- 8 Şubat 2015
- 348
- 347
- 43
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.781
Gözünaydın canııım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok duygulandım okuyunca sağlıkla darısı başımıza...Kızlar merhabainanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
C. tesi günü kontrolüm de dr 2cm açık var demişti.pazartesi gel tekrar bakalım ama cantan yanında olsun dedi.pazartesi sabah 9.30 da kontrol ettiğinde 4 cm açılmis hemen almalıyız dedi çünkü normal doğum süreci başlamış.
Hemen yatış işlemleri yapıldı ama o kadar güzel bir heyecandi ki anlatamam..Rabbim hepinize bu heyecanı yasatsin
Spinal sezeryan ile minik prenseslerim dünyaya gözlerini açtı. .o an çok güzeldi.
34+4te doğum gerçekleşti. Ultrasonda kiloları 2500 olarak görünse de miniklerim 2350 ve 1950 olarak doğdu.
Maşallah ikisi de kuveze girmedi. Sütüm gelmeye başladı. Hem mama takviyesi hem de anne sütü alıyor prenseslerim
Eger dr.unuza güveniyorsanız kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum.dikiş sancim hiç olmadı sanırım yapıştırma olmuş dikiş yok..Sadece gaz sancısı çekiyorum..
Sormak İstediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlarımRabbim tüm anneleri ve meleklerini korusun
canım korkma Allahın izniyle en zorlu riskli haftaları atlattık şükür gelmeye niyetliyse bile Allah onu herşeyiyle sana kavuşturcak inşallahKızlar bizden yeni haberler var: Bugun kontrole gittik, ultrasona girdik. Doktorumuz brlki 37yi bekler dedi. Boynundaki kordon teke dusmustu zaten. Sonra nst istedi. Gittik girdik. Doktora göturdüm. Suratı düştüMeğerse kordon baskı yapmış. Pazrtesiye kadar hareketleri takip et dedi. Ptesi kontrole gel. Bu şekildeyse eğer perşembeye alalım bebeği dedi. Yani 10 dkda bile degisti her sey. Biliyorum kızım erken gelemeye niyetlendi ama inşallah bu kadar erken gelmesi sorun olmaz. Sizinkiler vaktinde gelir insallah. Benimki de saglıkla gelir erken olsa da.
Canım benim de erkwn olacak gibi. Mesajin içimi çok rahatlattı. Inşallah ben de seninki kadar rahat geçiririm. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Doktoruma çok güveniyorum ben de. Inşallah her şey güzel olur. Allah güzel yavrularına sana bağışlasın. Bol sütün olsun inşallah.http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-1-merhaba.html
Gözünaydın canııım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok duygulandım okuyunca sağlıkla darısı başımıza...
Hatlar karıştı. @yOosuNa yazacaktım :)Canım benim de erkwn olacak gibi. Mesajin içimi çok rahatlattı. Inşallah ben de seninki kadar rahat geçiririm. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Doktoruma çok güveniyorum ben de. Inşallah her şey güzel olur. Allah güzel yavrularına sana bağışlasın. Bol sütün olsun inşallah.
Gözünüz aydın sağlıklı gunleriniz olsun. Bir bir haberler geldikçe insan neleri paylastigini hatırlıyor. Darısı bizlere inşallahKızlar merhabainanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
C. tesi günü kontrolüm de dr 2cm açık var demişti.pazartesi gel tekrar bakalım ama cantan yanında olsun dedi.pazartesi sabah 9.30 da kontrol ettiğinde 4 cm açılmis hemen almalıyız dedi çünkü normal doğum süreci başlamış.
Hemen yatış işlemleri yapıldı ama o kadar güzel bir heyecandi ki anlatamam..Rabbim hepinize bu heyecanı yasatsin
Spinal sezeryan ile minik prenseslerim dünyaya gözlerini açtı. .o an çok güzeldi.
