- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 44
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.461
canım senin doğum niye o kadar erken tarihte bir sıkıntı yok inşallah
Benim ikiz o yüzden inşallah tam vaktinde doğmuş olacaklar 36 haftayı doldurmuş olacaklar çok şükür bir sıkıntı yokHadi Allah yardımcın olsun, sağlıcakla yavrularına kavuşursun inşallah, yalnız doğum erken değil mi ya
Çok teşekkürler. . :)gözünaydın canım çok sevindim
Ohh her yer serinlemis ıstanbul da serin yağmur yağdı gece rahat bir uyku uyudum şükür cumartesi dr gün verdi 5 eylül olacak doğumun bi aksilik olmazsa az kaldı sabırsızlanıyorum hemde korkuyorum bir kızım var tek çocuk rahattı bakalım iki taneyle napcam Allah kolayliklarindan versin hepimize
Amin inşallah artık geri sayım yapıyoruz özellikle eşim safak sayıyı inşallah sglikla dogarlar kuveze girmezler herşey yolunda gider gün yaklaştıkça heyecanimda artıyorAllah hayırlı uğurlu etsin canım :) gözünüz aydın hadi doğum tarihini aldın azacık kaldı senin için :) Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp evinize gelmeyi nasip eder inşallahhh
ayyy ne guzel, ben daha almadım, 37. haftayı zorlarmıyım diyorum ama risk etmekte istemiyorum. ayrıca yaşadığım şehirde değilde 2 saat uzaklıkta başka şehirde doğum yapacağım, bu durum hepten kafa karıştırıyor, ne olur nasıl olur acil bır durum olur mu vs vs. doğum yaptığında, vaktin olursa yaz yine, takipte olucamAmin inşallah artık geri sayım yapıyoruz özellikle eşim safak sayıyı inşallah sglikla dogarlar kuveze girmezler herşey yolunda gider gün yaklaştıkça heyecanimda artıyor
Hadi arkadaşım sık dişini senin için mutlu sona çok az kalmış.:)Allah üçünüzede sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin...Benim ikiz o yüzden inşallah tam vaktinde doğmuş olacaklar 36 haftayı doldurmuş olacaklar çok şükür bir sıkıntı yok
İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider inşallah vaktim olur bakalım ikiz için forumda hep zor diye okuyorum zaten kuzeniminde ikizleri olmustu Allah bir kolaylığının verir saglikli olsunlardaayyy ne guzel, ben daha almadım, 37. haftayı zorlarmıyım diyorum ama risk etmekte istemiyorum. ayrıca yaşadığım şehirde değilde 2 saat uzaklıkta başka şehirde doğum yapacağım, bu durum hepten kafa karıştırıyor, ne olur nasıl olur acil bır durum olur mu vs vs. doğum yaptığında, vaktin olursa yaz yine, takipte olucam
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım.kucagimiza bebeklerimiziHadi arkadaşım sık dişini senin için mutlu sona çok az kalmış.:)Allah üçünüzede sağlıklı sıkıntısız doğum nasip etsin...
Ya senin bu kadar az kalmisken heyecanin normal de bizimkine ne demeli :) bende de heyecan dorukta. Sanki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp dogumdayim :) ruyalarima bile gitmeye basladi. Hakkimizda hayirlisi olur insallahhhAmin inşallah artık geri sayım yapıyoruz özellikle eşim safak sayıyı inşallah sglikla dogarlar kuveze girmezler herşey yolunda gider gün yaklaştıkça heyecanimda artıyor
Canim insallah bir sey olmaz. Peki nasil farkettin saydin mi hafeketlerini? Ben hoc saymiyorum.bak simdi den diyince suphelendimKızlar bizde sorun bitmiyor. Dün kızım.az hareket etti gibi geldi. Biz de hastaneye gittik bugün. Bebeģimin boynuna iki kez kordon dolanmış. Daha sık takip edeceğiz dedi doktor. En basınfan bugüne kadar hamileliğin bütün zorkukalrınü yaşadım ve atlattım. Insallah düzelir ve bunu da atlatırız. Çok korkuyorum. Daha da doguma cok var insallah bu dolanma ona bir rahatsızlık vermez.
