- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.661
İnşallah Allah yardımcınız olsun.herşey yolunda gider ve bebeklerine kavuşursunKızlar 12bde inşallah ikizleriniz doğuracağını dualarinizi bekliyorum çok heyecanlıyım ve stresliyim inşallah kuveze girmeden sagsaglim döneriz evimize
Gözün aydın canim. Inşallah çabucak sütün gelir. Doğum nasıldı? Müsait bir zamanda anlat bize.Çok şükür bebeklerin doğdu iyiler çok küçükler mama veriyorlar bende memeli veriyorun ama hala sütun gelmedi
Genel anesteziyle sezeryam oldum ayildigimda çocukları odada göremeyince anestezinin de etkisiyle bayağı kötü oldum çocuklarım iyi mu kuveze mi girdiler diye tansiyonum yükseldi hap verdiler çocukları isitmak için getirmemisler simdi yanimdalar coknsukur kiloları düşük 2 kilo doğrular pek kuvvetleri yok sutumde gelmedi mama veriyoruz emzirmeywde çalışıyorum inşallah gelirGözün aydın canim. Inşallah çabucak sütün gelir. Doğum nasıldı? Müsait bir zamanda anlat bize.
Gelir canım gelir. Stres yapma sakın. Şükür ki sağlıklı doğmuşlar. En onemlisi bu. Inşallah bir an evvel de sütün bol bol gelir ve onlar beslendikçe de çabucak büyürler. Dualarım seninle.Genel anesteziyle sezeryam oldum ayildigimda çocukları odada göremeyince anestezinin de etkisiyle bayağı kötü oldum çocuklarım iyi mu kuveze mi girdiler diye tansiyonum yükseldi hap verdiler çocukları isitmak için getirmemisler simdi yanimdalar coknsukur kiloları düşük 2 kilo doğrular pek kuvvetleri yok sutumde gelmedi mama veriyoruz emzirmeywde çalışıyorum inşallah gelir
Gözün aydın, bebiş lerin iyi olmasına sevindim, inşallah kısa sürede süt de gelirÇok şükür bebeklerin doğdu iyiler çok küçükler mama veriyorlar bende memeli veriyorun ama hala sütun gelmedi
Hadi gözün aydın canım, darısı bizlere inşallah, sütünde yakında gelir dert etme, bebişleri küveze girmemişler bu insanı rahatlatmaya yeter.Genel anesteziyle sezeryam oldum ayildigimda çocukları odada göremeyince anestezinin de etkisiyle bayağı kötü oldum çocuklarım iyi mu kuveze mi girdiler diye tansiyonum yükseldi hap verdiler çocukları isitmak için getirmemisler simdi yanimdalar coknsukur kiloları düşük 2 kilo doğrular pek kuvvetleri yok sutumde gelmedi mama veriyoruz emzirmeywde çalışıyorum inşallah gelir
Genel anesteziyle sezeryam oldum ayildigimda çocukları odada göremeyince anestezinin de etkisiyle bayağı kötü oldum çocuklarım iyi mu kuveze mi girdiler diye tansiyonum yükseldi hap verdiler çocukları isitmak için getirmemisler simdi yanimdalar coknsukur kiloları düşük 2 kilo doğrular pek kuvvetleri yok sutumde gelmedi mama veriyoruz emzirmeywde çalışıyorum inşallah gelir
Gecmis olsun canm az daha dayansın kızın insallah az kaldi buarada kilosu da iyi masallah.Kızlar doktora gittik. Kızım kordonun birini çıkarmış kafasından. Bir tur bırakmış. Tam ona sevineyim derken bir gün sonra da sancım oldu. Baya şiddetli. Nst'de yüzde 70lik 7 tane sancı çıktı. Yatırdılar. 1 cm açılma olmuş. Tabi ben Niğde'de doğurmak istemedim. O halde de yola çıkamazsın dediler. Allah'tan bir gün sonra sancım azaldı. Binip geldik Ankara'ya. Burda da her şey yolunda gözüktü ama yatış dedi doktor. Başinda, sonunda komple yatırdı bu yaramaz beni. 36ya kadar beklerse mucize yani. Benim her şey hazır bekliyoruz. Doktorum 2900 gördü kilosunu. Biraz büyük ölçer dedi ama 2500u geçmiş. Doğsa bile bir sorun olmaz, olmuş bu kız dedi :) Sancım da stresten olmuş kızlar. Aman deyim dikkat edin streslenmeyin sakın ha. Vaktind3 gelsin bebişleriniz.
Kızlar doktora gittik. Kızım kordonun birini çıkarmış kafasından. Bir tur bırakmış. Tam ona sevineyim derken bir gün sonra da sancım oldu. Baya şiddetli. Nst'de yüzde 70lik 7 tane sancı çıktı. Yatırdılar. 1 cm açılma olmuş. Tabi ben Niğde'de doğurmak istemedim. O halde de yola çıkamazsın dediler. Allah'tan bir gün sonra sancım azaldı. Binip geldik Ankara'ya. Burda da her şey yolunda gözüktü ama yatış dedi doktor. Başinda, sonunda komple yatırdı bu yaramaz beni. 36ya kadar beklerse mucize yani. Benim her şey hazır bekliyoruz. Doktorum 2900 gördü kilosunu. Biraz büyük ölçer dedi ama 2500u geçmiş. Doğsa bile bir sorun olmaz, olmuş bu kız dedi :) Sancım da stresten olmuş kızlar. Aman deyim dikkat edin streslenmeyin sakın ha. Vaktind3 gelsin bebişleriniz.
Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun. Vatana millete devlete ve tabiki sizlere hayirli evlatlar olsunlar insallahhh. :) doguruyoruz yavas yavass hayde bakalim hayirlisi :))Çok şükür bebeklerin doğdu iyiler çok küçükler mama veriyorlar bende memeli veriyorun ama hala sütun gelmedi
Öyle Halidecim. Merakla bekliyorum valla. Kok sökturecek bize herhalde. Baya yordu yaramaz bizi ama bakalımdogunca nasıl bir kız olacak. Senin nasıl gidiyor?halgan kiiiizzzz, bu kiz seni simdiden yerle bir etti dogunca neydecek zilli
Yerim onun popisini :) az daha dayansin da bari 36 37 de gelsin seker kiz :)) sen de streslenme kizz insallah iyi olacak her sey. Rabbim sizlere bagislayacak insallah yavrunu
Insallah canım. 36ya kadar dayansın da kucagımıza alıp evimize dönebilelim. Hastanede bekletmesin bizi insallah canım. Heyecanla bekliyoruz. Dayanirsa bayram haftasi dogum var. Gunu daha konuşmadık.Canım az kaldı inşallah sağlıkla kucagina alacaksın tatlı kızını sonra da bütün bunlari unutacaksin bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?