2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Biz de dün aksam kontrole gittik
ilk defa.nst ye bağladı doktor, erken doğum riski yokmuş rahatladım :)
Boyu 41 cm kilosu 1750 gr olmuş oğlumun doktor 10 gün ileride buldu kilosunu 40.haftada 4 kiloyu gecer dedi bu durumda sezeryan olacak galiba :))
19 unda calisabilir raporumu alacağım bakalım zaman çabuk geciyor hazırlıklar tamamlanmadi daha biraz daha hizlanmak lazım :)
Bebeğin kıyafetlerini yikamayi siz ne zaman yaptınız kızlar? Bayramda yapayım diyorum ben ama erken mi olur bidaha halim olur mu bilmiyorum başkası yapsin da istemiyorum :) 34. Haftada olacağız bayramda

bayramdan önceki hafta yıka bayramdan sonra ütüle yerleştir daha kolay oluyo öyle. ben 32 de hepsini yıkadım katlayıp sepette tuttum çünkü kuruyanları toplayıp ayırması bile yoruyo hemen ütüye başlayamıyosun. mendiller tulumlar pijamalr yelekler diye kuruyanları ayırdım sonraki hafta alıp ütüleyip dolaba yerleştirdim çok kolay oldu

Aslında öyle yapacaktim ama calisinca hafta ici eve gittigimde kolumu kipirdatacak halim olmuyor , bayramdan önceki hafta sonu da akrabamizin nişanı falan var..en erken bayram öncesi izinli olucam o zaman yapabilirim heralde :) zaten çok fazla kıyafet almadım birkaç battaniye ve uyku seti falan var kıyafet dışında da

Evet canım hem sayı azdı hem hareket sinirdaydi hem de morfolojide baş anomalisi vardi
Maşallah canım ne güzel hamile kalmissin biz de bayramdan sonra ekim ayında basliycak kismet se bakalım ilkinde olur inşaallah morfolji yüzde 1 hareket 8 sayı 1 milyon tabi bunlar 3 ay önceydi bakalım keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullandık daha fa test yapmadık. Çok beklemek istemiyorum yaş 26 oldu

Teşekkür ediyorum darısı senin başına hayirlisiyla
Inşallah güzel sonucu biran önce alırsınız canım..senin yumurtalarin kaliteli olsun önemli olan o bu değerlerle gittiğin merkez de iyiyse mutlaka olur ..ama olmazsa da moralini bozma daha yasin çok genç ben 33 yaşındayım
Bizden daha ileri yaşta olanlar bile hamile kaliyor

Çok sağol cnm böyle dedikçe o kadar umutlaniyorum ki sanliurfada yapacak biz galiba bakalım siz nerde yaptınız. Aslında en iyi istanbul ankara diyorlar ama bakalım

Bir de mikroenjeksiyon mu yapıldı size
Bizede mikroenjeksiyon yapildi.
Dedigin kürleri bizde uyguladik proxedd plus bi seviyeye kadar yukseltti ama morfolojiye iyi gelmedi çook paralargitti bir suru gida takviyeleri kullandik esimin morfoloji %1 di sayida 24 milyon du ama bazen hic 0 sperm cikiyordu ilk tüp bebek yaptiracagim zaman bana dediler transfere bile gidemeyebilirsin eger sayi cikmazsa öncelikle dualar sayesinde Rabbim ol dedi bir beklerken iki tane oldu tek yumurta ikizlerim şükürler olsun Allaha sana tavsiyem ne çok çok ümitli ol nede ümitsiz birde tedaviye baslarken Solgar Adlı markanin gida takviyesini kullandik eczacim vermisdi 20 gun kullandi esim sadece suan piyasada varmidir bilmiyorum Solgar Larginine ve Male Multible diye 2 tane ürün hap bunlar ister bi arastir ins.tek seferde kavusursun evladina...

Çok teşekkür ederim canım sagol bakalım inşaallah bizim de olir o kadar istiyoruz ki ben 1 buçuk yıl önce düşük yaptım Kürtaj oldum yani kendiliğinden hamile kalmıştım hiç bilmiyordum kurtajdan sonra bir süre olmayınca eşim de test verdi ve öyle anlaşıldı bakalım inş rabbim bize de nasip eder. Sizleri de sağlıkla yavrularını kavuşturur inşaallah hamileler duası kabul olurmuş ben ve benim gibiler için dua edin nolur bir de doğumda dua edin bizlere çok çok tesekkurler

Ederiz tabiki canm ben hep ediyorum zaten Allahim her isteyene nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…