- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.641
EWET canım benim kızımda aynı bugün 2 kere tuttugünaydın kızlar bizim kontrolümüzde pazartesi bende dönüp dönmediğini merak ediyorum ama sanki bana yan yatıyor gibi geliyor kuzum , bu kanıya tekmelerinden vardım ...:)
Bu arada benim kızımı gün içerisinde birkaç sefer hıçkırık tutuyor teyzeleri sizinkilerde de oluyormu ???
Canim. Bu kaçıncı gün transfer olduğuna bağlı biraz. Ama genel olarak 12. Gün ve sonrası garanti oluyor. Kişiye göre değişir.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı tüp bebek tedavisinde transferden sonra en erken kaç gün sonra sonuç alınabilir?
Cnm benim değil ablamın inşallah.yurt dışında imkansız demişler bu yaz tatile geldiler çok şükür bir embriyo oldu yumurta toplama işleminden sonraki gün değil bir sonraki gün yani 3. Gün transfer oldu artık 2 günlük mü oluyor. Normalde izni bitti gitmesi gerek uzatmaya Çalışıyor.Dr 12 gün sonra test Demiş yani 14 Ağustos daha önce yapsa çıkar mı diye merak ettim.normal gebelik gibi değil bu o Yüzden sordumCanim. Bu kaçıncı gün transfer olduğuna bağlı biraz. Ama genel olarak 12. Gün ve sonrası garanti oluyor. Kişiye göre değişir.
Cnm benim değil ablamın inşallah.yurt dışında imkansız demişler bu yaz tatile geldiler çok şükür bir embriyo oldu yumurta toplama işleminden sonraki gün değil bir sonraki gün yani 3. Gün transfer oldu artık 2 günlük mü oluyor. Normalde izni bitti gitmesi gerek uzatmaya Çalışıyor.Dr 12 gün sonra test Demiş yani 14 Ağustos daha önce yapsa çıkar mı diye merak ettim.normal gebelik gibi değil bu o Yüzden sordum
Sgk anlaşmalı olacak 3 doktor imzalıyor aynı branştan 30 gün alınıyorKızlar selam
özel sgk ile anlaşması olmayan hastaneden de heyet raporu alınabiliyor mu yani ? Ben özel sektörde çalışıyorum bizim sirket özel hastane raporunu 2 güne kadar kabul ediyor o da acil den giriş yapildiysa..
Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin, hayırlı doğumlar.Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım, meraakla haberlerini bekliyor olacağım.Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Hadi gozun aydın. Rabbim sag salim kucaginiza alip yavrulari evinize getirmeyi nasip etsin insallahhh :)Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Canmmm hayrli olsun isllh bzde goruruz bu gunlerii:))Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?