34+4te doğum gerçekleşti. Ultrasonda kiloları 2500 olarak görünse de miniklerim 2350 ve 1950 olarak doğdu.
Maşallah ikisi de kuveze girmedi. Sütüm gelmeye başladı. Hem mama takviyesi hem de anne sütü alıyor prenseslerim
Eger dr.unuza güveniyorsanız kesinlikle spinal anesteziyi öneriyorum.dikiş sancim hiç olmadı sanırım yapıştırma olmuş dikiş yok..Sadece gaz sancısı çekiyorum..
Sormak İstediğiniz bişi varsa seve seve yanıtlarımRabbim tüm anneleri ve meleklerini korusun
Hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buyutsun darısı basimizaKızlar merhabainanın buraya yazdım mı yazmadım mı hatırlamıyorum
Cnm hc endiselnme rabbm hepimize yardm eder.dr um 32 den sonra korkma demsti sende icini ferah tutKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.yOosuN mesajından sonra rahatladım. Kızım gelmek içim sabırsızlanıyorsa yapacak bir şey yok :) Canım inşallah ben de rahat bir doğum geçiririm. Dün gece yine sancı geldi iki kez ama doktorum ritmik olmazsa ve kanaman olmazsa bekleyebilirsin dedi. Eşim de duruşma için memlekete gitmişti tam. Giderken de kızım bir gün bari bekle demişti. Tam varmış eve sancımız oldu :) Bu yaramaz bizle oyun oynuyor bence. Allah hepimizin evlatlarını vaktinde bize bağışlasın. Çok ćabaladık. Güzel meyvelerini alalım inşallah.
sonucu beklıyrzzzzzÇok saol cnm ilgin için bunun ki kırmızı leke aynı senin gibi peçeteue silince gelmiş.ağlamış falan ben dedim Yerleşme lekesi Endişe etme ama benim içime kurt düştü şimdi de.inşallah tutmuştur Valla çok zor yaptıranlara Allah yardım etsin sen de inşallah sağ salim kucağına alırsın Bebeğini sanırım Cumartesi tahlil yapacak yazarım sonucu
Cnm Dr 12. Gün test Demiş yani yarın pazar ve hastane kapalı öyle olunca 11. Gün yapsam mı diye kararsızdı.çıkmaz diye korktu artık pazartesi yani 13. Gün tahlil verecek çok heyecanlıyız inşallah güzel sonuçlar alırız.sonucu kesinlikle buraya yazacağımsonucu beklıyrzzzzz
Henüz kanama başlamadıysa insallah yerlesme lekesidir. Benim de iki üc gündevam etmişti. Inşallah güzel olur sonuçlar. Aslında cumartesi gecesi ya da pazar acil kadın doğumda da yaptırabilirsiniz. Ben öyle de yapmıştım :)Cnm Dr 12. Gün test Demiş yani yarın pazar ve hastane kapalı öyle olunca 11. Gün yapsam mı diye kararsızdı.çıkmaz diye korktu artık pazartesi yani 13. Gün tahlil verecek çok heyecanlıyız inşallah güzel sonuçlar alırız.sonucu kesinlikle buraya yazacağımertesi gün çok az bir leke daha gelmiş şuanda birşey yokmuş.
