2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

adno28 çok geçmiş olsun içim cız etti okuyunca inan ama Allah korumuş dikkat et yine de. kızlar herkese iyi haftalar ben de hastaneden çalışır raporumu alıp işe geldim zorlanırsan gel değiştirir doğum iznine çıkarırız dediler içim rahatladı. inşallah kızçem izne çıkmamı bekler kafamdakileri rahatça halledebilirim. bu hafta ütü ve dolaba yerleştirme ve çanta hazırlama haftam :) çarşamba kontrol var.bu raporu alınca geri sayım başladı sankiii :)

Allah hepimizi korusun arkadaslar sagolun hala o agri gecmedi Ama cok sukur dusmedim hepiniz dikkat edin kendinize bebislerinize .
Kolay gelsin sana cok zevkli hazirlamasi:)

Çok geçmiş olsun, aynı şekilde düştüm ben de. Banyo kapısında kaydım, ayaklarım ikiye ayrıldı. Geçen aylarda yine aynı yere takılıp dizimin üstüne düşmüştüm. Çok şükür ağrı sızı olmadı ben de haftaları erken diye belki de ama ikizlerde doğumu herhangi bir şey tetikleyecek diye aklım çıkıyor. Gülmeye bile korkuyorum

keseyi görmek için doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedidoktoruna sor dedi Hemsireyle konuştumrahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi amabenim sancılarım var karnım şiş internettenbaktım tanısı ohss mus

Aynen canm Allah korusun.

canım kendi doktorun baksın ohss karında su birikmesi kendiliğinden geçen bişey değil ihmal etme

Mrblar guzl annsler.kasklarmda sanclarm artti rahm ve bebs buyudgu icin mi acaba szde nasl durmlar
selam canım.Benim gündüz değilde gece yatarken sağa sola dönerken kasıklarım feci ağrıyor.Doktoruma sorucam bende.Hamile bir arkadaşım var ondada aynı sıkıntılar var doktoruna sormuş bebeğin kafası aşağıda olduğu için baskı yapıyor ağrılar o yüzden demiş....

geceleri sağdan sola donerken bendede oluyor kasik ağrısi..sanirim bebis toplaniyor donerkende rahatsiz oluyor.esimden destek alip donuyorum ben artik

Mrblar guzl annsler.kasklarmda sanclarm artti rahm ve bebs buyudgu icin mi acaba szde nasl durmlar

Benim de göğüs altında tekmeler fena.. dik oturmak mümkün değil. Yatınca da ayaklar tıkıyo nefesimi. Sadece kaykilarak oturuyorum. Sancı vs yok şimdilik. .

Benim kizin basi yukarda hala sanirim.cunku sag kaburgam da agrilar var. En son doktorum basi yukarda oldugu icin kaburgana baski yapiyor demisti. Acep benim kiz dimdikine mi gelcek gerci sezeryan diyor doktor ama bakalim hayirlisi Mevlamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…