2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Oglusumun da başı asagida sürekli o yüzden benimde arada kasıklarımda agri oluyor..bir de ayaklarla mideme baskı yapiyor heralde midem bulanıyor yemeklerden sonra..gece benimde dönerken sağa sola canım çok acıyor. Ben dondukce o da yer ddeğiştiriyor. .uykusuz geceler başladı bizde :)

Benim kizin basi yukarda hala sanirim.cunku sag kaburgam da agrilar var. En son doktorum basi yukarda oldugu icin kaburgana baski yapiyor demisti. Acep benim kiz dimdikine mi gelcek gerci sezeryan diyor doktor ama bakalim hayirlisi Mevlamdan
oyle dumduk cikmiyorlar maalesef :))
benimkide oldum olasi yan ve capraz yatiyor kafa sol kasikta ayaklar sag kaburgamin altinda..cok merak ediyorum artik dondumu diye bakalim haftaya sali nst ve kontrolumuz var ne durumdayiz :)

oyle dumduk cikmiyorlar maalesef :))
benimkide oldum olasi yan ve capraz yatiyor kafa sol kasikta ayaklar sag kaburgamin altinda..cok merak ediyorum artik dondumu diye bakalim haftaya sali nst ve kontrolumuz var ne durumdayiz :)
Benim de haftaya carsamba :)) valla dik yan dirsek kalca farketmez sag salim gelsinler de artik nerelerinden geldigi sorun degil

Son düzenleme:
günaydın kızlar bizim kontrolümüzde pazartesi bende dönüp dönmediğini merak ediyorum ama sanki bana yan yatıyor gibi geliyor kuzum , bu kanıya tekmelerinden vardım ...:)
Bu arada benim kızımı gün içerisinde birkaç sefer hıçkırık tutuyor teyzeleri sizinkilerde de oluyormu ???

Benim kizin basi yukarda hala sanirim.cunku sag kaburgam da agrilar var. En son doktorum basi yukarda oldugu icin kaburgana baski yapiyor demisti. Acep benim kiz dimdikine mi gelcek gerci sezeryan diyor doktor ama bakalim hayirlisi Mevlamdan
Benimde sag kaburgamda agri oluyor. Demek ki bebgim basimiymis? bende ayagi filandir diye saniyordum.

Sizler bebek hangi pozisyonda basi sirti
nerede anlayabiliyor musunuz?

Gunaydin seker evet benim kizda da oluyor hickirik :)

merhaba hanımlar, benimde doktorum doğum tarihini verdi bebişlerimin 11 eylülde kucağıma alacağım inşallah. İnşallah o vakte kadar dayanırlar.
Hayirli olsjn gozunuz aydin seker :) 11 eylulde meleklerin evini senlendirecek insallahhh :)

Benimde sag kaburgamda agri oluyor. Demek ki bebgim basimiymis? bende ayagi filandir diye saniyordum.

Sizler bebek hangi pozisyonda basi sirti
nerede anlayabiliyor musunuz?
Basi sirti anlamiyorum ama kaburgamda baski olmayinca yan yattigini düşünüyorum

Bizde de oluyor o hatta bazen uzun sürüyor endiseleniyorum birsey mi oldu diye :) dün akşam saydim artık 60 falan oldu heralde..içim gidiyor onu hickirik tutunca

benim bebiş te de oluyor hıçkurık. Ilk olduğunda bir anlam vermemişti m.doktora sordum hıçkırık dedi. Bzn 20 dk bile sürebilir dedi. Ben de yoruluyor dur diye üzülüyorum açıkçası. Sağlıklı olsunlar da anne yüreği işte kıyamıyor.

Arkadaslar bebisleriniz hıçkırdıgında su için dermisim ya bende bitanesinden duyuyorum o dediginiz seyi bazen 10 dakka suruyo :)

Günaydın bacılarımmm dün kontrolden güzel haberlerle döndüm şükürler olsun.kızçem 2,5 kilo olmuşş başı aşağı dönmüş hala 1 hafta önden gidiyor doktor bu sadece kilosunu etkiler biraz iri olur haftasını etkilemez dedi. sadece 4 kilonunu üzerinde olursa ve ters durursa ve tabi çatı darlığında sezeryanla alırım bunların dışında normale odaklan dedi. ama sezeryan olduğu kesin bile olsa 39 dan önce almam bebeği dedi beni hem çok rahatlattı hem cesaretlendirdi sağolsun. başı aşağıda olduğundan beri yanlara çok rahat yatıyorum. ilk bebekler genelde 39-40 ı bekler dedi. doğum iznimi sordum sen ne zaman istersen o zaman başlatırız dedi.ben de 1 aydır işyerinde yalnız çalışıyorum gerçekten yoruldum ve yıprandım bayramın başladığı hafta çıkmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. 15 günde bire düştü kontroller.güzel haberlerin darısı hepinize olsun inşallah.

Günaydın canım.Hadi gözün aydın güzel haberler verdin bize.Maşallah minik yavruna.
Bu haberleri aldıkça sonlara yaklaştığımızı hissediyorum.Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.İsteyen olmayanlarada en kıza zamanda nasip etsin inşallah..
bende bu ayın sonunda izne ayrılıcam çok yoruldum çok zor geçiyor günler artık....

Maşallah canım ikinizede doktorunada helal olsun ne guzel normal doguma tesvik ediyor seni dedigi tarihe yakin alirsa kizinin kilosu cok iyi olur masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…