- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.521
Canım bizim sorunumuz sebepsiz infertilite idi.. iyi bir tüp bebek merkezi seç ve gerisini onlara bırak canım. .suan teknoloji çok gelişti. Bir arkadaşımın esinde 0 Sperm vardı ve başarılı bir operasyon sonucu suan bebekleri var..tüp bebek için 1 Sperm bile yeter ..önemli olan olacağına inanmak..ben tedavi sürecinde de öyle çok çok korumadim kendimi. .ev işimi yaptım okula da gittim. .Yani nasip te varsa her şekilde oluyor. .Dr. umdan da çok memnundum.güven duyman psikolojik açıdan seni de rahatlatır canım. .Canım meraba öncelikle bebeğini inş sağ salim kucağına alırsın ve tabi diğerleri de. Ben de sizler gibi tup bebek düşünmeye başladım bakalım ama merak ettiğim bikaç swy var ikiz çocuk çok ama çok istiyorum olur mu bilmem ama hep gönlümde var tabi her şeyin hayırlısı öncelikle dw bizim sorum erkek infertilitesi Si de sorun neydi acaba yazabilir misin. Burda sonux5alip hamile kalanları görmek onların mutluluğuna ortak olmak kendini o şekilde hayal etmek o kadar güzel ki dilerim rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu güzel duyguları. Sizler çok heyecanli siniz hep okuyorum yazdıklarını tabi kısa bir süredir ve gerçekten inancim daha çok artıyor. Sperm yapısı hareketi düşük olup da ilk denemede sonuç alanlar var sa aranızda lütfen yazar misiniz ben ve benim gibiler için önemli sonuçta tecrubelisiniz artık bize de yol göstermiş olursunuz tup bebek ve tedavi konusunda. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlardan diliyorum rabbim evlatlarinizi size bagislasin
Kızlar sanırım topigin ilk doğumu ben olacağım. Doktoruma gittim bugün. Kordon kızımın boynunda hala. 36. Haftada spinal sezaryenle alacağız takip edip dedi. Büyüdükçe sorun oluşturabiliyormuş. Hareketlerini takip ediyoruz. Azlaır da tehlikeye girerse daha erken de olabilir ama simdilik tam bayram haftasi pazartesi sali görünüyor doğumum. Tam tarihi almadık. Allahtan kızımın gelişimi iyi. Dr simdiki durumuna bakarak 36 buttiginde 3 - 3.5 arası olur dedi. Heyecan, sevinç, korku hepsi bir arada. Inşallah kızımı sağlıkla alirım kucağıma. Eşim de girecek ameliyata. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Canim, biz de ilk kez sisli memorial de prof.dr.semea kahraman da denedik ve cok sukur hamile kalabildim. Erkek inf.deniyordu baska yerlerdeki doktorlar ama semra hanim sebepsiz inf.dedi. morfoloji %2 idi. Ama semra hanim bu degerlerle hamile kalan vok kisi var demisti. Neyse hareket azdi ve bas anomalisi coktu. Sıkıntı etme Allah nasip etmisse 1 saglam yumurta ve 1 saglikli sperm yetiyor. Sen de tedavi oncesinde beslenmene dikkat et. Enbriyo kalitesinde yumurta cok daha fazla etkili. Incir ceviz badem ye. Ari sütübal polen karisimi bi kucuk cay kasigi ucu ile ye. Transfer gunu havuc suyu icmeye basla.dilim ananas ye her gun 1dilim. Insallah tedavinde buralarda olursak yine yardimci olmaya calisiriz. Allah hakkinda hayirlisini versin inşallahCanım meraba öncelikle bebeğini inş sağ salim kucağına alırsın ve tabi diğerleri de. Ben de sizler gibi tup bebek düşünmeye başladım bakalım ama merak ettiğim bikaç swy var ikiz çocuk çok ama çok istiyorum olur mu bilmem ama hep gönlümde var tabi her şeyin hayırlısı öncelikle dw bizim sorum erkek infertilitesi Si de sorun neydi acaba yazabilir misin. Burda sonux5alip hamile kalanları görmek onların mutluluğuna ortak olmak kendini o şekilde hayal etmek o kadar güzel ki dilerim rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu güzel duyguları. Sizler çok heyecanli siniz hep okuyorum yazdıklarını tabi kısa bir süredir ve gerçekten inancim daha çok artıyor. Sperm yapısı hareketi düşük olup da ilk denemede sonuç alanlar var sa aranızda lütfen yazar misiniz ben ve benim gibiler için önemli sonuçta tecrubelisiniz artık bize de yol göstermiş olursunuz tup bebek ve tedavi konusunda. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlardan diliyorum rabbim evlatlarinizi size bagislasin
