2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Canim gozun aydin. Massallah kilosuna da boyuna da posu a da kizcenin.. Rabbim saglicakla kucaginizia alabilmenizi nasip etsin insallah. Pekii Basi asagiya dondugunde anladin mi? Uzandiginda sirt ustu nasil duruyor minis?? Ayrica doktoruna da bin massallah. Valla bizimkine tüp bebis deyince hemencik sezeryan dedi. Arada herife diyorum normal mi yapsam diye ama o da dojtorun sezeryan istedigini ve bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyor. Annem ise normal dogum yap deyip duruyor. Ne edecem sasirdim...

Halide Tüp bebek olması normal doğuma engel değil, eğer sen de istiyorsan doktorun en azından denemeli. Ben oğlumu normal doğum yapabilmiştim ki iri bebekti. Tüpbebek grubumuzdan da normal doğum yapanlar olmuştu. Gönlüne göre bir doğum olsun inşallah.

Sağol canım bebek dönerken değil ama geçen hafta sabah dönmüş olduğunu farkettim şöyleki yanlarım daraldı karnımın ortası mideden aşağı doğru sertleşti bide mesanemi keşfetti kızım o onunla oynarken ben tuvalete zor yetişiyorum ordan anladım :)

Ya risk almak istemiyorlar. Ven tup bebek tedavisi istanbulda oldum. Ama dogum erzurumda olacak insallah ve ordaki doktorlar kiymetli gebelik diye geri cekiyolar kendilerini.sezeryan diyorlar.hayirlisi olsun artik.haftaya carsamba kontrol var bakalim ne olacak

Hele hele su zilli kiza da bak ki :) neler ogrenmis neler yapiyo icerde zibidibin massallahh benimki hala kaburgama baski yapiyo. Hayirlisi olur insallah

Hele hele su zilli kiza da bak ki :) neler ogrenmis neler yapiyo icerde zibidibin massallahh benimki hala kaburgama baski yapiyo. Hayirlisi olur insallah

Kaburgaya baskı varsa senınkı de donmuş olabilir cnm. Ben benimkini öle fark ettim, kburgalarıma yaptıgı baskısı ni de hıçkırıkları altta olunca dedim Can Paşa donmuşşş

Kaburgaya baskı varsa senınkı de donmuş olabilir cnm. Ben benimkini öle fark ettim, kburgalarıma yaptıgı baskısı ni de hıçkırıkları altta olunca dedim Can Paşa donmuşşş
Belki de olabilir canim.su anda minisimi hickirik tutmus ve pit pit attigi yer tam gobek deligimin sagi.acep donmusmudur ki zilli begonyam :)

Kizlar nasil anlatsam acayip gerilme var ayagi kalkip dogrulamiyorum duz duramiyorum iki buklum olunca bisi yok korktum doktora gtsemmi yoksa icerde illaki doncek telas yapmasammi ama yaptm bi kere napcam bilemedm

aynen hıçkırıklar altta benimkide iyi hatırlattın bu belirtiyi

Günaydın bacılar tek çalıştığım son işgünü bugün inşallah izinden dönecekleri dört gözle bekler oldum bundan sonraki 2 haftayı allah izin verirse daha sakin geri planda geçirmek istiyorum çok yoruldum hayırlı cumalar hepimize

Kizlar dun atesim yukseldi birden acile gittik crp yani enfeksiyonum artmis biraz.ates takibi yapiyrm smdi bol bol yatarak Allahim meleklerimizi korusun saglikla 38 e ulassaydik bi korkum kalmicakti.

Kizlar dun atesim yukseldi birden acile gittik crp yani enfeksiyonum artmis biraz.ates takibi yapiyrm smdi bol bol yatarak Allahim meleklerimizi korusun saglikla 38 e ulassaydik bi korkum kalmicakti.
geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden korusun vücudun bişeylere direnmiştir öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…