- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.381
sana günaydın canım cumamız mübarek olsunHerkese günaydın hayırlı cumalar....
Tesekjurler canim. Bir iki kere.daha oldu ama gotmedim.doktora. yarın kontrokde nstde varsa cikar sanci herhalde. Benimki bir yere toplanma gibi degilde kasigima bicak saplanir gibi oldu.doğum sancısını doktorum karnında uzun süren sertleşme ve biyere toplanma hissi diye anlatmıştı kasık krampları ağırlıktan dolayı normalmiş canım eksiğin varsa magnezyum veriyolar bunun için.
Kizzzz cantana neler koydun hele bize de deyiver sekerrrBu arada herkese hayırlı cumalar. Doğum çantamı hazirladım. Birkac eksik dışında. Evimi temizledik. Akşama Ankara'ya gidiuorum. Yarın kontrol. Hergünümüze şükür. Bugün de doğurmadım :) Doktorum dediği çıkacak galiba:"Bu kız sana rağmen erken doğmayacak." İnşallah hepimizin melekleri vaktinde ve sorunsuz gelir.
ilk tup denmenizde mi oldu Nerede yaptınız pekiBiz de hem tüpler tıkalîydı hem de morfoloji sınırdaydı.
Canım sen hamile misin suan ilk deneme miydi tup bebekteBizde hepsi var. sadece çok az yerinde hareketli sperm vardı eşimde toplam sayı 5bin-50bin arasında değişiyordu. Morfoloji zaten 0dı. Çok şükür en azından sperm çıkışı vardı.
Çok teşekkür ederim inş olur ben 1 buçuk yıl önce kendiliğinden hamile kalmıştım 10. Haftada düşük oldu kurtaj oldum sonra da olmadı hala bekliyorum bakalım artık tup düşünmeye karar verdimBizim morfoloji %2 idi.bas anomalisi coktu. Sayi iyiydi. 100milyondu. Ama sisli memorialde bize sebepsiz inf.dediler. bu degerlerle cocuk sahibi olan cok kisi var demislerdi. Insallah sen de tedavi olacaksan hayirlarla sonuclanir tedavin canim
canım değerinle ilgili doktorun bişey söylemedi mi artış olması güzel gelişme tabiki ama burada kimse sana yavaş yada hızlı gidiyo diyemez keseyi görmeye ne zaman gidiceksinSlm çarşamba günü değerim 334 bugün ise 427,8 çıktı transferin 14 günündeyim iyimi sizce bu degerler
Haftaya cuma yine test yapacam ona göre keseye görmeye cagiracaki ar doktorum başka sehirdecanım değerinle ilgili doktorun bişey söylemedi mi artış olması güzel gelişme tabiki ama burada kimse sana yavaş yada hızlı gidiyo diyemez keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Canim oncelikle insallah hamilesindir ama degerin iki kat artmasi gerekiyor carsamba 334 ise bugun 700 lerde olmasi gerek benim mesela 10.günü 106 13.gunu 667 falandi 15.gunu 2247 falandi ikiz oldugu icin daha fazla katlanmisdi sen cumayi bekleme pazartesi tekrar yaptir kanda ona gore doktoruna bildir buarada idrar testi yaptinmi evde o nasil cikti? gebelik varsa pozitif cikiyor.dedigim gibi insallah hamilesindir.Haftaya cuma yine test yapacam ona göre keseye görmeye cagiracaki ar doktorum başka sehirde
2 EMBRİYOMU KOYULDUSlm çarşamba günü değerim 334 bugün ise 427,8 çıktı transferin 14 günündeyim iyimi sizce bu degerler
Evet2 EMBRİYOMU KOYULDU
ikiside tutmuş ve biri yola devam ediyor olabilir tekrar test yaptıracakmısın
Canim insallah yeniden hamile kalirsin. Yasini bilmiyorum ama eger ki 27nin ustu ise bekleme derim. Tup bebege tedavusine basla. Zaman aleyhimize isliyor cunkuÇok teşekkür ederim inş olur ben 1 buçuk yıl önce kendiliğinden hamile kalmıştım 10. Haftada düşük oldu kurtaj oldum sonra da olmadı hala bekliyorum bakalım artık tup düşünmeye karar verdim
Kiz su listelerinizi bizle de paylasin hatunlarrrr :)ayy bende cüzdanda doğum çantasına konacaklar listesiyle geziyorum 2 eylüldeki kontrolden sonra inşallah ben de hazırlıycam off çok heyecanlıı :) her kontrolden sonra bi hazırlık yaptığım için artık kontrol tarihleri gelmez oldu eylülden itibaren 15 günde bir çağırcakmış dr. belki daha hızlı geçer
Evde test yaptim 10 günü baya çıktı testi pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum cumayı bekleyemmikiside tutmuş ve biri yola devam ediyor olabilir tekrar test yaptıracakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?