- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.621
Canim gozun aydin. Massallah kilosuna da boyuna da posu a da kizcenin.. Rabbim saglicakla kucaginizia alabilmenizi nasip etsin insallah. Pekii Basi asagiya dondugunde anladin mi? Uzandiginda sirt ustu nasil duruyor minis?? Ayrica doktoruna da bin massallah. Valla bizimkine tüp bebis deyince hemencik sezeryan dedi. Arada herife diyorum normal mi yapsam diye ama o da dojtorun sezeryan istedigini ve bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyor. Annem ise normal dogum yap deyip duruyor. Ne edecem sasirdim...Günaydın bacılarımmm dün kontrolden güzel haberlerle döndüm şükürler olsun.kızçem 2,5 kilo olmuşş başı aşağı dönmüş hala 1 hafta önden gidiyor doktor bu sadece kilosunu etkiler biraz iri olur haftasını etkilemez dedi. sadece 4 kilonunu üzerinde olursa ve ters durursa ve tabi çatı darlığında sezeryanla alırım bunların dışında normale odaklan dedi. ama sezeryan olduğu kesin bile olsa 39 dan önce almam bebeği dedi beni hem çok rahatlattı hem cesaretlendirdi sağolsun. başı aşağıda olduğundan beri yanlara çok rahat yatıyorum. ilk bebekler genelde 39-40 ı bekler dedi. doğum iznimi sordum sen ne zaman istersen o zaman başlatırız dedi.ben de 1 aydır işyerinde yalnız çalışıyorum gerçekten yoruldum ve yıprandım bayramın başladığı hafta çıkmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. 15 günde bire düştü kontroller.güzel haberlerin darısı hepinize olsun inşallah.
Canim gozun aydin. Massallah kilosuna da boyuna da posu a da kizcenin.. Rabbim saglicakla kucaginizia alabilmenizi nasip etsin insallah. Pekii Basi asagiya dondugunde anladin mi? Uzandiginda sirt ustu nasil duruyor minis?? Ayrica doktoruna da bin massallah. Valla bizimkine tüp bebis deyince hemencik sezeryan dedi. Arada herife diyorum normal mi yapsam diye ama o da dojtorun sezeryan istedigini ve bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyor. Annem ise normal dogum yap deyip duruyor. Ne edecem sasirdim...
Sağol canım bebek dönerken değil ama geçen hafta sabah dönmüş olduğunu farkettim şöyleki yanlarım daraldı karnımın ortası mideden aşağı doğru sertleşti bide mesanemi keşfetti kızım o onunla oynarken ben tuvalete zor yetişiyorum ordan anladım :)Canim gozun aydin. Massallah kilosuna da boyuna da posu a da kizcenin.. Rabbim saglicakla kucaginizia alabilmenizi nasip etsin insallah. Pekii Basi asagiya dondugunde anladin mi? Uzandiginda sirt ustu nasil duruyor minis?? Ayrica doktoruna da bin massallah. Valla bizimkine tüp bebis deyince hemencik sezeryan dedi. Arada herife diyorum normal mi yapsam diye ama o da dojtorun sezeryan istedigini ve bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyor. Annem ise normal dogum yap deyip duruyor. Ne edecem sasirdim...
Ya risk almak istemiyorlar. Ven tup bebek tedavisi istanbulda oldum. Ama dogum erzurumda olacak insallah ve ordaki doktorlar kiymetli gebelik diye geri cekiyolar kendilerini.sezeryan diyorlar.hayirlisi olsun artik.haftaya carsamba kontrol var bakalim ne olacakHalide Tüp bebek olması normal doğuma engel değil, eğer sen de istiyorsan doktorun en azından denemeli. Ben oğlumu normal doğum yapabilmiştim ki iri bebekti. Tüpbebek grubumuzdan da normal doğum yapanlar olmuştu. Gönlüne göre bir doğum olsun inşallah.
Hele hele su zilli kiza da bak ki :) neler ogrenmis neler yapiyo icerde zibidiSağol canım bebek dönerken değil ama geçen hafta sabah dönmüş olduğunu farkettim şöyleki yanlarım daraldı karnımın ortası mideden aşağı doğru sertleşti bide mesanemi keşfetti kızım o onunla oynarken ben tuvalete zor yetişiyorum ordan anladım :)
Hele hele su zilli kiza da bak ki :) neler ogrenmis neler yapiyo icerde zibidibin massallahh benimki hala kaburgama baski yapiyo. Hayirlisi olur insallah
Belki de olabilir canim.su anda minisimi hickirik tutmus ve pit pit attigi yer tam gobek deligimin sagi.acep donmusmudur ki zilli begonyam :)Kaburgaya baskı varsa senınkı de donmuş olabilir cnm. Ben benimkini öle fark ettim, kburgalarıma yaptıgı baskısı ni de hıçkırıkları altta olunca dedim Can Paşa donmuşşş
aynen hıçkırıklar altta benimkide iyi hatırlattın bu belirtiyiKaburgaya baskı varsa senınkı de donmuş olabilir cnm. Ben benimkini öle fark ettim, kburgalarıma yaptıgı baskısı ni de hıçkırıkları altta olunca dedim Can Paşa donmuşşş
Bunu ben de merak ediyorum malum doğum sonrası lazım olacak, ama kabul edilmesi önemliKızlar bi şey soracaktım, özelden alınan heyet raporu kabul ediliyor mu?
geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun vücudun bişeylere direnmiştir öyle düşünKizlar dun atesim yukseldi birden acile gittik crp yani enfeksiyonum artmis biraz.ates takibi yapiyrm smdi bol bol yatarak Allahim meleklerimizi korusun saglikla 38 e ulassaydik bi korkum kalmicakti.
Evet kabul ediliyor ben aldım.işyerine de bağlı olabilir.benim işyerim tüp bebek olduğu için sorun yapmadı ama isterlerse hakem heyetine gönderebiliyorlar.Bunu ben de merak ediyorum malum doğum sonrası lazım olacak, ama kabul edilmesi önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?