- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.581
Günaydın canımm. .inşallah güzel haber aldığımız bir hafta olurgünaydın kızlar hepimize iyi haftalar olsun...
Canım sabah gördüm çok çok geçmiş olsun aman bol bol dinlen .Kuzuların Allaha emanet inşallah zamanında gelicekler annesi sağlıkla....
ya evet kusura bakmayın ben msj ı alıntı yaparken cevaplarken yanlışlık oldu..sanki ben yazmışım o msj ı gibi olmuş ;( beceriksizlik ışte...
Olur canm bende cok yaptim oyle :) kusura bakilcak bisey yok :)
Herkese iyi pazarlar
adno28 çok geçmiş olsun içim cız etti okuyunca inan ama Allah korumuş dikkat et yine de. kızlar herkese iyi haftalar ben de hastaneden çalışır raporumu alıp işe geldim zorlanırsan gel değiştirir doğum iznine çıkarırız dediler içim rahatladı. inşallah kızçem izne çıkmamı bekler kafamdakileri rahatça halledebilirim. bu hafta ütü ve dolaban yerleştirme ve çanta hazırlama haftam :) çarşamba kontrol var.bu raporu alınca geri sayım başladı sankiii :)
Hadi hayırlısı olsun canm..Kızlar bugün eşim Ayrılabilir kagidimi okula bıraktı. Hadi hayırlısı diyelim.
@halgan insallah kızını sag salim kucagina alirsin dualarimiz sizinle..
Kızlar bende iki gunonce ayagim islakti ve kayarak iki yana ayrildi bacaklarimkoca bi gobek oldugu icin cok canm yandi sag kasigim kaslar zarar gordu sanirim o gece acile gittim ntsde sanci cikti gozetim altinda durdum yatis verecekti ama ikinci nts iyi cikti eve geldim hala zorlaniyorum yatarken yürürken birde o gunden beri hep baski var rahmimde alttaki bebis kafasi asagida Allah ne yazdiysa o olacak tabiki ama korkuyorum dogumdan insallah 3 hafta daha bekler ogullarim suanda ikizlere hamile olan benimle beraber ayni arkadasim 4 de sezeryana alindi suyu geldi Allah cumlemize yardim etsin insallah buralara gelens kadar neler yasadik insallh bebeklerimiz ve bizler sag salim oluruz .
Amin..
Aynn cnm bnde oleyim:)Aynen canim bende de o manyak psikoloji var. Her seye aglayacak bi sebep bulabiliyorum. Bi de alinganlik da var. Ailem falan cok alingan oldugumu söylüyor. Allah heriflerimize sabir ve tahammul versin insallah :)
Çok geçmiş olsun, aynı şekilde düştüm ben de. Banyo kapısında kaydım, ayaklarım ikiye ayrıldı. Geçen aylarda yine aynı yere takılıp dizimin üstüne düşmüştüm. Çok şükür ağrı sızı olmadı ben de haftaları erken diye belki de ama ikizlerde doğumu herhangi bir şey tetikleyecek diye aklım çıkıyor. Gülmeye bile korkuyorum
canım kendi doktorun baksın ohss karında su birikmesi kendiliğinden geçen bişey değil ihmal etmekeseyi görmek için doktora gittiğimde o öyle dedi yumurtaliklarin aşırı şişmiş dedidoktoruna sor dedi Hemsireyle konuştumrahatsız olmadığın sürece sıkıntı Yok dedi amabenim sancılarım var karnım şiş internettenbaktım tanısı ohss mus
bende de var canım zaman zaman bi de sırt ağrısı heralde aşağıya baskı arttığı için oluyo yine de sorcam doktoraMrblar guzl annsler.kasklarmda sanclarm artti rahm ve bebs buyudgu icin mi acaba szde nasl durmlar
selam canım.Benim gündüz değilde gece yatarken sağa sola dönerken kasıklarım feci ağrıyor.Doktoruma sorucam bende.Hamile bir arkadaşım var ondada aynı sıkıntılar var doktoruna sormuş bebeğin kafası aşağıda olduğu için baskı yapıyor ağrılar o yüzden demiş....Mrblar guzl annsler.kasklarmda sanclarm artti rahm ve bebs buyudgu icin mi acaba szde nasl durmlar
Tmm cnmcanım kendi doktorun baksın ohss karında su birikmesi kendiliğinden geçen bişey değil ihmal etme
Mrblar guzl annsler.kasklarmda sanclarm artti rahm ve bebs buyudgu icin mi acaba szde nasl durmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?