çok geçmiş olsun canım Allahın izniyle bir şey olmaz sadece doktorun dediği gibi takip edilsin.Dediğin gibi neler atlattın bunuda güçlü kızınla atlatırsınız....Kızlar bizde sorun bitmiyor. Dün kızım.az hareket etti gibi geldi. Biz de hastaneye gittik bugün. Bebeģimin boynuna iki kez kordon dolanmış. Daha sık takip edeceğiz dedi doktor. En basınfan bugüne kadar hamileliğin bütün zorkukalrınü yaşadım ve atlattım. Insallah düzelir ve bunu da atlatırız. Çok korkuyorum. Daha da doguma cok var insallah bu dolanma ona bir rahatsızlık vermez.
ah canım ya Kıyamam. Çok geçmiş olsun en yakın zamanda düzelir inş Hmn. Takip eder doktorun sorun olmaz. Üzülmemeye çalış.Kızlar bizde sorun bitmiyor. Dün kızım.az hareket etti gibi geldi. Biz de hastaneye gittik bugün. Bebeģimin boynuna iki kez kordon dolanmış. Daha sık takip edeceğiz dedi doktor. En basınfan bugüne kadar hamileliğin bütün zorkukalrınü yaşadım ve atlattım. Insallah düzelir ve bunu da atlatırız. Çok korkuyorum. Daha da doguma cok var insallah bu dolanma ona bir rahatsızlık vermez.
Canım geçmiş olsun ama Allahın izniyle biseycik olmaz..sonucta zaten dr takibinde olacak. .yaşadığın bu durum her hamilenin başına gelebilecek bir durum. Rabbim en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. .kendini sıkıntıya sokup meleğini de üzme. .Kızlar bizde sorun bitmiyor. Dün kızım.az hareket etti gibi geldi. Biz de hastaneye gittik bugün. Bebeģimin boynuna iki kez kordon dolanmış. Daha sık takip edeceğiz dedi doktor. En basınfan bugüne kadar hamileliğin bütün zorkukalrınü yaşadım ve atlattım. Insallah düzelir ve bunu da atlatırız. Çok korkuyorum. Daha da doguma cok var insallah bu dolanma ona bir rahatsızlık vermez.
Hayırlısı olsun canım. .inşallah benimkiler de 36.haftayı beklerler. .ben de bu haftadan itibaren nstye girmeye başlayacağım. .tek dileğim hayırlısı ile 36 yi görebilmekBenim ikiz o yüzden inşallah tam vaktinde doğmuş olacaklar 36 haftayı doldurmuş olacaklar çok şükür bir sıkıntı yok
Hamilelik takvimini hangi hesaba göre yapacam bilmiyorum transfer gününe göremi yapacam yoksa
Inşallah bu zamana kadar hep erken doğum korkusuyla geldim inşallah hepimizin bebekleri bizi üzere gelsin senin cinsiyete neydi benim bir kız bir erkek birde alanları var 2 doğum 3 çocuk olacak Allahın izniyleHayırlısı olsun canım. .inşallah benimkiler de 36.haftayı beklerler. .ben de bu haftadan itibaren nstye girmeye başlayacağım. .tek dileğim hayırlısı ile 36 yi görebilmek
Inşallah bu zamana kadar hep erken doğum korkusuyla geldim inşallah hepimizin bebekleri bizi üzere gelsin senin cinsiyete neydi benim bir kız bir erkek birde alanları var 2 doğum 3 çocuk olacak Allahın izniyle
halgan Dr takibinde olacaksın inşallah bişeyi olmaz kendini üzme hersey düzelir
2 kız benim..Inşallah bu zamana kadar hep erken doğum korkusuyla geldim inşallah hepimizin bebekleri bizi üzere gelsin senin cinsiyete neydi benim bir kız bir erkek birde alanları var 2 doğum 3 çocuk olacak Allahın izniyle
halgan Dr takibinde olacaksın inşallah bişeyi olmaz kendini üzme hersey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?