Kızlar aranızda sanliurfa da tup bebek yapan var mı yapan varsa nerded yaptirdiniz var mı tavsiyenizCanim benim, saglikla gelsin de o zillinin bi kollarini isir :)) ne aksiyonlar yapti içerde
Allah hayirlisini versin canim. Kilosunu falan sikinti etme sakin. Sag salim gelsin insallah sütun yarar veya beslenir kilo alir sen dert etme. Insallah guzel haberlerini alicazzzz dualarimiz seninle seker
Çok sağol cnm bakalım inş bize de nasip olur morfoloji yüzde 1 hareket yüzde sekiz bakalım nolcakCanim, biz de ilk kez sisli memorial de prof.dr.semea kahraman da denedik ve cok sukur hamile kalabildim. Erkek inf.deniyordu baska yerlerdeki doktorlar ama semra hanim sebepsiz inf.dedi. morfoloji %2 idi. Ama semra hanim bu degerlerle hamile kalan vok kisi var demisti. Neyse hareket azdi ve bas anomalisi coktu. Sıkıntı etme Allah nasip etmisse 1 saglam yumurta ve 1 saglikli sperm yetiyor. Sen de tedavi oncesinde beslenmene dikkat et. Enbriyo kalitesinde yumurta cok daha fazla etkili. Incir ceviz badem ye. Ari sütübal polen karisimi bi kucuk cay kasigi ucu ile ye. Transfer gunu havuc suyu icmeye basla.dilim ananas ye her gun 1dilim. Insallah tedavinde buralarda olursak yine yardimci olmaya calisiriz. Allah hakkinda hayirlisini versin inşallah
Olur olur sen sikinti etme. Dedigim gibi sen iyi beslen.Çok sağol cnm bakalım inş bize de nasip olur morfoloji yüzde 1 hareket yüzde sekiz bakalım nolcak
Sağol cnm bakalım inş bizim de olur bu topikte ne kadar çok öğretmen vat ben de öğretmenim hatta tül bebek yaparsam rapor falan mı alsam diye düşündümCanım bizim sorunumuz sebepsiz infertilite idi.. iyi bir tüp bebek merkezi seç ve gerisini onlara bırak canım. .suan teknoloji çok gelişti. Bir arkadaşımın esinde 0 Sperm vardı ve başarılı bir operasyon sonucu suan bebekleri var..tüp bebek için 1 Sperm bile yeter ..önemli olan olacağına inanmak..ben tedavi sürecinde de öyle çok çok korumadim kendimi. .ev işimi yaptım okula da gittim. .Yani nasip te varsa her şekilde oluyor. .Dr. umdan da çok memnundum.güven duyman psikolojik açıdan seni de rahatlatır canım. .
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım..bana dr öyle demişti .hareket edince tutmaz endişesi yaşıyorsan transfer gününden itibaren rapor al canım ..ya da o süreci yarıyıl tatiline getir..drlar ilaçla yapabiliyorlar benim dr.um yapmıştı.ama sana tavsiyem son ayların yaz sıcağına gelmesin gerçekten çok zor oluyor..Bir de ben transferden sonra aslanpencesi otunu kaynatıp icmistim.tutunma da etkiliymis.İ. Saraçoğlu demişti..Sağol cnm bakalım inş bizim de olur bu topikte ne kadar çok öğretmen vat ben de öğretmenim hatta tül bebek yaparsam rapor falan mı alsam diye düşündüm
Canım içini ferah tutmaya çalış senin yaramaz kızın bence annesine kavuşmak için acele ediyor.Gelince totosunu ısırırsın kuzunun:) Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.Doğumlar yavaş yavaş başlıyor sanki....Kızlar sanırım topigin ilk doğumu ben olacağım. Doktoruma gittim bugün. Kordon kızımın boynunda hala. 36. Haftada spinal sezaryenle alacağız takip edip dedi. Büyüdükçe sorun oluşturabiliyormuş. Hareketlerini takip ediyoruz. Azlaır da tehlikeye girerse daha erken de olabilir ama simdilik tam bayram haftasi pazartesi sali görünüyor doğumum. Tam tarihi almadık. Allahtan kızımın gelişimi iyi. Dr simdiki durumuna bakarak 36 buttiginde 3 - 3.5 arası olur dedi. Heyecan, sevinç, korku hepsi bir arada. Inşallah kızımı sağlıkla alirım kucağıma. Eşim de girecek ameliyata. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
