- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.761
Olabilir cnm. Artık haftalarımız çok ilerledi. Benim de sol taraf acıyor özellikle yatınca. Geriliyor karın iyice.o da ağrı yapıyor. Bacak kasılması da cabası. Bel bacak ve karın krampları son ayda çok oluyormuş. Dikkat et kendine.yorulmakızlar kosarsın kosarsın da kramp gırer ya yanlarına sol yanıma oyle bır agrı gırıyor nefesımı kesıyor. sancımıkı bu .
dr una bı danısın ıstersenızTüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.
Artarsa gel demişdr una bı danısın ıstersenız
Benim tam testten bir gun evvel gece hafif lekem oldu peceteye silince. Gebe kalmisim. Yerlesme kanamasîymıs. Olabilir yani. Insallah öyledir. En dogru sonucu testle alırsınız.Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.
Gerçekten mi? Test 11. Gün çıkar mı? 3. Gün embriyosu.inşallah Öyledir .nasıl bir leke idi kahverengi mi kırmızı mı pembe mi?Benim tam testten bir gun evvel gece hafif lekem oldu peceteye silince. Gebe kalmisim. Yerlesme kanamasîymıs. Olabilir yani. Insallah öyledir. En dogru sonucu testle alırsınız.
Canım benimki kahverengiydi. Hem de tam adet gunumdü o gün. Sadece peceteye ailince geldi. Ben üzgün bir sekilde doktoruma meaaj attim. Lekelenmem oldu sonuc herhalde negatif diye. O da bana testini yaptır. Yerlesme lekesi olabilir dedi. Sabah gittik umutsuzca beklerken bir ogrendim sonuc pozitif. Insallah sizinki de öyledir. Bosa umutlandirmis olmam sizi. Dualarim ablanizla. Haber verin.Gerçekten mi? Test 11. Gün çıkar mı? 3. Gün embriyosu.inşallah Öyledir .nasıl bir leke idi kahverengi mi kırmızı mı pembe mi?
Çok saol cnm ilgin için bunun ki kırmızı leke aynı senin gibi peçeteue silince gelmiş.ağlamış falan ben dedim Yerleşme lekesi Endişe etme ama benim içime kurt düştü şimdi de.inşallah tutmuştur Valla çok zor yaptıranlara Allah yardım etsin sen de inşallah sağ salim kucağına alırsın Bebeğini sanırım Cumartesi tahlil yapacak yazarım sonucuCanım benimki kahverengiydi. Hem de tam adet gunumdü o gün. Sadece peceteye ailince geldi. Ben üzgün bir sekilde doktoruma meaaj attim. Lekelenmem oldu sonuc herhalde negatif diye. O da bana testini yaptır. Yerlesme lekesi olabilir dedi. Sabah gittik umutsuzca beklerken bir ogrendim sonuc pozitif. Insallah sizinki de öyledir. Bosa umutlandirmis olmam sizi. Dualarim ablanizla. Haber verin.
Inşallah güzel sonuçlanır. Çok zor bir süreç. Allah yaşayan herkese sabır versin ve sonunda güzel hayırlı haberler tabi.Çok saol cnm ilgin için bunun ki kırmızı leke aynı senin gibi peçeteue silince gelmiş.ağlamış falan ben dedim Yerleşme lekesi Endişe etme ama benim içime kurt düştü şimdi de.inşallah tutmuştur Valla çok zor yaptıranlara Allah yardım etsin sen de inşallah sağ salim kucağına alırsın Bebeğini sanırım Cumartesi tahlil yapacak yazarım sonucu
Kızlar merhabainanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
C. tesi günü kontrolüm de dr 2cm açık var demişti.pazartesi gel tekrar bakalım ama cantan yanında olsun dedi.pazartesi sabah 9.30 da kontrol ettiğinde 4 cm açılmis hemen almalıyız dedi çünkü normal doğum süreci başlamış.
Hemen yatış işlemleri yapıldı ama o kadar güzel bir heyecandi ki anlatamam..Rabbim hepinize bu heyecanı yasatsin
Spinal sezeryan ile minik prenseslerim dünyaya gözlerini açtı. .o an çok güzeldi.
34+4te doğum gerçekleşti. Ultrasonda kiloları 2500 olarak görünse de miniklerim 2350 ve 1950 olarak doğdu.
Maşallah ikisi de kuveze girmedi. Sütüm gelmeye başladı. Hem mama takviyesi hem de anne sütü alıyor prenseslerim
Eger dr.unuza güveniyorsanız kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum.dikiş sancim hiç olmadı sanırım yapıştırma olmuş dikiş yok..Sadece gaz sancısı çekiyorum..
Sormak İstediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlarımRabbim tüm anneleri ve meleklerini korusun
Kızlar bizden yeni haberler var: Bugun kontrole gittik, ultrasona girdik. Doktorumuz brlki 37yi bekler dedi. Boynundaki kordon teke dusmustu zaten. Sonra nst istedi. Gittik girdik. Doktora göturdüm. Suratı düştüMeğerse kordon baskı yapmış. Pazrtesiye kadar hareketleri takip et dedi. Ptesi kontrole gel. Bu şekildeyse eğer perşembeye alalım bebeği dedi. Yani 10 dkda bile degisti her sey. Biliyorum kızım erken gelemeye niyetlendi ama inşallah bu kadar erken gelmesi sorun olmaz. Sizinkiler vaktinde gelir insallah. Benimki de saglıkla gelir erken olsa da.
Sizin adınıza çok sevindim.Allah bağışlasın bebeklerini inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.yazdıklarını okuyunca moralim düzeldi.benim bebeğim haftasına göre küçük.35 haftalık 2kilo 3hafta geriden gidiyor.bir neden bulamadılar küçüklüğüne.şimdilik takip ediliyoruz.küvez olayı korkutuyor beni.yazdıklarını okuyunca umutlandım.bebeklerinle ömür boyu mutluluklar dilerim.darısı bizlerin başına.Kızlar merhabainanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
C. tesi günü kontrolüm de dr 2cm açık var demişti.pazartesi gel tekrar bakalım ama cantan yanında olsun dedi.pazartesi sabah 9.30 da kontrol ettiğinde 4 cm açılmis hemen almalıyız dedi çünkü normal doğum süreci başlamış.
Hemen yatış işlemleri yapıldı ama o kadar güzel bir heyecandi ki anlatamam..Rabbim hepinize bu heyecanı yasatsin
Spinal sezeryan ile minik prenseslerim dünyaya gözlerini açtı. .o an çok güzeldi.
34+4te doğum gerçekleşti. Ultrasonda kiloları 2500 olarak görünse de miniklerim 2350 ve 1950 olarak doğdu.
Maşallah ikisi de kuveze girmedi. Sütüm gelmeye başladı. Hem mama takviyesi hem de anne sütü alıyor prenseslerim
Eger dr.unuza güveniyorsanız kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum.dikiş sancim hiç olmadı sanırım yapıştırma olmuş dikiş yok..Sadece gaz sancısı çekiyorum..
Sormak İstediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlarımRabbim tüm anneleri ve meleklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?