyor. Anneye bol süt, küçük kuzulara da sağlık versin Allah'ım. Inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşup evlerine dönerler.

Canm Allah yardmcsi olsun canm duarmz onunla en kisa zamnda normal hayatlarna donerler saglickla.

Allah yardimcisi olsun insallah canim. Arkadasimiz insallah tez zamanda toparlanir bilca sutu olur. Bebisler de insallah sag salim evlerine gidebilirler. Allah yar ve yardimcilari olsun

ahh ahh Allah yar ve yardımcısı olsun arkadaşımızın inşallah tez zamanda sağlıkla alır kucağına bebişlerini Rabbim güç kuvvet versin

Allah en kısa zamanda toparlanmasını sağlasın bebişlerinin.Annelerine bol süt versin.Allah onları biribirlerine bağışlasın.Dualarımız onlarla....

Rabbim sağlık şifa versin bebiş lere, inşallah tez zamanda anne sıcaklığına kavuşurlar

Arkadaşlar sabahtan beri diş ağrısından kıvranıyorum.dr gittim dolgu olan diş de sorun var diş etindede enfeksiyon var.ne yapacağımı bilemedim.dişi açalım öyle kalsın enf. aksın sonra ya çekeriz yada kanal yaparız dedi.ben de düşüneyim dedim yarın başka bi diş dr daha gidicem bakalım o ne diyecek ona göre kadın doğumcuya sorarım.benim gibi diş sorunu yaşayan oldumu arsnızda.dualarınızı bekliyorum.inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.

Canim , benim de tum dislerde problemler cikti ama kadin dogumda calisan bi arkadasima sordum. 26.haftadan sonra cok cok cok acil degilse dise izin vermiyo bizim doktorlar demisti. O yizden ben de dayanmaya calisiyorum. Cok siddetli agri olursa parol icip gecistirmeye calisiyorum. Insallah senin de geer de rahat edersin cunmu dis agrisi normalde zaten cok cok kotu bir agri hamileyken hic cekilmiyor. Mevlam yardimcin olsun

Selam kızlarbi
bişey sormak istiyorum sperm degeri hızı morfoloji si az olup da tup bebek yapan var mı aranizda yani hangi sebepten dolayı tup bebek yaptınız. Erkek infertilitesinden dolayi yapanlar yazar misiniz

Selam kızlarbi

bişey sormak istiyorum sperm degeri hızı morfoloji si az olup da tup bebek yapan var mı aranizda yani hangi sebepten dolayı tup bebek yaptınız. Erkek infertilitesinden dolayi yapanlar yazar misiniz
Biz de hem tüpler tıkalîydı hem de morfoloji sınırdaydı.

Selam kızlarbi

Bizde hepsi var. sadece çok az yerinde hareketli sperm vardı eşimde toplam sayı 5bin-50bin arasında değişiyordu. Morfoloji zaten 0dı. Çok şükür en azından sperm çıkışı vardı.

Selam kızlarbi

Bizim morfoloji %2 idi.bas anomalisi coktu. Sayi iyiydi. 100milyondu. Ama sisli memorialde bize sebepsiz inf.dediler. bu degerlerle cocuk sahibi olan cok kisi var demislerdi. Insallah sen de tedavi olacaksan hayirlarla sonuclanir tedavin canim

Selam kızlarbi

Bende varim esimin sperm sayisi cok azdi totelde 24 milyon coguda hareketsizdi morfoloji %1 cok kürler uyguladik ama fayda etmedi en.son gida takviyesi kullandi tedaviye baslamistim 15 gun icti larginine adli vitamin Solgarin Nasip kardesim çok şükür oldu insallah sizlerinde olsun Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin daima ümit var ol.

geçmiş olsun canım ben diş sorunu 4.ayda yaşamıştım o zaman tedaviye engel durum yoktu ama ona rağmen anestezi vermeden yapmıştı doktor işlemi. anlamadığım şey dişin açıkta kalırsa enfeksiyon riski artmıycak mı bence de önce başka dişçiye git onun yapacağı işlemi de doktoruna sorarsın

Kızlar bugün iki ez sağ kasıgima agrı saplandı. Doğum sancısı olma ihtimali var mı?
doğum sancısını doktorum karnında uzun süren sertleşme ve biyere toplanma hissi diye anlatmıştı kasık krampları ağırlıktan dolayı normalmiş canım eksiğin varsa magnezyum veriyolar bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…