2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

kızlar kosarsın kosarsın da kramp gırer ya yanlarına sol yanıma oyle bır agrı gırıyor nefesımı kesıyor. sancımıkı bu .
Olabilir cnm. Artık haftalarımız çok ilerledi. Benim de sol taraf acıyor özellikle yatınca. Geriliyor karın iyice.o da ağrı yapıyor. Bacak kasılması da cabası. Bel bacak ve karın krampları son ayda çok oluyormuş. Dikkat et kendine.yorulma

Kızlar merhaba doğumdan sonra afallamamak için bu sayfayı okudum çok faydalı bilgiler var doğru ve verimli emzirmeyle ilgili okumanızı tavsiye ederim doğumdan sonra bi dolu şeyle boğuşurken fırsatınız olmayabilir bebekyapimbakimonarim.com.tr/tomrisinemzirmenotlari

Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.

Benim tam testten bir gun evvel gece hafif lekem oldu peceteye silince. Gebe kalmisim. Yerlesme kanamasîymıs. Olabilir yani. Insallah öyledir. En dogru sonucu testle alırsınız.

Benim tam testten bir gun evvel gece hafif lekem oldu peceteye silince. Gebe kalmisim. Yerlesme kanamasîymıs. Olabilir yani. Insallah öyledir. En dogru sonucu testle alırsınız.
Gerçekten mi? Test 11. Gün çıkar mı? 3. Gün embriyosu.inşallah Öyledir .nasıl bir leke idi kahverengi mi kırmızı mı pembe mi?

Kızlar bizden yeni haberler var: Bugun kontrole gittik, ultrasona girdik. Doktorumuz brlki 37yi bekler dedi. Boynundaki kordon teke dusmustu zaten. Sonra nst istedi. Gittik girdik. Doktora göturdüm. Suratı düştü Meğerse kordon baskı yapmış. Pazrtesiye kadar hareketleri takip et dedi. Ptesi kontrole gel. Bu şekildeyse eğer perşembeye alalım bebeği dedi. Yani 10 dkda bile degisti her sey. Biliyorum kızım erken gelemeye niyetlendi ama inşallah bu kadar erken gelmesi sorun olmaz. Sizinkiler vaktinde gelir insallah. Benimki de saglıkla gelir erken olsa da.

Gerçekten mi? Test 11. Gün çıkar mı? 3. Gün embriyosu.inşallah Öyledir .nasıl bir leke idi kahverengi mi kırmızı mı pembe mi?
Canım benimki kahverengiydi. Hem de tam adet gunumdü o gün. Sadece peceteye ailince geldi. Ben üzgün bir sekilde doktoruma meaaj attim. Lekelenmem oldu sonuc herhalde negatif diye. O da bana testini yaptır. Yerlesme lekesi olabilir dedi. Sabah gittik umutsuzca beklerken bir ogrendim sonuc pozitif. Insallah sizinki de öyledir. Bosa umutlandirmis olmam sizi. Dualarim ablanizla. Haber verin.

Çok saol cnm ilgin için bunun ki kırmızı leke aynı senin gibi peçeteue silince gelmiş.ağlamış falan ben dedim Yerleşme lekesi Endişe etme ama benim içime kurt düştü şimdi de.inşallah tutmuştur Valla çok zor yaptıranlara Allah yardım etsin sen de inşallah sağ salim kucağına alırsın Bebeğini sanırım Cumartesi tahlil yapacak yazarım sonucu

Inşallah güzel sonuçlanır. Çok zor bir süreç. Allah yaşayan herkese sabır versin ve sonunda güzel hayırlı haberler tabi.

Kızlar merhaba inanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
C. tesi günü kontrolüm de dr 2cm açık var demişti.pazartesi gel tekrar bakalım ama cantan yanında olsun dedi.pazartesi sabah 9.30 da kontrol ettiğinde 4 cm açılmis hemen almalıyız dedi çünkü normal doğum süreci başlamış.
Hemen yatış işlemleri yapıldı ama o kadar güzel bir heyecandi ki anlatamam..Rabbim hepinize bu heyecanı yasatsin
Spinal sezeryan ile minik prenseslerim dünyaya gözlerini açtı. .o an çok güzeldi.
34+4te doğum gerçekleşti. Ultrasonda kiloları 2500 olarak görünse de miniklerim 2350 ve 1950 olarak doğdu.
Maşallah ikisi de kuveze girmedi. Sütüm gelmeye başladı. Hem mama takviyesi hem de anne sütü alıyor prenseslerim
Eger dr.unuza güveniyorsanız kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum.dikiş sancim hiç olmadı sanırım yapıştırma olmuş dikiş yok..Sadece gaz sancısı çekiyorum..
Sormak İstediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlarım Rabbim tüm anneleri ve meleklerini korusun

Maşallah sağlıkla buyusunler Darisi bizlerin basina ; )

Hayirlisi olsun canim insallah saglikla kucagina alirsin..kilosu herseyi gayet iyi guclu bir kizin var bunu da atlatacaksiniz inaniyorum ben Bak ben 8 aylik dogmusum 1800gr :) kuvezde bile 2 gun kalmisim..burada da okudum senin gibi erken dogum yapanlari..hersey yolunda gidecek guzel haberlerinizi alacagiz hayirlisiyla

Sizin adınıza çok sevindim.Allah bağışlasın bebeklerini inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız.yazdıklarını okuyunca moralim düzeldi.benim bebeğim haftasına göre küçük.35 haftalık 2kilo 3hafta geriden gidiyor.bir neden bulamadılar küçüklüğüne.şimdilik takip ediliyoruz.küvez olayı korkutuyor beni.yazdıklarını okuyunca umutlandım.bebeklerinle ömür boyu mutluluklar dilerim.darısı bizlerin başına.

Gunaydin . herkes icin ozellikle de devletimiz ve milletimiz icin cok hayirli bi cuma olur insallah. Hayirli cumalar kizlar.
halgan kuzucum bebisten oturu endise etme. Allahin izniyle bisey olmaz. Arkadasim 35.haftasinda dogum yapti.2kiloydu minik ve kuveze bile girmedi.massallah jer seyi de yolunda.sen de sikinti etmiyesin sakin. Guzel olacak her sey kuzum.
yOosuN canim Allah hayirli ugurlu etsin. Vatanina milletine devletine ve tabiki sizlere hayirli evlatlar olsunlar. Yuzleri hep gulsun. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin kızlarını. Sen de insallah tez zamanda gaz sancisinxan kurtuluraun. Bol bol kayisi hosafi ic. Rabbimin izniyle biseyin kalmaz. Selamlar

Hepimize günaydın hayırlı cumalar olsun kızlar....
halgan canım meleğin inşallah birazcık erkende olsa sağ salim dünyaya gelecek o annesine kavuşma telaşında öyle düşün ...Dualarımız hepimiz için ...
yOosuN gözün aydın çok şükür atlattın meleklerinle ömür boyu mutlu olun inşallah.....Darısı geride kalanlarımızın başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…