2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Günaydınlar canlar
mide yanmasi cok fena bisey gercekten ben artik yemekde bile ne yiyecegime dikkat ediyorum midemi eksitmeye meyilli şeyleri bile yemiyorum çünkü iki gün çok fena çektim acisini

benide gecenin dordunde oglumun hickiriklari uyandirdi yine dun pek hareketsizdi gece 10 dan sonra anca kendine geldi kuzum

Kızlar bebehim iyi ama suyum alt sınırdaymıs Dört litre su ve karpuz dedi. Artar mı acaba ya? Artmazsa erken doğum olur dedi. Çok korkuyorum. Benim gibi olup suyu artan var mı? Nasıl arttırdinız?

Kızlar bebehim iyi ama suyum alt sınırdaymıs Dört litre su ve karpuz dedi. Artar mı acaba ya? Artmazsa erken doğum olur dedi. Çok korkuyorum. Benim gibi olup suyu artan var mı? Nasıl arttırdinız?
hic korkma canim hemen havuc suyuna basla gunde bir cay bardagi benimde 18.haftada azdi iki haftada normale dondu hic aksatma hergun ve aynu saatlerde ic

bende korkumdan normale dondugunde bile devam ettim iki ay..bana doktorum soylemisti havuc suyunu

hic korkma canim hemen havuc suyuna basla gunde bir cay bardagi benimde 18.haftada azdi iki haftada normale dondu hic aksatma hergun ve aynu saatlerde ic
Havucun suyunu mu sıkıyoruz canım nasıl içecegiz. Insallah normale doneriz. Yüzdük yüdük kuyruğuna geldik.

Ewet aktarili doğumun gerçekleştiği tarihten sonra 8 hafta artı 5 hafta izinli olursun

Tamam kızlar sağolun. Insallah normale döner. Bir de uzan sürekli. Ayakta durma, uzanırken de ayağının altına yastık koy dedi. Bakalım perşembe de bir test yapılacakmiş kan sulandırıcıyı vurup 4 saat sonrasında. Bakalım nedir ne degildir gorucez. Ben ancak haftaya döneceğim evime. Kızım erken geleyim demez insallah. Korkuyorum.

selam kızlar. Takip ettim ama yazamadım. Moralim bozuktu.Brz sancı ardından da Kanamam geldi. Erken dğm riski yle 1hafta hastanede yattım. Kanama durdu. Şimdi eve çıktım ama wc ye bile kalkmak yasak. Sürgü ile iş görüyorum afedersiniz. Buna da şükür. Bebek büyüdükçe baskı yapmış rahme bi de Plesanta da altta bnm. Siz de çok ayakta kalmayın.Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Hepimize dua ediyorum.

çook geçmiş olsun. İnş hmn normale döner moralini yüksek tut canım..

Ah canım Allah kolaylık versin. Napalım buna da şükür. Neler gördük, neler atlattık. Bunu da atlatırsın inşallah. Allahım bebeklerimizin vaktinde gelmesini nasip etsin inşallah. Sorunsuz bir şekilde kucağımıza alalım.

Canm bnm cok gecms olsun.isllh atlatrsin bian once.bnmde asagida ama tam kapatmiyo dedi dr.bnde genl olarak dinlenyorm.senn plesanta tam mi kapatiyodu

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

kızlar sezeryan tarihi verilirken adet tarihine göre mi haftası hesaplanıyo.bnmki ultrasonda 1 hafta büyük çıkıyo ona göre mi sezaryan tarihi veriliyo???

Gecni oksun canim. Dikmat et kendine son donemece girdik insallah Mevlam sag salim sureci tamamlamayi nasip eder. Sen de kalkma. Onlar icin cok seye katlandik. Azicik daha sabredelim insallah sabrimizin sonu selamet olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…