2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Saol Cnm her şeyde evhamlanıyoruz işte hayırlısıyla doğar inş bide bugun bn sanırım çok küçük bir cam parçası yuttum bir şey olmaz diyorlar ama genede korktum

Günaydın kızlar kafama takılan bişey var herkes farklı söylüyor. şimdi çalışabilir raporu aldık ama rapor bitmeden çalışamayacak gibi olursak doktor bu raporu kesip doğum iznine çıkaramıyo mu bizi? rapor sırasında doğum olursa aktarılıyo onu biliyorum ama doğum olmadan biz çalışamayacak kadar zorlanırsak kesemiyo mu?

Canım bende dün çalışabilir aldım sordum.İstediğimiz zaman çalışamıcaksak gidip raporu çalışamaz olarak yeniliyorlarmış illaki aldık diye ozamana kadar çalışıcaz diye bir durum yokmuş....

slm annişler aranızda normal doğum yapacak olan yok mu benim dr normalden yana

Ben kısmetse normal dogum istiyorum ama doktorum en ufak bi riskte hemen sezeryana döneriz dedi. Şuan oglumuz dondu de kafa aşağida bakalim zaman ne gösterecek

benim kızım hala yan yatıyo ama bikaç kere sancılı şekilde hastanede yattım cesaretim kırıldı normal doğuma sezeryan istiycem

Hem benim hem oglusumun sağlığı açısından normal doğum istiyorum ben de.. ama benim doğuştan kalça çıkığım varmış bebekken tedavi olmuşum ayrıca romatizmadan dolayi kalça eklemimde sorun var..doktor 32. Haftadan sonra bakip karar veririz dedi.. ben sezeryan dan sonrası için korkuyorum toparlanmasi uzun sürüyor diye ama bebegimin sağlığı için hangisi iyiyse onu kabul edicem mecburen

Kızlar sanırım topigin ilk doğumu ben olacağım. Doktoruma gittim bugün. Kordon kızımın boynunda hala. 36. Haftada spinal sezaryenle alacağız takip edip dedi. Büyüdükçe sorun oluşturabiliyormuş. Hareketlerini takip ediyoruz. Azlaır da tehlikeye girerse daha erken de olabilir ama simdilik tam bayram haftasi pazartesi sali görünüyor doğumum. Tam tarihi almadık. Allahtan kızımın gelişimi iyi. Dr simdiki durumuna bakarak 36 buttiginde 3 - 3.5 arası olur dedi. Heyecan, sevinç, korku hepsi bir arada. Inşallah kızımı sağlıkla alirım kucağıma. Eşim de girecek ameliyata. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Canım senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun..Maşallah ne güzel kilosu da normal..hersey yolunda gidecek merak etme sen annesi..sağlıkla alacaksiniz kucaginiza yavrunuzu inşallah..sen sakin ol o da sakin olsun güzelce atlatin bu donemide

Bnmkinin esi asagda oldugu icin mecbur sezaryan cnm.

Ben kısmetse normal dogum istiyorum ama doktorum en ufak bi riskte hemen sezeryana döneriz dedi. Şuan oglumuz dondu de kafa aşağida bakalim zaman ne gösterecek

benim kızım hala yan yatıyo ama bikaç kere sancılı şekilde hastanede yattım cesaretim kırıldı normal doğuma sezeryan istiycem

hepimiz için hayırlısı kızlar bende kontrolden geldim 2171 gr olmuş oğlum 33+4 sizde nasıl kilolar

Insallah canim. Hepimiz vaktinde alalim dedim hep ama benim kız bira aceleci çıktı. Hayırlısı bakalimm 36ya kadar dayanırsa yetee zaten. Insallah sag salim atlatiriz.

Canım Hayırlısı olsun. .hiç endişe etme..benimkiler de ikiz olduğu için 36.haftada alınacak inşallah. .umarım daha erken gelmezler Her işte mutlaka bir hayır vardır

Canım Hayırlısı olsun. .hiç endişe etme..benimkiler de ikiz olduğu için 36.haftada alınacak inşallah. .umarım daha erken gelmezler Her işte mutlaka bir hayır vardır
Canım meraba öncelikle bebeğini inş sağ salim kucağına alırsın ve tabi diğerleri de. Ben de sizler gibi tup bebek düşünmeye başladım bakalım ama merak ettiğim bikaç swy var ikiz çocuk çok ama çok istiyorum olur mu bilmem ama hep gönlümde var tabi her şeyin hayırlısı öncelikle dw bizim sorum erkek infertilitesi Si de sorun neydi acaba yazabilir misin. Burda sonux5alip hamile kalanları görmek onların mutluluğuna ortak olmak kendini o şekilde hayal etmek o kadar güzel ki dilerim rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu güzel duyguları. Sizler çok heyecanli siniz hep okuyorum yazdıklarını tabi kısa bir süredir ve gerçekten inancim daha çok artıyor. Sperm yapısı hareketi düşük olup da ilk denemede sonuç alanlar var sa aranızda lütfen yazar misiniz ben ve benim gibiler için önemli sonuçta tecrubelisiniz artık bize de yol göstermiş olursunuz tup bebek ve tedavi konusunda. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlardan diliyorum rabbim evlatlarinizi size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…