2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

heyet raporu hangi doktordan, ne zaman ve ne kadar süreli alınabiliyor kızlar bilgi verirmisiniz

Kızlar selam
özel sgk ile anlaşması olmayan hastaneden de heyet raporu alınabiliyor mu yani ? Ben özel sektörde çalışıyorum bizim sirket özel hastane raporunu 2 güne kadar kabul ediyor o da acil den giriş yapildiysa..

EWET canım benim kızımda aynı bugün 2 kere tuttu

Kızlar. . Özelden ya da devletten alınan ""heyet raporu""nu her türlü is yeri kurum vs kabul eder. Devletten heyet alması zor oluyor. Özelde parayi bastırdiğınizda en az 20 günlük alabilirsiniz..

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı tüp bebek tedavisinde transferden sonra en erken kaç gün sonra sonuç alınabilir?
Canim. Bu kaçıncı gün transfer olduğuna bağlı biraz. Ama genel olarak 12. Gün ve sonrası garanti oluyor. Kişiye göre değişir.

Canim. Bu kaçıncı gün transfer olduğuna bağlı biraz. Ama genel olarak 12. Gün ve sonrası garanti oluyor. Kişiye göre değişir.
Cnm benim değil ablamın inşallah.yurt dışında imkansız demişler bu yaz tatile geldiler çok şükür bir embriyo oldu yumurta toplama işleminden sonraki gün değil bir sonraki gün yani 3. Gün transfer oldu artık 2 günlük mü oluyor. Normalde izni bitti gitmesi gerek uzatmaya Çalışıyor.Dr 12 gün sonra test Demiş yani 14 Ağustos daha önce yapsa çıkar mı diye merak ettim.normal gebelik gibi değil bu o Yüzden sordum

Transferden 9-10 gün sonra kan tahlilinde belli olur canım. Idrar testi güvenilir sonuç vermiyor çoğu zaman. Benim de aynısı oldu. 19 ocak opu 21 ocak transfer.tek embriyo tuttu. Şubat ın 1 i gibi kan tahlilde belli oldu.onceki birkaç gün idrar testi yaptık evde 3- 5 tane aynı anda .. kiminde bişi çıkmadı ..birkaçında silik çizgi çıkmıştı. Dedigim gibi kan tahlili en kesin olanı. Erken tahlil yaptırırsa bişi çıkmayabilir . Morali bozulmasın. Gününü bekleyin derim.hadi hayırlısı

Sgk anlaşmalı olacak 3 doktor imzalıyor aynı branştan 30 gün alınıyor

Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Hadi gozun aydın. Rabbim sag salim kucaginiza alip yavrulari evinize getirmeyi nasip etsin insallahhh :)

Kızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize

Topiğin ilk bebekleri. Hadi hayirli doğumun olsun canım. . Allah yardımcın olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın bebikleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…