- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.481
Günaydın canım....Gunaydinnnnnn
Canim insallah sag salim kucagina alirsin. Senin cadi kizin masallah mucadeleciEn hareketki oldugu saatlerde 1 saat icinde 10 hareket saymak gerekiyormus. Hareketleri normal cikti ama sanirim ben stresten duymamısım. Perşembe antifaktörxa testim var. Pihtilasma icin. Bakalim tekrar görüneceğiz güzel kızımla. Inşallah o zamana düzelir. Ankaradaki doktorum da gormus ama yapabilecegimiz bir sey olmadigi icin atrese sokamak icin soylememis. Binde 2 bebekte sorun oluyormus bu durum. Insallah bir sey olmaz. Dua edip beklemekten baska yapacagimiz bir sey yok ne yazik ki. Sizlerin gebeliği sorunsuz gecsin insallah kızlar.
Canm gecms olsun.tez zamnda atlatrsnz isllhEn hareketki oldugu saatlerde 1 saat icinde 10 hareket saymak gerekiyormus. Hareketleri normal cikti ama sanirim ben stresten duymamısım. Perşembe antifaktörxa testim var. Pihtilasma icin. Bakalim tekrar görüneceğiz güzel kızımla. Inşallah o zamana düzelir. Ankaradaki doktorum da gormus ama yapabilecegimiz bir sey olmadigi icin atrese sokamak icin soylememis. Binde 2 bebekte sorun oluyormus bu durum. Insallah bir sey olmaz. Dua edip beklemekten baska yapacagimiz bir sey yok ne yazik ki. Sizlerin gebeliği sorunsuz gecsin insallah kızlar.
canım sen hiç strese girme kendini germe bebişin de o zaman rahatlar bu hamilelikte hiçbişey kontrolümüzde olmuyomuş ben bunu öğrendim ama Allah o kadar yardım ediyoki elimizden bişey gelmese de Allah tarafından yoluna giriyo herşey inşallah kucağına sağlıkla aldığında ne günler atlattım diye anılarında kalır bu sıkıntılarEn hareketki oldugu saatlerde 1 saat icinde 10 hareket saymak gerekiyormus. Hareketleri normal cikti ama sanirim ben stresten duymamısım. Perşembe antifaktörxa testim var. Pihtilasma icin. Bakalim tekrar görüneceğiz güzel kızımla. Inşallah o zamana düzelir. Ankaradaki doktorum da gormus ama yapabilecegimiz bir sey olmadigi icin atrese sokamak icin soylememis. Binde 2 bebekte sorun oluyormus bu durum. Insallah bir sey olmaz. Dua edip beklemekten baska yapacagimiz bir sey yok ne yazik ki. Sizlerin gebeliği sorunsuz gecsin insallah kızlar.
Canim galiba dun senin kontrolun vardi. Bebis nasil boyu kilosu insallah iyidir??Canm gecms olsun.tez zamnda atlatrsnz isllh
Sağol canım benim. Inşallah. Seninki nasıl? Senin nasıl gidiyor hamilelik?Canim insallah sag salim kucagina alirsin. Senin cadi kizin masallah mucadeleciinsallah bunun da ustesinden gelip annesiyle babasinin kollarina gelecektir. moralini bozma insallah her sey cok guzel olacak
Benimki 50 de 130 cikti doktor iyi dedi.Senin de cok yuksek degil ama 100 lukte nekadar cikacagi onemli yaptirman gerek canm yuksek cikarsada onlemini alirsin diyet verir gebelikte şeker çok önemli Allah korusun.Kizlar gunaydin sizler tecrubelisiniz sekeim 50 grlik 153 cikti yarn gel 100 grlk yaplim dedi yaptirayimmi yaptirmasam olmaxmi ya
Canım benim 160 çıkmıştı. Doktorum 100 gramlık yaptirmadı. Diyetle halolacaģini soyledi. Vucuduna o jadar seker daha alma dedi. Butun sekerli urunleri ve sekeri cikardim hayatımdan.Kizlar gunaydin sizler tecrubelisiniz sekeim 50 grlik 153 cikti yarn gel 100 grlk yaplim dedi yaptirayimmi yaptirmasam olmaxmi ya
Hersey yolundayms cnm.kilosu 1700gr cok ii dedi.Allahim ewlatlarimiza saglik wersinCanim galiba dun senin kontrolun vardi. Bebis nasil boyu kilosu insallah iyidir??
Canım gözünaydın tarihler alındıkça duygulanıyorum ben de pazartesi nasip olursa alıcam kağıdımı..tedaviydi test sonucuydu keseydi kalp atışıydı derken doğum izni konuşur olduk Rabbimin hediyesi bütün bunlar Allah hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursunSelam kizlar nasilsijiz. Ben bugun calisabilir raporu aldim.3 nusha duzenlendi. Daha sonra ust yazi yazip raporun birini ekledim yaziya ve kuruma teslim ettim. 30 eylulde doğum iznine ayrilacagim Allah nasip ederse. Bebisimiz iyiymis. Boyu kilosu haftayla uyumlu dedi doktor.ilk kez nst ye girdim. Orada beklerken tedaviden onceki gunlerim geldi aklima. Bir gun ben de hamile hamile gelebilecek miyim diye cok uzulmusumdir o kapida. Allahim yuzumuze bakti.insallah bundan sonra da kucagimiza alabilmemizi nasip eder Mevlam.
Gözün aydın canım maşallah yavruna.Bende bugün çalışabilir kağıdımı aldım.Yazdıklarını oluyunca gözlerim doldu.Dediğin gibi hastane koridorlarında beklerken hamile görünce bebek görünce gözlerim dolar bende birgün hamileyken gelebilecekmiyim diye düşünürdüm.Kimseyede söylemez içimde yaşardım fırtınaları.Ama Allah'a şükürler olsun bizlere bugünleri gösterdi.Hayırlısyla isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları bu güzel telaşları.Hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Aminnnn....Selam kizlar nasilsijiz. Ben bugun calisabilir raporu aldim.3 nusha duzenlendi. Daha sonra ust yazi yazip raporun birini ekledim yaziya ve kuruma teslim ettim. 30 eylulde doğum iznine ayrilacagim Allah nasip ederse. Bebisimiz iyiymis. Boyu kilosu haftayla uyumlu dedi doktor.ilk kez nst ye girdim. Orada beklerken tedaviden onceki gunlerim geldi aklima. Bir gun ben de hamile hamile gelebilecek miyim diye cok uzulmusumdir o kapida. Allahim yuzumuze bakti.insallah bundan sonra da kucagimiza alabilmemizi nasip eder Mevlam.
Amin canm insallah gözunaydin :)Selam kizlar nasilsijiz. Ben bugun calisabilir raporu aldim.3 nusha duzenlendi. Daha sonra ust yazi yazip raporun birini ekledim yaziya ve kuruma teslim ettim. 30 eylulde doğum iznine ayrilacagim Allah nasip ederse. Bebisimiz iyiymis. Boyu kilosu haftayla uyumlu dedi doktor.ilk kez nst ye girdim. Orada beklerken tedaviden onceki gunlerim geldi aklima. Bir gun ben de hamile hamile gelebilecek miyim diye cok uzulmusumdir o kapida. Allahim yuzumuze bakti.insallah bundan sonra da kucagimiza alabilmemizi nasip eder Mevlam.
mrb arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız benmde Allah nasip ederse kızım olacak benim bu günlerde bebek kasıklarıma doğru birikiyor kasılıyor bu tip durumlar sizde de olmuş muydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?