Olmadı Söyleyeyim yarın acilden yapsınlar o da sonucu merak ediyor artık nasıl karar verirse öyle olsun Hayırlısı ile tutmuştur inşallah.yurt dışında imkansız dediler.yumurta rezervi yok diye .yaz tatiline geldi üç foolikülü vardı ikisi boş bir yumurtası oldu.onu da yerleştirdiler.gün yaklaştıkça vakit Geçmiyor.salıya da yolcu inşallah güzel haber Alıp gider yoksa çok üzülür duygusaldır da Üzücü haberle gurbete gitmez inşallah.dıa edin arkadaşlar.diz yaşayanlar çok daha iyi anlarsınızHenüz kanama başlamadıysa insallah yerlesme lekesidir. Benim de iki üc gündevam etmişti. Inşallah güzel olur sonuçlar. Aslında cumartesi gecesi ya da pazar acil kadın doğumda da yaptırabilirsiniz. Ben öyle de yapmıştım :)
Ayy bn catlardim bugun baktirirdim kanda kesin :) hhayirlisi olsun ins tutmustrCnm Dr 12. Gün test Demiş yani yarın pazar ve hastane kapalı öyle olunca 11. Gün yapsam mı diye kararsızdı.çıkmaz diye korktu artık pazartesi yani 13. Gün tahlil verecek çok heyecanlıyız inşallah güzel sonuçlar alırız.sonucu kesinlikle buraya yazacağımertesi gün çok az bir leke daha gelmiş şuanda birşey yokmuş.
Ayy bn catlardim bugun baktirirdim kanda kesin :) hhayirlisi olsun ins tutmustr
Ay gerçekten içine öyle mi doğuyor inşallah tutmuştur C'nm ya.aslında kendisi de çok merak ediyor.ben kendisine pazartesiyi bekle Cumartesi çıkmayabilir demiştim.sonra gereksiz yere üzülme dedim bana sanki beklemek kolay??? Diye sitem etmişti.ama şimdi siz kanda kesin çıkar falan diyorsunuz.çıkmaz diye bekliyor o yoksa Çoktan yapmıştı.ben öyle deyince erteledi testi.:)Ama bnm icimden sanki tutundu gbi geciyor :) ♡
Rabbim ol dedikten sonra tek cift fark etmez. Insallah tutunmustur. lekelenme olup kanama devam etmediyse tutunmus olması kuvvetle muhtemel.Arkadaşımın da öyle olmuştu benim de. Inşallah tutunmuştur. Dua ediyoruz size. Insallah güzel haberler alıp gider.Olmadı Söyleyeyim yarın acilden yapsınlar o da sonucu merak ediyor artık nasıl karar verirse öyle olsun Hayırlısı ile tutmuştur inşallah.yurt dışında imkansız dediler.yumurta rezervi yok diye .yaz tatiline geldi üç foolikülü vardı ikisi boş bir yumurtası oldu.onu da yerleştirdiler.gün yaklaştıkça vakit Geçmiyor.salıya da yolcu inşallah güzel haber Alıp gider yoksa çok üzülür duygusaldır da Üzücü haberle gurbete gitmez inşallah.dıa edin arkadaşlar.diz yaşayanlar çok daha iyi anlarsınız
tutunduysa çıkar canm benm 10.gunde cikti kanda insallah Allahim yüzünüzü güldürurAy gerçekten içine öyle mi doğuyor inşallah tutmuştur C'nm ya.aslında kendisi de çok merak ediyor.ben kendisine pazartesiyi bekle Cumartesi çıkmayabilir demiştim.sonra gereksiz yere üzülme dedim bana sanki beklemek kolay??? Diye sitem etmişti.ama şimdi siz kanda kesin çıkar falan diyorsunuz.çıkmaz diye bekliyor o yoksa Çoktan yapmıştı.ben öyle deyince erteledi testi.:)
Çok saol cnm inşallah tutmuştur.az önce Aradım yarın acilde ver diye dedi artık bir gün daha bekleyebilirm sorun değil dedi pazartesi sabah erkenden sonucu verecek hemen yazarım çıkıncatutunduysa çıkar canm benm 10.gunde cikti kanda insallah Allahim yüzünüzü güldürur
mutlu haberlerle ıns . dua edıyrm bılırz elbette tabı hepımız gectık o gunlerden. ınsallah olmustur ınsallah ALLAHım ıkı kısı bınıp gıder ucaga ıns :)Çok saol cnm inşallah tutmuştur.az önce Aradım yarın acilde ver diye dedi artık bir gün daha bekleyebilirm sorun değil dedi pazartesi sabah erkenden sonucu verecek hemen yazarım çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?