- 21 Haziran 2015
- 17
- 21
- 3
- 42
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.701
Bende de olyor karnımın bir tarafına toplanıyor sertleşiyor bir süre sonra normale dönüyor.perşdmbe kontrolüm var o zaman dr sorarımGünaydın herkese. Aslında gün pek de aydın değil halide'nin dediği gibi. Allah sehir yakınlarına sabır versin. Hepimizin başi sağolsun. Kızlar karnınızda sertleşme falan oluyor mu? Bebeğin bir tarafa toplanması gibi? Benimki sağa yoplanıyor bazen ortaya orda kalıo gibi duruyor. Sanırım bunlar erken doğum belirtisi.
bana doktorum kasılmanın senin tarif ettiğin gibi olduğunu söylemişti. benim yorulduğumun ertesi günü sadece sağımda hep aynı yerde yırtılcak gibi sancı olduğunu söylemiştim benimki karın büyümesiyle ilgiliymiş. ama karnımın tamamı eskisinden daha sert onu farkediyorum.Günaydın herkese. Aslında gün pek de aydın değil halide'nin dediği gibi. Allah sehir yakınlarına sabır versin. Hepimizin başi sağolsun. Kızlar karnınızda sertleşme falan oluyor mu? Bebeğin bir tarafa toplanması gibi? Benimki sağa yoplanıyor bazen ortaya orda kalıo gibi duruyor. Sanırım bunlar erken doğum belirtisi.
Günaydın herkese. Aslında gün pek de aydın değil halide'nin dediği gibi. Allah sehir yakınlarına sabır versin. Hepimizin başi sağolsun. Kızlar karnınızda sertleşme falan oluyor mu? Bebeğin bir tarafa toplanması gibi? Benimki sağa yoplanıyor bazen ortaya orda kalıo gibi duruyor. Sanırım bunlar erken doğum belirtisi.
adnoo ben çok heyecanlandım canım ya.Buraya ilk yazmaya başladığımda bugünleri görmek hayal gibi geliyordu.Ama maşallah birer birer başladık...Darısı geride kalanların başına olsun...Aynen canm benimde oluyor cok sık olmaya basladi buarada doktorum haftaya gun verecekkizlar benden duyun topigimizin ikinci dogumu gerceklesti yOosuN arkadasimizin kizlari olmus insallah saglikli hayirli uzun ömürleri olsun detaylari kendi yazar artk darisi bizlere insallah
Bendede oluyor canim doktorum erken doğum yok aşağı inmemiş dedi bence onun erken dogum la alakası yok buyuduler yerlerde dar ondan oluyor bence bende 28. Haftadan beri yapıyor onu erken dogs doğar şimdiye kadarGünaydın herkese. Aslında gün pek de aydın değil halide'nin dediği gibi. Allah sehir yakınlarına sabır versin. Hepimizin başi sağolsun. Kızlar karnınızda sertleşme falan oluyor mu? Bebeğin bir tarafa toplanması gibi? Benimki sağa yoplanıyor bazen ortaya orda kalıo gibi duruyor. Sanırım bunlar erken doğum belirtisi.
Aynen canım ya ne yollardan gectik hepimiz ama Rabbim meyvelerimizi nasip ediyo teker teker aynen canm sanirim 3.dogum ben olacagim artk hepimiz dogum yapinca baska bi topikte yine devam ederiz taze anneler olarak :)adnoo ben çok heyecanlandım canım ya.Buraya ilk yazmaya başladığımda bugünleri görmek hayal gibi geliyordu.Ama maşallah birer birer başladık...Darısı geride kalanların başına olsun...
Sanırım 3. doğum haberide senden gelebilir....
Ayy çok güzel. .yOosuN Tebrikler canım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Bugün kontrole gittik biz de. 2415 gr. 45 cm olmuş aşkım. Her şey normal dedi. Bayram bitimi gel çatı muayenesi yapalım karar verelim normal - sezeryan olayina dedi. Karında toplanma olayı bende de oluyor.geciyor sonra.normal bir durummus
en860 .!.:hayirli sabahlar kizlar..bugune kontrolumuz var bende oyle bir gribim hastaah oglusum iyidirkalktigimdan beri başım çatliyor
canım ben 34 deyim son kontrolde bile doktor bebeğin kilosu ve duruşuna bakıcaz dedi.kilo ve duruş normalse normal olacak ama şu an bile sabit bi duruşu yok ne zaman net söyler bilmiyorum. haftana göre biraz erken karar vericek sanırım doktorun.Gunaydinn...
cok geçmiş olsun canim sana da merak etme iyidir onlar orda korunuyorlar sen sadece beslenmene dikkat et
bizim de bugun kontrolumuz var oglusumu 1 aydir gormuyorum cok ozledim:)
Doktor bana dogum sekline 32. De karar vericez demisti sizce erken degil mi? Gerci bugun ne diyecek bilmiyorum da..cati kontrolu ile karar veriyorlar degil mi??
Gunaydinn...
cok geçmiş olsun canim sana da merak etme iyidir onlar orda korunuyorlar sen sadece beslenmene dikkat et
bizim de bugun kontrolumuz var oglusumu 1 aydir gormuyorum cok ozledim:)
Doktor bana dogum sekline 32. De karar vericez demisti sizce erken degil mi? Gerci bugun ne diyecek bilmiyorum da..cati kontrolu ile karar veriyorlar degil mi??
canım ben 34 deyim son kontrolde bile doktor bebeğin kilosu ve duruşuna bakıcaz dedi.kilo ve duruş normalse normal olacak ama şu an bile sabit bi duruşu yok ne zaman net söyler bilmiyorum. haftana göre biraz erken karar vericek sanırım doktorun.
32 doğum şekline karar vermek için çok erken daha pozisyon bile almamış oluyorlar ama konuşmaya başlamak için uygun zaman olabilir. Son zamanlarda konuşmaya fırsat kalmayabilir. Çatı muayenesini bu vakitte yapmazlar genelde 37-38 lerde yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?