- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.441
Adet tarihine gore 1 hafta once veriliyor canim. Ultrasonda ilerde cikmasi onemli degil sezeryan tarihindekızlar sezeryan tarihi verilirken adet tarihine göre mi haftası hesaplanıyo.bnmki ultrasonda 1 hafta büyük çıkıyo ona göre mi sezaryan tarihi veriliyo???
çok tşk ederim. Bnm de tam kapatmıyormuş... Aman sen de yat uzan cnm dikkat et.Canm bnm cok gecms olsun.isllh atlatrsin bian once.bnmde asagida ama tam kapatmiyo dedi dr.bnde genl olarak dinlenyorm.senn plesanta tam mi kapatiyodu
Gecni oksun canim. Dikmat et kendine son donemece girdik insallah Mevlam sag salim sureci tamamlamayi nasip eder. Sen de kalkma. Onlar icin cok seye katlandik. Azicik daha sabredelim insallah sabrimizin sonu selamet olacaktir
Ah canım Allah kolaylık versin. Napalım buna da şükür. Neler gördük, neler atlattık. Bunu da atlatırsın inşallah. Allahım bebeklerimizin vaktinde gelmesini nasip etsin inşallah. Sorunsuz bir şekilde kucağımıza alalım.
B beyazbulut16 canım çok gecmis olsun sabret az kaldi insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Az kaldı evet inş sağlıkla kavuşacağız...Gecni oksun canim. Dikmat et kendine son donemece girdik insallah Mevlam sag salim sureci tamamlamayi nasip eder. Sen de kalkma. Onlar icin cok seye katlandik. Azicik daha sabredelim insallah sabrimizin sonu selamet olacaktir
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Az kaldı evet inş sağlıkla kavuşacağız...
Kızlar bebehim iyi ama suyum alt sınırdaymısDört litre su ve karpuz dedi. Artar mı acaba ya? Artmazsa erken doğum olur dedi. Çok korkuyorum. Benim gibi olup suyu artan var mı? Nasıl arttırdinız?
Hergün degil ama haftada birkac kez iciyorum bende seviyorum birsey olmaz canm ya :)Kızlar selam,
Siz Türk Kahvesi içiyor musunuz?
Bana doktorum yasaklar listesi vermişti orda Türk Kahvesi de yasaktı. .ama ben dayanamadim birkaç kez içtim. .suan yine canım çok çekiyor..arkadaslarimin doktorları günde 1 tane icmelerine müsade etmisler..Herkes birsey olmaz diyor bilemedim :)
Ben de arada 1tane iciyorum. Gunde 1 tane zararli olmaz diyorlarKızlar selam,
Bana doktorum yasaklar listesi vermişti orda Türk Kahvesi de yasaktı. .ama ben dayanamadim birkaç kez içtim. .suan yine canım çok çekiyor..arkadaslarimin doktorları günde 1 tane icmelerine müsade etmisler..Herkes birsey olmaz diyor bilemedim :)
bnde son bi aydır günde bi fincan içiyorm cnm dr da sormadım açıkcasıKızlar selam,
Benim idrarım çok koyuydu şimdi açıldı rengi demek ki suyu az içtiğimdenmiş. Sagol canım söylediğin iyi oldu. Inşallah artar da içim rahat eder.Su ve karpuz gerçekten çok işe yarıyor ama sekeri fazla olduğu için karpuz a dikkat etmek lazım. .kızların dediği havuç suyunu hiç duymadım ama normal su gerçekten çok önemli. .bol bol su iç canım. .bana doktorum idrarinin rengi her seferinde çok açık olmalı demisti okadar sıvı tüketmek gerekiyormuş
Benim idrarım çok koyuydu şimdi açıldı rengi demek ki suyu az içtiğimdenmiş. Sagol canım söylediğin iyi oldu. Inşallah artar da içim rahat eder.
Hadi Allah yardımcın olsun, sağlıcakla yavrularına kavuşursun inşallah, yalnız doğum erken değil mi yaOhh her yer serinlemis ıstanbul da serin yağmur yağdı gece rahat bir uyku uyudum şükür cumartesi dr gün verdi 5 eylül olacak doğumun bi aksilik olmazsa az kaldı sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum bir kızım var tek çocuk rahattı bakalım iki taneyle napcam Allah kolayliklarindan versin hepimize
canım senin doğum niye o kadar erken tarihte bir sıkıntı yok inşallahOhh her yer serinlemis ıstanbul da serin yağmur yağdı gece rahat bir uyku uyudum şükür cumartesi dr gün verdi 5 eylül olacak doğumun bi aksilik olmazsa az kaldı sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum bir kızım var tek çocuk rahattı bakalım iki taneyle napcam Allah kolayliklarindan versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?