2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Tarih belli olunca insan tedirginlik kaplıyor inşallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucagimiza alırız yavrularimizi bencwde doğum hikayesi okuma senin doğumun sana özel olacak kimseyle karşılaştırma
Òyle canım senin de mi 36 da olacaktı sanki. Öyle okumustum. Sen hikayeni anlat ama dogumu yapınca.

Bnde ogretmenim.bn transferden sonra bi hfta rapor alip ewde takildim tuttugunu ogrendikten iki uc hfta sonraders saatimi 29dan 23 e dusurdum . Tam gun okulum bn yarim gun calistim temizlik noktasinda ck yormadim kndimi arada lekelenmelerim oldu o zmn da birer hfta rapor alip yattim.nobet tutmadim idareye soyleyip. Protein agirlikli beslendim ilk zmnlar. Okuyunca yazfiklarinizi bnde bi yol gosterr diye yszmk istedim :) sessizce takip ediyrm sizi :) okula gitmemek bni ck darlardi bnce psikolojiniz ck onmli Allaha siginin. Ilk transferimde ck daha hassastim ama olmadi. Sonra dedim Mevlam sana siginiyorum.

Kızlar o kadar duygusalım ki. Geçen yıl kurban bayramında görüşmeye gitmistim Gogsen beye. Umutsuzluk, hic cocuk sahibi olamayacak mıyım korkusu. Ne çok ağladım. Ne çok dua ettim. Ilk transferim olumsuz sonuçlandı. Daha kaç bayram geçireceğim diye düşündüm. Elini öpecek evladın yoksa bayramın ne anlamı vardı ki. Bu yıl Ramazan bayramına kızım karnımda girdim. Inşallah Kurban bayramına da kucağımda gireceğim. Önce Allah'ıma sonra doktoruma ve eşime borçluyum bu mutluluğumu. Rabbim kimsenin duasını geri çevirmez. Bizi duyan, anlayan o ve hayatta hiçbir şey tesadüf değil. Inşallah güzel kızım da sağlıkla gelir dünyaya. Şu mübarek gün en büyük duam Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu arada ben de baska sehirde oldugu icin tedavim tüm yazılıları tamamlayıp birinci dönemin son iki haftası rapor aldım. Sonucumu öğrenip 2. Döneme başladım. Niyetim çalışmaktı ama 8. Haftada kanamam oldu. Heyet aldım. Dinlenmeme ragmen 12de, 16da tekrar oldu bir de 10da sanırım. 4 kez ciddi kanamam oldu ama şükür bu güne gelebildik. Marttan itibaren hep raporluydum. Evde olmak da sıktı tabi ama benim başka şansım yoktu. Bir de köyde çalışıyorum. 35 km yolum vardı. Günde 70 km gidip gelmek de zor olurdu çalışsam da.

Amin inşallah Allah her isteyene tattirsin bu güzel duyguyu evladını sağlıkla kucağına alırsın. İnşallah sende hepimizde

Insallah kızlar. Simdi de tarih belli olunca hafiften doğum korkusu sardı bakalım. Tuhaf rüyalar falan. Doğum hikayesi okumayayım diyorum ama yapamıyorum. Sonuçta herkesinki kendine özgü.
Okuma bence de canım. benim hiç ilgimi çekmiyo açıkçası doğum hikayeleri nasıl hepimizin bir gebeliği öğrenme hikayesi olduysa bu da öyle bize özel olacak okumak sana bişey kazandırmaz aklına hiçbiri gelmeyecektir çünkü :) hikayemiz yazılı yaşayıp görelim :)

Ooyy ck sukur minik simsiki tutmus annecigini omur boyu saglikla tutsun ins hep annesini boyle simsiki :) kesinlikle ck iyi olmus okdr yol yapmk ck tehlikeli olabilurdi Allah korusun..saglikla alalim ins yawrularimizi kucagimza:)

Bende öğretmenim sömestr in ilk haftasının başında opu ikinci haftanın pazartesi transfer oldum okul açılan kadar 1 hafta dinledim evde olmak benide sikardi rabbime şükür iyiydim hiç rapor almadım nöbet tutmadim sinifimi 1. Kata indirdim.

hepimiz için hayırlısı kızlar bende kontrolden geldim 2171 gr olmuş oğlum 33+4 sizde nasıl kilolar
Maşallah kilosu iyiymiş.benimki biraz geriden geliyor 33 haftada 1900 gr dı.suyumuzda biraz az erken doğum olabilir dedi dr.pazartesi tekrar kontrolümüz var.inşallah biraz daha dayanırız.

Maşallah kilosu iyiymiş.benimki biraz geriden geliyor 33 haftada 1900 gr dı.suyumuzda biraz az erken doğum olabilir dedi dr.pazartesi tekrar kontrolümüz var.inşallah biraz daha dayanırız.
inşallah cnm arkadaşıma da 3400 dediler dün bugün doğdu 3790gr o belli olmuyor sağlıklı olmaları önemli

halgan insallah kızını sag salim kucagina alirsin dualarimiz sizinle..

Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarim koca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..

Kuzum cok gecmis olsun cok uzuldum
Allah saglik versin insallah pasalar zamanlarini sag salim doldurup gelirler annesi. Moralininiyi tut insallah iyi sonuclar aliriz. Donlen bol bol. Uzan.ayaklarini biraz yukari kaldirarak dinlen. Insallah bebekler iyidir sen de iyi olacaksin kuzucum. Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin pasalari

Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarim koca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..[/QUOTE] çoook geçmiş olsun cnm. Bol bol dinlen. Allah korumuş. görünmez kaza işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…