2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Gunaydiiiiinn
"Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Tesekjurler canim. Bir iki kere.daha oldu ama gotmedim.doktora. yarın kontrokde nstde varsa cikar sanci herhalde. Benimki bir yere toplanma gibi degilde kasigima bicak saplanir gibi oldu.

Bu arada herkese hayırlı cumalar. Doğum çantamı hazirladım. Birkac eksik dışında. Evimi temizledik. Akşama Ankara'ya gidiuorum. Yarın kontrol. Hergünümüze şükür. Bugün de doğurmadım :) Doktorum dediği çıkacak galiba:"Bu kız sana rağmen erken doğmayacak." İnşallah hepimizin melekleri vaktinde ve sorunsuz gelir.

Kizzzz cantana neler koydun hele bize de deyiver sekerrr

ayy bende cüzdanda doğum çantasına konacaklar listesiyle geziyorum 2 eylüldeki kontrolden sonra inşallah ben de hazırlıycam off çok heyecanlıı :) her kontrolden sonra bi hazırlık yaptığım için artık kontrol tarihleri gelmez oldu eylülden itibaren 15 günde bir çağırcakmış dr. belki daha hızlı geçer

Slm çarşamba günü değerim 334 bugün ise 427,8 çıktı transferin 14 günündeyim iyimi sizce bu degerler

Bizim morfoloji %2 idi.bas anomalisi coktu. Sayi iyiydi. 100milyondu. Ama sisli memorialde bize sebepsiz inf.dediler. bu degerlerle cocuk sahibi olan cok kisi var demislerdi. Insallah sen de tedavi olacaksan hayirlarla sonuclanir tedavin canim
Çok teşekkür ederim inş olur ben 1 buçuk yıl önce kendiliğinden hamile kalmıştım 10. Haftada düşük oldu kurtaj oldum sonra da olmadı hala bekliyorum bakalım artık tup düşünmeye karar verdim

Slm çarşamba günü değerim 334 bugün ise 427,8 çıktı transferin 14 günündeyim iyimi sizce bu degerler
canım değerinle ilgili doktorun bişey söylemedi mi artış olması güzel gelişme tabiki ama burada kimse sana yavaş yada hızlı gidiyo diyemez keseyi görmeye ne zaman gidiceksin

canım değerinle ilgili doktorun bişey söylemedi mi artış olması güzel gelişme tabiki ama burada kimse sana yavaş yada hızlı gidiyo diyemez keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Haftaya cuma yine test yapacam ona göre keseye görmeye cagiracaki ar doktorum başka sehirde

Haftaya cuma yine test yapacam ona göre keseye görmeye cagiracaki ar doktorum başka sehirde
Canim oncelikle insallah hamilesindir ama degerin iki kat artmasi gerekiyor carsamba 334 ise bugun 700 lerde olmasi gerek benim mesela 10.günü 106 13.gunu 667 falandi 15.gunu 2247 falandi ikiz oldugu icin daha fazla katlanmisdi sen cumayi bekleme pazartesi tekrar yaptir kanda ona gore doktoruna bildir buarada idrar testi yaptinmi evde o nasil cikti? gebelik varsa pozitif cikiyor.dedigim gibi insallah hamilesindir.

Çok teşekkür ederim inş olur ben 1 buçuk yıl önce kendiliğinden hamile kalmıştım 10. Haftada düşük oldu kurtaj oldum sonra da olmadı hala bekliyorum bakalım artık tup düşünmeye karar verdim
Canim insallah yeniden hamile kalirsin. Yasini bilmiyorum ama eger ki 27nin ustu ise bekleme derim. Tup bebege tedavusine basla. Zaman aleyhimize isliyor cunku

Kiz su listelerinizi bizle de paylasin hatunlarrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…