bizim durumumuz da sizdekiyle aynı hem sayı hem hareketlilik düşüktü.hatta yumurta toplanacağı gün eşimin verdiği örnekler bile yaşamadı sonra eşimden ufak bir operasyonla alındı 8 taneden son 2 tane kaldı onda da 5 gün bekledik son gün transfere giderken bile iptal olabilirdi ama Rabbim ona can verdi, ol dedi kuzumun hücre halini gördüm ekranda herşey senin için sıkı tutun dedim :) ve transfer oldu şükürler olsun. sonra da kendim test yapmaya fırsat bile olmamıştı safra kesesi ameliyatına alınacakken yapılan test pozitif çıkınca taburcu olmuştum o benim mucizem Allah hakkında hayırlıysa sana da nasip etsin bizi normal şartlarda hamile kalan insanların anlaması zor oluyo yaşayan anlıyoCanım meraba öncelikle bebeğini inş sağ salim kucağına alırsın ve tabi diğerleri de. Ben de sizler gibi tup bebek düşünmeye başladım bakalım ama merak ettiğim bikaç swy var ikiz çocuk çok ama çok istiyorum olur mu bilmem ama hep gönlümde var tabi her şeyin hayırlısı öncelikle dw bizim sorum erkek infertilitesi Si de sorun neydi acaba yazabilir misin. Burda sonux5alip hamile kalanları görmek onların mutluluğuna ortak olmak kendini o şekilde hayal etmek o kadar güzel ki dilerim rabbim bana ve isteyen herkese yaşatır bu güzel duyguları. Sizler çok heyecanli siniz hep okuyorum yazdıklarını tabi kısa bir süredir ve gerçekten inancim daha çok artıyor. Sperm yapısı hareketi düşük olup da ilk denemede sonuç alanlar var sa aranızda lütfen yazar misiniz ben ve benim gibiler için önemli sonuçta tecrubelisiniz artık bize de yol göstermiş olursunuz tup bebek ve tedavi konusunda. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlardan diliyorum rabbim evlatlarinizi size bagislasin
Aynen öyle cnm diğerleri pek anlamıyor. İnş sen de sağ salim alırsın kucağına bebisim hamilleri duası kabul olurmuş ben ve benim gibi isteyenler için de dua edinbizim durumumuz da sizdekiyle aynı hem sayı hem hareketlilik düşüktü.hatta yumurta toplanacağı gün eşimin verdiği örnekler bile yaşamadı sonra eşimden ufak bir operasyonla alındı 8 taneden son 2 tane kaldı onda da 5 gün bekledik son gün transfere giderken bile iptal olabilirdi ama Rabbim ona can verdi, ol dedi kuzumun hücre halini gördüm ekranda herşey senin için sıkı tutun dedim :) ve transfer oldu şükürler olsun. sonra da kendim test yapmaya fırsat bile olmamıştı safra kesesi ameliyatına alınacakken yapılan test pozitif çıkınca taburcu olmuştum o benim mucizem Allah hakkında hayırlıysa sana da nasip etsin bizi normal şartlarda hamile kalan insanların anlaması zor oluyo yaşayan anlıyo
bizimde hem sayi azligi hem hareket hemde canlilik azligi vardi ve bende pko var..rabbim nasip edecekse bir taneyle bile oluyor hic stres yapma canim rabbim sanada nasip eder inşallah tüm bekleyenleredeAynen öyle cnm diğerleri pek anlamıyor. İnş sen de sağ salim alırsın kucağına bebisim hamilleri duası kabul olurmuş ben ve benim gibi isteyenler için de dua edin
Tarih belli olunca insan tedirginlik kaplıyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucagimiza alırız yavrularimizi bencwde doğum hikayesi okuma senin doğumun sana özel olacak kimseyle karşılaştırmaInsallah kızlar. Simdi de tarih belli olunca hafiften doğum korkusu sardı bakalım. Tuhaf rüyalar falan. Doğum hikayesi okumayayım diyorum ama yapamıyorum. Sonuçta herkesinki kendine özgü.
hepimiz için hayırlısı kızlar bende kontrolden geldim 2171 gr olmuş oğlum 33+4 sizde nasıl kilolar
Sağol cnm bakalım inş bizim de olur bu topikte ne kadar çok öğretmen vat ben de öğretmenim hatta tül bebek yaparsam rapor falan mı alsam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?