- 21 Haziran 2015
- 17
- 21
- 3
- 42
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.681
Hayırlı olsun.kaç kilo doğdular yoğun bakımdalar mı yanındalarmıÇok şükür bebeklerin doğdu iyiler çok küçükler mama veriyorlar bende memeli veriyorun ama hala sütun gelmedi
Aynen canim teker teker doguruyoruz bizimde normal sartlarda 3 haftamiz kaldi hersey hazir bekliyoruz bakalim hayirlisi ilgazardahan arkadasimizla daha dün yazistik suan durumlari iyiye gidiyor canm 1500 olmuslar hala kuvezdeler dualrimiz sayesinde iyi olcaklar insallahh halidecimadno28 , halideem adaşimm kiz heyecanlandin miii ikizler geliyo tek tek. Gözümüz sende artikin bak akilli uslu dursun senin pasalar hele accik daha seni sömürsünler bu arafa bi arkadastan bahsetmistin ya @ilgazardahan06 idi sanirim. Ondan haberin var mi?
Cok sukur canim benim de simdilik iyi gibi. Snirim hala dikine benim kiz :) ya da yan yatıyo biseyler ediyi icerde. Doktor 10 ekimde sezeryan demisti bakalim çarşamba günü kontrolum var o zaman neler diyicek. Evin dibini kosesini duzenlemeye calisiyorum. Arada bel agrisi tutuyo o zaman hrmen yatis :)) tabi ustune bir de geriften fircaaa.. nie kendini yoruyosun diye :) hakkimizda hayirlisi olur insallah :)sag salim kizlari ogullari pasalari getireydik dunyaya :) ondan sonra da gazlariydi uykusuzluklariydi onlardan konusuruz insallah :)Öyle Halidecim. Merakla bekliyorum valla. Kok sökturecek bize herhalde. Baya yordu yaramaz bizi ama bakalımdogunca nasıl bir kız olacak. Senin nasıl gidiyor?
Allaha şükür sagliklilar İnşallah sürümde gelir çok saolGelir canım gelir. Stres yapma sakın. Şükür ki sağlıklı doğmuşlar. En onemlisi bu. Inşallah bir an evvel de sütün bol bol gelir ve onlar beslendikçe de çabucak büyürler. Dualarım seninle.
Insallah cok daha iyi olurlar :) sen de yorma kendini . Kiz bi dene resim at da ikiz gobusu ne kadar bi gorek :))Aynen canim teker teker doguruyoruz bizimde normal sartlarda 3 haftamiz kaldi hersey hazir bekliyoruz bakalim hayirlisi ilgazardahan arkadasimizla daha dün yazistik suan durumlari iyiye gidiyor canm 1500 olmuslar hala kuvezdeler dualrimiz sayesinde iyi olcaklar insallahh halidecim
Allah hayirli etsin seker. Insallah sag salim bebikleri kucaginiza alip gelirsiniz :)Kızlar merhabaUmarım tüm melekler ve anneleri iyilerdir. .dun kontrolümüz vardı. Dr.um 2cm açık olduğunu söyledi ve yarın tekrar bakacak..çantanı al ve hazırlıklı gel dedi. .uzun lafın kısası yarın meleklerim inşallah kucağimda olabilir Rabbim herkes hayirlisini versin
esunger53 gözünaydın canım. .Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat olmalarını nasip etsin inşallah..
Insallah canım. Eşler de laf söyleyeceklerine iş yapsınlar ama de mi :) O evlere bebek gelecek. O işleri de birilerinin yapması lazim yani de mi ama?Cok sukur canim benim de simdilik iyi gibi. Snirim hala dikine benim kiz :) ya da yan yatıyo biseyler ediyi icerde. Doktor 10 ekimde sezeryan demisti bakalim çarşamba günü kontrolum var o zaman neler diyicek. Evin dibini kosesini duzenlemeye calisiyorum. Arada bel agrisi tutuyo o zaman hrmen yatis :)) tabi ustune bir de geriften fircaaa.. nie kendini yoruyosun diye :) hakkimizda hayirlisi olur insallah :)sag salim kizlari ogullari pasalari getireydik dunyaya :) ondan sonra da gazlariydi uykusuzluklariydi onlardan konusuruz insallah :)
Kiiiz ama simdi herifimin hakkini yemiyim benden cok calisiyo :)) sadece o yorulunca işe el atiyorum onda da soyleniyoInsallah canım. Eşler de laf söyleyeceklerine iş yapsınlar ama de mi :) O evlere bebek gelecek. O işleri de birilerinin yapması lazim yani de mi ama?
Maşallah demeyi unutmayın..Insallah cok daha iyi olurlar :) sen de yorma kendini . Kiz bi dene resim at da ikiz gobusu ne kadar bi gorek :))
Oy oy oyyyyy bin massallah bin massallahh kizz :) hic kilo almadin mi sen hatun ? Harika gozukuyosun bi gobus o da cok gelmedi bana :) Allahim nazarlardan saklasin insallah sizi guzellikMaşallah demeyi unutmayın..
Benimki de yardım ediyor sağolsun. Ama bazen de yoruluyor tabiKiiiz ama simdi herifimin hakkini yemiyim benden cok calisiyo :)) sadece o yorulunca işe el atiyorum onda da soyleniyo
Halidecim çok teşekkürlerOy oy oyyyyy bin massallah bin massallahh kizz :) hic kilo almadin mi sen hatun ? Harika gozukuyosun bi gobus o da cok gelmedi bana :) Allahim nazarlardan saklasin insallah sizi guzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?