- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 158
- 38
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.561
Canım dikkat et kendine. Inşallah sabreder kuzuların. Hepimiz çesitli sıkıntılarla boğuşuyoruz ama onlar saglikla kucağımıza gelince insallah her şeyi unutacağız. Birbirimizden dualrımızı eksik etmeyelim.halgan insallah kızını sag salim kucagina alirsin dualarimiz sizinle..
Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarimkoca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..
çoook geçmiş olsun cnm. Bol bol dinlen. Allah korumuş.Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarimkoca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..
insallah canim sagol..Canım dikkat et kendine. Inşallah sabreder kuzuların. Hepimiz çesitli sıkıntılarla boğuşuyoruz ama onlar saglikla kucağımıza gelince insallah her şeyi unutacağız. Birbirimizden dualrımızı eksik etmeyelim.
B beyazbulut16 geçmiş olsun canım. Dikkat et.yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik.dogumdan ben de çok korkuyorum ama herkes yapıyor diye kendimi telkin ediyorum. Yat dinlen artık. Az hareket edicez bundan sonra.bebislerin kafaları artık kasıkta. Allahın izniyle hepimiz hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alıcaz
canim beyazbulut degil rahatsizlanan benim ayagim kaydi o benim sanirim karisti mesajlar :) simdi istirahat ediyorum insallah erken dogum olmaz
Sagol canm oyle yapiyorumÇok geçmiş olsun canım. .güzelce dinlen artık çok dikkatli olmak lazım
Sagol canm dinleniyorum.adno28 çok geçmiş olsun bol bol dinlen
Gule gule kullansin oglusun annesi. Insallah agiz tadi can sagligiyla kullanmak nasip olurBenim icim bir tuhaf :) Bugün oglusumun mobilyaları geldi artık resmen evin bir bireyi oldu inşallah sağlıkla alırız kucagimiza da
Gule gule kullansin oglusun annesi. Insallah agiz tadi can sagligiyla kullanmak nasip olur
ya evet kusura bakmayın ben msj ı alıntı yaparken cevaplarken yanlışlık oldu..sanki ben yazmışım o msj ı gibi olmuş ;( beceriksizlik ışte...canim beyazbulut degil rahatsizlanan benim ayagim kaydi o benim sanirim karisti mesajlar :) simdi istirahat ediyorum insallah erken dogum olmaz
Olur canm bende cok yaptim oyle :) kusura bakilcak bisey yok :)ya evet kusura bakmayın ben msj ı alıntı yaparken cevaplarken yanlışlık oldu..sanki ben yazmışım o msj ı gibi olmuş ;( beceriksizlik ışte...
iyi pazarlarOlur canm bende cok yaptim oyle :) kusura bakilcak bisey yok :)
Herkese iyi pazarlar
ay bn çok duygusalm herşeye ağlıyasım geliyor hamilelkte sulu göz oldum.bide son haftalar geçmiyor ,ilk haftalar gibiKizlar nasilsiniz
Aynen canim bende de o manyak psikoloji var. Her seye aglayacak bi sebep bulabiliyorum. Bi de alinganlik da var. Ailem falan cok alingan oldugumu söylüyor. Allah heriflerimize sabir ve tahammul versin insallah :)ay bn çok duygusalm herşeye ağlıyasım geliyor hamilelkte sulu göz oldum.bide son haftalar geçmiyor ,ilk haftalar gibi
Canım sabah gördüm çok çok geçmiş olsun aman bol bol dinlen .Kuzuların Allaha emanet inşallah zamanında gelicekler annesi sağlıkla....halgan insallah kızını sag salim kucagina alirsin dualarimiz sizinle..
Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarimkoca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?