- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.361
Hiç haberim yoktu. Simdi duydum. Dualarımız onlarla. Aslı da çok haklı. Hayat plana bakmıyor. Anneye bol süt, küçük kuzulara da sağlık versin Allah'ım. Inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşup evlerine dönerler.Arkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
Amin canm insallah..Hiç haberim yoktu. Simdi duydum. Dualarımız onlarla. Aslı da çok haklı. Hayat plana bakmıyor. Anneye bol süt, küçük kuzulara da sağlık versin Allah'ım. Inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşup evlerine dönerler.
Canm Allah yardmcsi olsun canm duarmz onunla en kisa zamnda normal hayatlarna donerler saglickla.Arkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
Allah yardimcisi olsun insallah canim. Arkadasimiz insallah tez zamanda toparlanir bilca sutu olur. Bebisler de insallah sag salim evlerine gidebilirler. Allah yar ve yardimcilari olsunArkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
ahh ahh Allah yar ve yardımcısı olsun arkadaşımızın inşallah tez zamanda sağlıkla alır kucağına bebişlerini Rabbim güç kuvvet versinArkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
Allah en kısa zamanda toparlanmasını sağlasın bebişlerinin.Annelerine bol süt versin.Allah onları biribirlerine bağışlasın.Dualarımız onlarla....Arkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
Rabbim sağlık şifa versin bebiş lere, inşallah tez zamanda anne sıcaklığına kavuşurlarArkadaslar bilirsiniz hepiniz bu topikten ikizleri olan bir arkadasimiz var @ilgazardahan06 26+2 de aniden sancilanmis ve 6 cm acilmayla sezeryana almislar baskent hastanesinde 33 gundur yasam mücadelesi veriyorlarmis Defne ile Çınar bebek 800 er gram dogmuslar ve suanda cok şükür normal kilolarina gelene kadar küvezde olacaklar anneleri Hayatta plansiz yasamayi ögrendim dedi bana ve sizlere iletmemi istedi durumunu sütünu sagip goturuyormus arkadasimiz tek gogusunden geliyormus maalesefdua istiyoruz sizden arkadasimizin bebeklerini Rabbim bagislasin onlara arkadasimizin sütü bol olsun yavrulara yetsin insallah güzel anneler ..
Canim , benim de tum dislerde problemler cikti ama kadin dogumda calisan bi arkadasima sordum. 26.haftadan sonra cok cok cok acil degilse dise izin vermiyo bizim doktorlar demisti. O yizden ben de dayanmaya calisiyorum. Cok siddetli agri olursa parol icip gecistirmeye calisiyorum. Insallah senin de geer de rahat edersin cunmu dis agrisi normalde zaten cok cok kotu bir agri hamileyken hic cekilmiyor. Mevlam yardimcin olsunArkadaşlar sabahtan beri diş ağrısından kıvranıyorum.dr gittim dolgu olan diş de sorun var diş etindede enfeksiyon var.ne yapacağımı bilemedim.dişi açalım öyle kalsın enf. aksın sonra ya çekeriz yada kanal yaparız dedi.ben de düşüneyim dedim yarın başka bi diş dr daha gidicem bakalım o ne diyecek ona göre kadın doğumcuya sorarım.benim gibi diş sorunu yaşayan oldumu arsnızda.dualarınızı bekliyorum.inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.
bişey sormak istiyorum sperm degeri hızı morfoloji si az olup da tup bebek yapan var mı aranizda yani hangi sebepten dolayı tup bebek yaptınız. Erkek infertilitesinden dolayi yapanlar yazar misinizCanim , benim de tum dislerde problemler cikti ama kadin dogumda calisan bi arkadasima sordum. 26.haftadan sonra cok cok cok acil degilse dise izin vermiyo bizim doktorlar demisti. O yizden ben de dayanmaya calisiyorum. Cok siddetli agri olursa parol icip gecistirmeye calisiyorum. Insallah senin de geer de rahat edersin cunmu dis agrisi normalde zaten cok cok kotu bir agri hamileyken hic cekilmiyor. Mevlam yardimcin olsun
Biz de hem tüpler tıkalîydı hem de morfoloji sınırdaydı.Selam kızlarbi
bişey sormak istiyorum sperm degeri hızı morfoloji si az olup da tup bebek yapan var mı aranizda yani hangi sebepten dolayı tup bebek yaptınız. Erkek infertilitesinden dolayi yapanlar yazar misiniz
Selam kızlarbi
bişey sormak istiyorum sperm degeri hızı morfoloji si az olup da tup bebek yapan var mı aranizda yani hangi sebepten dolayı tup bebek yaptınız. Erkek infertilitesinden dolayi yapanlar yazar misiniz
Bizim morfoloji %2 idi.bas anomalisi coktu. Sayi iyiydi. 100milyondu. Ama sisli memorialde bize sebepsiz inf.dediler. bu degerlerle cocuk sahibi olan cok kisi var demislerdi. Insallah sen de tedavi olacaksan hayirlarla sonuclanir tedavin canimSelam kızlarbi
Bilemedim ki canim. Sanci nasi oluyo daha yasamadim ama cogu kisiden bel agrisi ile karin kasilmasi oluyor diye duymustumKızlar bugün iki ez sağ kasıgima agrı saplandı. Doğum sancısı olma ihtimali var mı?
Bende varim esimin sperm sayisi cok azdi totelde 24 milyon coguda hareketsizdi morfoloji %1 cok kürler uyguladik ama fayda etmedi en.son gida takviyesi kullandi tedaviye baslamistim 15 gun icti larginine adli vitamin Solgarin Nasip kardesim çok şükür oldu insallah sizlerinde olsun Allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede kucagimiza almayi nasip etsin daima ümit var ol.Selam kızlarbi
geçmiş olsun canım ben diş sorunu 4.ayda yaşamıştım o zaman tedaviye engel durum yoktu ama ona rağmen anestezi vermeden yapmıştı doktor işlemi. anlamadığım şey dişin açıkta kalırsa enfeksiyon riski artmıycak mı bence de önce başka dişçiye git onun yapacağı işlemi de doktoruna sorarsınArkadaşlar sabahtan beri diş ağrısından kıvranıyorum.dr gittim dolgu olan diş de sorun var diş etindede enfeksiyon var.ne yapacağımı bilemedim.dişi açalım öyle kalsın enf. aksın sonra ya çekeriz yada kanal yaparız dedi.ben de düşüneyim dedim yarın başka bi diş dr daha gidicem bakalım o ne diyecek ona göre kadın doğumcuya sorarım.benim gibi diş sorunu yaşayan oldumu arsnızda.dualarınızı bekliyorum.inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.
doğum sancısını doktorum karnında uzun süren sertleşme ve biyere toplanma hissi diye anlatmıştı kasık krampları ağırlıktan dolayı normalmiş canım eksiğin varsa magnezyum veriyolar bunun için.Kızlar bugün iki ez sağ kasıgima agrı saplandı. Doğum sancısı olma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?