- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.601
oyle dumduk cikmiyorlar maalesef :))Benim kizin basi yukarda hala sanirim.cunku sag kaburgam da agrilar var. En son doktorum basi yukarda oldugu icin kaburgana baski yapiyor demisti. Acep benim kiz dimdikine mi gelcekgerci sezeryan diyor doktor ama bakalim hayirlisi Mevlamdan
Benim de haftaya carsamba :)) valla dik yan dirsek kalca farketmez sag salim gelsinler de artik nerelerinden geldigi sorun degiloyle dumduk cikmiyorlar maalesef :))
benimkide oldum olasi yan ve capraz yatiyor kafa sol kasikta ayaklar sag kaburgamin altinda..cok merak ediyorum artik dondumu diye bakalim haftaya sali nst ve kontrolumuz var ne durumdayiz :)
Benimde sag kaburgamda agri oluyor. Demek ki bebgim basimiymis? bende ayagi filandir diye saniyordum.Benim kizin basi yukarda hala sanirim.cunku sag kaburgam da agrilar var. En son doktorum basi yukarda oldugu icin kaburgana baski yapiyor demisti. Acep benim kiz dimdikine mi gelcekgerci sezeryan diyor doktor ama bakalim hayirlisi Mevlamdan
Gunaydin seker evet benim kizda da oluyor hickirik :)günaydın kızlar bizim kontrolümüzde pazartesi bende dönüp dönmediğini merak ediyorum ama sanki bana yan yatıyor gibi geliyor kuzum , bu kanıya tekmelerinden vardım ...:)
Bu arada benim kızımı gün içerisinde birkaç sefer hıçkırık tutuyor teyzeleri sizinkilerde de oluyormu ???
Hayirli olsjn gozunuz aydin seker :) 11 eylulde meleklerin evini senlendirecek insallahhh :)merhaba hanımlar, benimde doktorum doğum tarihini verdi bebişlerimin11 eylülde kucağıma alacağım inşallah. İnşallah o vakte kadar dayanırlar.
Basi sirti anlamiyorum ama kaburgamda baski olmayinca yan yattigini düşünüyorumBenimde sag kaburgamda agri oluyor. Demek ki bebgim basimiymis? bende ayagi filandir diye saniyordum.
Sizler bebek hangi pozisyonda basi sirti
nerede anlayabiliyor musunuz?
günaydın kızlar bizim kontrolümüzde pazartesi bende dönüp dönmediğini merak ediyorum ama sanki bana yan yatıyor gibi geliyor kuzum , bu kanıya tekmelerinden vardım ...:)
Bu arada benim kızımı gün içerisinde birkaç sefer hıçkırık tutuyor teyzeleri sizinkilerde de oluyormu ???
günaydın canım.Aynı yere otomatiğe almış gibi damar atması gibi pıt pıt atıyor.Benim bazen 10-15 dakika sürdüğü oluyor.Hickirigi nssil anliyosunuz kizlar
Günaydın canım.Hadi gözün aydın güzel haberler verdin bize.Maşallah minik yavruna.Günaydın bacılarımmm dün kontrolden güzel haberlerle döndüm şükürler olsun.kızçem 2,5 kilo olmuşş başı aşağı dönmüş hala 1 hafta önden gidiyor doktor bu sadece kilosunu etkiler biraz iri olur haftasını etkilemez dedi. sadece 4 kilonunu üzerinde olursa ve ters durursa ve tabi çatı darlığında sezeryanla alırım bunların dışında normale odaklan dedi. ama sezeryan olduğu kesin bile olsa 39 dan önce almam bebeği dedi beni hem çok rahatlattı hem cesaretlendirdi sağolsun. başı aşağıda olduğundan beri yanlara çok rahat yatıyorum. ilk bebekler genelde 39-40 ı bekler dedi. doğum iznimi sordum sen ne zaman istersen o zaman başlatırız dedi.ben de 1 aydır işyerinde yalnız çalışıyorum gerçekten yoruldum ve yıprandım bayramın başladığı hafta çıkmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. 15 günde bire düştü kontroller.güzel haberlerin darısı hepinize olsun inşallah.
Maşallah canım ikinizede doktorunada helal olsun ne guzel normal doguma tesvik ediyor seni dedigi tarihe yakin alirsa kizinin kilosu cok iyi olur masallahGünaydın bacılarımmm dün kontrolden güzel haberlerle döndüm şükürler olsun.kızçem 2,5 kilo olmuşş başı aşağı dönmüş hala 1 hafta önden gidiyor doktor bu sadece kilosunu etkiler biraz iri olur haftasını etkilemez dedi. sadece 4 kilonunu üzerinde olursa ve ters durursa ve tabi çatı darlığında sezeryanla alırım bunların dışında normale odaklan dedi. ama sezeryan olduğu kesin bile olsa 39 dan önce almam bebeği dedi beni hem çok rahatlattı hem cesaretlendirdi sağolsun. başı aşağıda olduğundan beri yanlara çok rahat yatıyorum. ilk bebekler genelde 39-40 ı bekler dedi. doğum iznimi sordum sen ne zaman istersen o zaman başlatırız dedi.ben de 1 aydır işyerinde yalnız çalışıyorum gerçekten yoruldum ve yıprandım bayramın başladığı hafta çıkmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. 15 günde bire düştü kontroller.güzel haberlerin darısı hepinize olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?