2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Evde test yaptim 10 günü baya çıktı testi pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum cumayı bekleyemm
Ozaman hamilesin canm idrar testin pozitif cikmis kan degerlerine baktimda simdu bazi kisilerin katlama iki kati olmayabiliyormus İnsallah keseyi ve bebiside görursun canm

Slm kızlar. . Birkaç gündür bebeğimin kıyafetlerimi kendi esyalarimi yıkayıp sonunda ütüledim. Ben de bittim .. çantaya koyacaklarimi da ayırdım. Yerlestirmesi kaldı sadece.ptesi kontrolum var.hayirlisi olsun

Ben cantama bir pijama bi gecelik bi sabahlik bi hirka 2 çift corap koydum.ayrica emzirme sutyeni 2tane, 1tane emzirme atleti,depend emici kulot ve kullan at ic camasiri ile 2 tane lohusa kulodu, Gogus pompami,gogus ucu kremimi ,gogus ucu kalkanimi,gogus pedimi de koydum.
Bebegin cantasi da ayri

halide ne yaptin canim ne kadar cok koymussun :) ben bi tane emzirme sutyeni koyucam..emzirme atleti almayi dusunmuyorum şimdilik dogumdan sonra lazim olursa alirim.depend alayim diyorum kullan at arkadasimda teyzemde hic kullanmamislar gerek yok dediler bilemedim bende :/ gogus pompasi almadim zaten inşallah gerek kalmaz..sana bakinca kendimi baya eksik gordum :)

Ya ben erzurumda dogum yapicam Allah nasip kismet ederse :) soğuk olur o zamana diye ne bilem koydum her seyden. Bi de sehir disina doguma gidicez ya o yuzden ne olurrr ne olmaaazzz diye manyaga bagladim

Kizzzz cantana neler koydun hele bize de deyiver sekerrr
Canım kendim icin bir gecelik, sabahlık, pijama takımı, emzirme sutyeni, lohusa külodu, çorap, gögüs kremi, silikon goğüs ucu, hasta bezi, bebeğim için bir hastane cikisi 10lu, bir tane 5li, bir takım ikili, biberon, pişik kremi, havlu (gerek yok dedim annem dinlemedi) koydum. Tabi iki tane lohusa tacı ve terliğimi de unutmadım. Sanki savaşa gidiyorum yazınca çok oldu sanki ya :)

yokcanm gayet iyi cok degil :)

Bak iyi hatirlattin terlik ve tacim yokkk onlari da halledem bari :) mevlam agiz tadi can sagligiyla kullandirsin halgan cim

Gunaydin kizcelerrrr
Ise gidenlere hayirli islerr tatilde olanlara iyi dinlenmelerrr
Uykusuz bir gecenin sonrasi sis gizlerle kalkmis bulunuyorum. Sizler nasilsiniz

Gunaydin kizcelerrrr
Ise gidenlere hayirli islerr tatilde olanlara iyi dinlenmelerrr
Uykusuz bir gecenin sonrasi sis gizlerle kalkmis bulunuyorum. Sizler nasilsiniz
aynen gece hic uyuyamadim midem cok fenaydi sicak bi taraftan gaviscondu,sade sodaydi,soguk süt hic bisey fayda etmedi ay ne zor Hayirlisiyla gecse su gunler :) Günaydin canm

aynen gece hic uyuyamadim midem cok fenaydi sicak bi taraftan gaviscondu,sade sodaydi,soguk süt hic bisey fayda etmedi ay ne zor Hayirlisiyla gecse su gunler :) Günaydin canm
Ben de tam tersi ilk defa uyudum. Ankaraya geldik ya yol yordu herhslde bir de cok serindi. 4 kez tuvalete kalkmak dışında iyi uyudum şükür. Her gece sıpır sıpır damlayan terden eser olmayınca :) Şimdi sıra bekliyorum. Bakalım doktorcum neler diyecek. Bugün çalışabilir raporumu alacağım inşallah. Sonra da seminer dönemi işe bir sonraki hafta tatil ve dogum iznimin bir ayını aktaracağım :) Benim güzel kızımın şansı hep bunlar diye düşünüyorum. Inşallah meleğim de iyidir. Her şey yolundadır. Hepinizin günu aydun olsun. Bugün nedense içim içime sığmıyor :)))

Akşamı ben de çok zor geçirdim, gecede mi bir terslik vardı neydi? Daha bu bebekler 28. haftadan beni böyle çarparsa 32. haftaları düşünmek bile istemiyorum Gavisconu artık her öğünden sonra içiyorum ama yine de 1-2 saate etkisi geçiyor. Soğut süt bir içerken işe yarıyor sonrası yine azap. Sağa yatamıyorum, sola yatamıyorum, sırt üstü hiç yatamıyorum. Daha da inşallah bebeklerim dayanırsa 8 haftamız var :) Allahım şikayet olarak almasın ama çok zormuş ikiz hamileliği

Aynen canm zorlugu bi tarafa acayip bi karnim var gecen acile gittik sandilarki dogumami geldin :) buyuk bi karinla sagdan sola donmek zor insallah az bizamanimiz kaldi sayili gun cabuk geciyor 1 ay da gecse bakalim heyecan basladi senim cinsiyetleri neydi ?

Hadi bakalim insallah keyfi yerindedir kızçenin guzel haberlerle gel insallah canm . :)

Iki kız bekliyoruz inşallah :) beni bile kim görse az kalmış doğuma diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…