2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar sezeryan tarihi verilirken adet tarihine göre mi haftası hesaplanıyo.bnmki ultrasonda 1 hafta büyük çıkıyo ona göre mi sezaryan tarihi veriliyo???
Adet tarihine gore 1 hafta once veriliyor canim. Ultrasonda ilerde cikmasi onemli degil sezeryan tarihinde

Gecni oksun canim. Dikmat et kendine son donemece girdik insallah Mevlam sag salim sureci tamamlamayi nasip eder. Sen de kalkma. Onlar icin cok seye katlandik. Azicik daha sabredelim insallah sabrimizin sonu selamet olacaktir

B beyazbulut16 canım çok gecmis olsun sabret az kaldi insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

Gecni oksun canim. Dikmat et kendine son donemece girdik insallah Mevlam sag salim sureci tamamlamayi nasip eder. Sen de kalkma. Onlar icin cok seye katlandik. Azicik daha sabredelim insallah sabrimizin sonu selamet olacaktir
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Az kaldı evet inş sağlıkla kavuşacağız...

Kızlar selam,
Siz Türk Kahvesi içiyor musunuz?
Bana doktorum yasaklar listesi vermişti orda Türk Kahvesi de yasaktı. .ama ben dayanamadim birkaç kez içtim. .suan yine canım çok çekiyor..arkadaslarimin doktorları günde 1 tane icmelerine müsade etmisler..Herkes birsey olmaz diyor bilemedim :)

Kızlar bebehim iyi ama suyum alt sınırdaymıs Dört litre su ve karpuz dedi. Artar mı acaba ya? Artmazsa erken doğum olur dedi. Çok korkuyorum. Benim gibi olup suyu artan var mı? Nasıl arttırdinız?

Su ve karpuz gerçekten çok işe yarıyor ama sekeri fazla olduğu için karpuz a dikkat etmek lazım. .kızların dediği havuç suyunu hiç duymadım ama normal su gerçekten çok önemli. .bol bol su iç canım. .bana doktorum idrarinin rengi her seferinde çok açık olmalı demisti okadar sıvı tüketmek gerekiyormuş

Hergün degil ama haftada birkac kez iciyorum bende seviyorum birsey olmaz canm ya :)

Ben de arada 1tane iciyorum. Gunde 1 tane zararli olmaz diyorlar

bnde son bi aydır günde bi fincan içiyorm cnm dr da sormadım açıkcası

Benim idrarım çok koyuydu şimdi açıldı rengi demek ki suyu az içtiğimdenmiş. Sagol canım söylediğin iyi oldu. Inşallah artar da içim rahat eder.

Günaydın hanımlar nasılsınızz.hava serinledi eskişehirde çok mutluyum kapalı hava özliyceğimi tahmin etmezdim :) kızçem geceleri yatmamı istemediği tarafa topuğunu dayar oldu o kadar garip oluyorum ki heyecan basıyo o zaman :) biz de odasının eksiklerini tamamladık lambası aksesuarları 3-4 ay kullanıcağım beşiğini ayarladık çanta hazırlamak için kontrolü bekliyorum doktora tarih sorucam benimde 1 hafta 10 gün kadar önde gidiyo bakalım ne diycek

selam kızçeler,
karadeniz dolaylarında yağmur var iki gündür. oh çok şükür yağıyor da serinliyoruz , nem azaldı. ben aralık doğumluyum ve yazı hiççç sevmiyorum. tez zamanda soğuklar gelsin istiyorum :) çarşamba günü 32+0 olacağız Allah izin fırsat verirse. randevumuz var. çalışabilir raporu alacağım. bakalım doktor amcamız neler diyecek büyümüş mü kızçemiz :) Hepinize hayırlı güzel bir gün diliyorum sevgilerrr

Ohh her yer serinlemis ıstanbul da serin yağmur yağdı gece rahat bir uyku uyudum şükür cumartesi dr gün verdi 5 eylül olacak doğumun bi aksilik olmazsa az kaldı sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum bir kızım var tek çocuk rahattı bakalım iki taneyle napcam Allah kolayliklarindan versin hepimize

Mrb kizlarr bugun bnmde kontrolum war.cok ozldm kizimi gormeyli bakalm ne dick.isllh hepimizin ywrulari iyidir gzl haberler alrz.ntsye ne zmn girerem acaba

Hadi Allah yardımcın olsun, sağlıcakla yavrularına kavuşursun inşallah, yalnız doğum erken değil mi ya

canım senin doğum niye o kadar erken tarihte bir sıkıntı yok inşallah

Kızlar. Bugün kontrolum vardı. Çok şükür her şey yolunda. Yüzünü doya doya gördük :) oğluşum 45 cm - 2300 gr olmuş. Başı normal doğum kanalina girmiş. . Calisabilir kagidi da aldık. Baslamicam ama yine de dursun dedik.7 eylülde seminer başlıcak. Ayrılabilir kağıdı alırım. . Ekim ilk hafta doğum görünüyor. Hayirlisi hepimiz için inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…