2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Aynen canim teker teker doguruyoruz bizimde normal sartlarda 3 haftamiz kaldi hersey hazir bekliyoruz bakalim hayirlisi ilgazardahan arkadasimizla daha dün yazistik suan durumlari iyiye gidiyor canm 1500 olmuslar hala kuvezdeler dualrimiz sayesinde iyi olcaklar insallahh halidecim

Kızlar merhaba Umarım tüm melekler ve anneleri iyilerdir. .dun kontrolümüz vardı. Dr.um 2cm açık olduğunu söyledi ve yarın tekrar bakacak..çantanı al ve hazırlıklı gel dedi. .uzun lafın kısası yarın meleklerim inşallah kucağimda olabilir Rabbim herkes hayirlisini versin
esunger53 gözünaydın canım. .Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat olmalarını nasip etsin inşallah..

Öyle Halidecim. Merakla bekliyorum valla. Kok sökturecek bize herhalde. Baya yordu yaramaz bizi ama bakalımdogunca nasıl bir kız olacak. Senin nasıl gidiyor?
Cok sukur canim benim de simdilik iyi gibi. Snirim hala dikine benim kiz :) ya da yan yatıyo biseyler ediyi icerde. Doktor 10 ekimde sezeryan demisti bakalim çarşamba günü kontrolum var o zaman neler diyicek. Evin dibini kosesini duzenlemeye calisiyorum. Arada bel agrisi tutuyo o zaman hrmen yatis :)) tabi ustune bir de geriften fircaaa.. nie kendini yoruyosun diye :) hakkimizda hayirlisi olur insallah :)sag salim kizlari ogullari pasalari getireydik dunyaya :) ondan sonra da gazlariydi uykusuzluklariydi onlardan konusuruz insallah :)

Gelir canım gelir. Stres yapma sakın. Şükür ki sağlıklı doğmuşlar. En onemlisi bu. Inşallah bir an evvel de sütün bol bol gelir ve onlar beslendikçe de çabucak büyürler. Dualarım seninle.
Allaha şükür sagliklilar İnşallah sürümde gelir çok saol

Insallah cok daha iyi olurlar :) sen de yorma kendini . Kiz bi dene resim at da ikiz gobusu ne kadar bi gorek :))

Allah hayirli etsin seker. Insallah sag salim bebikleri kucaginiza alip gelirsiniz :)

Insallah canım. Eşler de laf söyleyeceklerine iş yapsınlar ama de mi :) O evlere bebek gelecek. O işleri de birilerinin yapması lazim yani de mi ama?

Insallah canım. Eşler de laf söyleyeceklerine iş yapsınlar ama de mi :) O evlere bebek gelecek. O işleri de birilerinin yapması lazim yani de mi ama?
Kiiiz ama simdi herifimin hakkini yemiyim benden cok calisiyo :)) sadece o yorulunca işe el atiyorum onda da soyleniyo

Oy oy oyyyyy bin massallah bin massallahh kizz :) hic kilo almadin mi sen hatun ? Harika gozukuyosun bi gobus o da cok gelmedi bana :) Allahim nazarlardan saklasin insallah sizi guzellik
Halidecim çok teşekkürler aldim kız toplam 15 kilo aldim simdiye kadar ama sadece karnima gitti kilolar bende anlamadim dogrusu suan 90 kiloyum 3 hafta var heralde 92 kiloyla kapatirim bu isi simdi bebek iki tane olunca ne yersen ye onlar sendeki butun vitamini herseyi aliyo :) sagol canm tekrardan

Gunaydin kizcelerrr. Gerci gun pek de aydin degil. Daglicada yaşanan teror saldirisi sonucu hayatini kaybeden tum sehitlerimize Allah tan rahmet , ailelerine ve sevenlerine sonauz sabirlar diliyorum. Insallah Rabbim bu ve benzeri saldirilari gerceklestiren vatan haini kopekleri tez zamanda kahreder.

Kızlar günaydınlar.İyi haftalar herkese.2 gün girmedim neler olmuş....

esengür canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Rabbim uzun güzel ömürler versin yavrularına...:)

yosunnn hadi sendende güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...)

halgancım çok çok geçmiş olsun kuzum bu kız vaktinde gelcek hayırlısıyla anneciğine cilve yapıyor.Aman sen dikkat et bu ara stresten yorulmaktan uzak dur....

yumuklagli ben de aynı durumdayım 2 günde neler olmuş şimdi okumaktan hangisine cevap yazsam şaşırdım:) ya bildiğin doğumlar başladı mı yani geldik mi o günlere Allahım kucağına evladını alanlara sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bize de sağlıkla o günleri göstersin inşallah. halgan geçmiş olsun ilkini çıkardığı gibi ikinci kez kordonunu da yine çıkarmayı başarır kızın Allahın izniyle uğraşıyo içeride kendi de :) ben de eşyaları ütüleyip dolaba yerleştirdim eşyalarını bugün de çantamı hazırlıycaz inşallah eşimle. bebeğimin herşeyini hissediyorum artık sanki elimdeymiş gibi nasıl heyecanlanıyorum bu aşk başkaymış kızlar. birileri anlatılmaz yaşanır dedikçe anlam veremezdim bi tarifi olmalı illaki derdim ama yok yok bulamıyorum Rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun...

kizlar kilolari 2359- 2300 36.haftadan sonra alincak ama daha gun vermedi suan 34.haftadayiz artk bayram öncesimi olur sonrasımı bilmiyorum gelisimleri 35.haftaymis Artk sirayla baslayacagiz dogurmalara Allah hepimizi sag salim kurtarsin.
Sehitlerimi icin diyecek tek kelimem var kahrolsun pkk Allah rahmey eylesin Ailelerine buyuk sabirlar diliyorum.

Günaydın herkese. Aslında gün pek de aydın değil halide'nin dediği gibi. Allah sehir yakınlarına sabır versin. Hepimizin başi sağolsun. Kızlar karnınızda sertleşme falan oluyor mu? Bebeğin bir tarafa toplanması gibi? Benimki sağa yoplanıyor bazen ortaya orda kalıo gibi duruyor. Sanırım bunlar erken doğum belirtisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…