- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 44
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.721
İnsallah canm ya :)yOosuN gözün aydın an ali babalı sağlıkla buyusunler inşallah
Kızlar ikiz o kadar güzel bir duygu ki birini koy öbürünü al inşallah hepiniz sağlıkla vakti gelince kucaginiza alin
Seker cook gecmis olsun. Insallah simdi daha iyisindir. Doktora gittin mi naptin. Bebis nasil?? Allah nasio kismet ederse yarin saat 10da da benim kontrolum varhayirli sabahlar kizlar..bugun nst ve kontrolumuz var bende oyle bir gribim hastayım ki inşallah oglusum iyidirkalktigimdan beri başım çatliyor
İnşallah Güzel haberlerle gel şeker :)Seker cooko gecmis olsun. Insallah simdi daha iyisindir. Doktora gittin mi naptin. Bebis nasil?? Allah nasio kismet ederse yarin saat 10da da benim kontrolum var
sagol tatlim cok sukur nst mizde bebisimizde iyi 2700 olmusuz haftaya kontrole çağırdı nst ve suyuma bakacakmis son haftalar dikkatli olmak lazim dediSeker cook gecmis olsun. Insallah simdi daha iyisindir. Doktora gittin mi naptin. Bebis nasil?? Allah nasio kismet ederse yarin saat 10da da benim kontrolum var
Oh oh bin massallah gozun aydin canim. Insallah sag salim kucagina alirsin :) iyi yapmissin ilaca hemen sarilmamak gerek. Biraz direnc goster cokk dayanilmaz olursa alirsin.sagol tatlim cok sukur nst mizde bebisimizde iyi 2700 olmusuz haftaya kontrole çağırdı nst ve suyuma bakacakmis son haftalar dikkatli olmak lazim dedi
ben sersem gibiyim ilacda vermedi cok lazim olursa antibiyotik veririm dedi bende istemedim zaten..
dun bi tup bebegimiz daha dogdu dedi 36.haftada olmus suyu bittigi için ama bebek kuveze girmedi dedi :)
rabbim hepimize saglikla kucaklamak nasip etsin
Gozun aydin arkadssim. Senin ikizlere dogumdan once ciger gelistirici igne yapildimi?yOosuN gözün aydın an ali babalı sağlıkla buyusunler inşallah
Kızlar ikiz o kadar güzel bir duygu ki birini koy öbürünü al inşallah hepiniz sağlıkla vakti gelince kucaginiza alin
Günaydın bacım :) Bende ptesi kontrole gittim maşşallah benim kızçemde şükürler olsun iyi.Benimkinin hala başı yukarıda doktorumuz senin kız sezeryanla gelmeye karar vermiş sanırım dedi.Kafasınıda plasentaya gömmüş güzel yüzünü göstermedi totosunu görebildik ..:) 2.250 olmuş kilosu günüyle uyumlu dedi doktorumuz.Benimki ayağıyla sürekli mesanemi tekmeliyo korkudan günlük ped kullanıyorum ..:)Dediğin gibi çıkıntı oluyor elimle o çıkıntıyı tutunca sanki doğmuşta elini tutuyormuşum gibi hissediyorum minik kızmın...:)Günaydın bacılarım nasılsınız kontrolü olanlara hayırlı haberler almayı diliyorumm. bizim doğum çantamız dolabımız hazır. haftaya son çalışıp doğum iznimi bayram öncesi başlatıcam inşallah. o zaman da genel temizliği bitirirsem bekleme moduna geçicem inşallah.kızçem aşağıya baskı yapar oldu sadece ev gezmelerine gidebiliyorum uzun yürüyüşler artık yok :) bazen poposu mu kafası mı bilmiyorum elimi koyduğum yer sıcacık oluyo muhteşem bişey bu topuğu dayayınca çıkıntı oluyo, birileriyle muhabbetteysem içeride coşuyo şükürler olsun Allahıma bugünleri yaşattığı için...
Sabah sabah çok güzel bir haber çok sevindim canım gözün aydın hayırlısı olsun Allah miniklerini kucağında görmeyi nasip etsin.Benim bir arkadaşımda olmuşta ilkten tek dediler 2-3 hafta sonra kontrolde bide baktılar 2 olmuş minikler şimdi 9 yaşındalar inşallah Allah ikisinide sana bağışlar....Allah gönlüne göre versin....Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
Gözunaydin Allahim insallah sorunsuz bi hamilelik gecirmeni nasip etsin.Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
gözünaydııın dünyanın en güzel sesini duymuşsun ve soru işaretleri dünyasına hoşgeldin canım :) benim tek kese ilk gittiğimde göründü ama atışı duyulmamıştı 2 gün sonra duyuldu gelişim aşamasında 2-3 günde çok şey farkediyo panik yapma şükür birini duymuşsun diğerini de duyarsın allahın izniyleKalp atışını duydum rabbime şükürler olsun bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
Amin inşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginiziGözunaydin Allahim insallah sorunsuz bi hamilelik gecirmeni nasip etsin.
Amin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğinigözünaydııın dünyanın en güzel sesini duymuşsun ve soru işaretleri dünyasına hoşgeldin canım :) benim tek kese ilk gittiğimde göründü ama atışı duyulmamıştı 2 gün sonra duyuldu gelişim aşamasında 2-3 günde çok şey farkediyo panik yapma şükür birini duymuşsun diğerini de duyarsın allahın izniyle
Hayrli olsun cnmmm allah gonlune versin bebslerni kucagna alrsin yazarsin burdan:)))Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan
Amin canm insallah sende saglikli bi hamilelikten sonra kucagina al bebis veya bebisleriniAmin inşallah rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginizi
Amin inşallah onuda yazarım rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin bebeğiniHayrli olsun cnmmm allah gonlune versin bebslerni kucagna alrsin yazarsin burdan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?