- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.801
Kizlar naslsinz.bnm cok akntm oluyor ya szde nasl?
Kizlar naslsinz.bnm cok akntm oluyor ya szde nasl?
Aynı durum bende de var hatta başından bu yana Dr sarı ve kokulu değilse sorun yok diyor. Hafif sarılık var fakat koku yok yalnız benim rahim ağzında dikiş var(20. Haftada atılmıştı) o yüzden olabilirmişKizlar naslsinz.bnm cok akntm oluyor ya szde nasl?
Canim o kisiden kisiye degisir. Ben ilkinde progestanı kullanmama ragmen hemen regl oldum. Sonuc negatifti. Tam gunumde oldum yine beklemedim hic. Ben de yerlesme lekesi oldugunu dusunuyorum. Insallah yanılmıyoruzdur.Yarin güzel haberi yaz bize. Dualarimiz sizinle.Arkadaşlar benim bir sorum daha olacak ya.şimdi transferden kaç gün sonra regl gelmesi gerekir.ablam şimdi Progestan jel kullanıyor acaba o ilaç regl Olmasını engelliyor olabilir mi? 12. Gündeyiz.Bugün yine kahverengi leke gelmiş ama henüz kırmızılar yok.:)test yarın vakit daraldıkça heyecan da artıyor
Hastane acilde kan versin. 1saatte cikar. Hayir haber almak nasip olur insallahArkadaşlar ablam şimdi kan veriyormuş saat 4 gibi çıkar demişler nasıl geçer şimdi bu vakit
Cnm ya bunlar şimdi yurtdışı Sigortalı ya başka hastanede 35-40 tl demişler o Yüzden bu güne kaldı yoksa Çoktan yaptıracaktı dün.çok Sağolun arkadaşlar dua ve destekleriniz için sonucu ilk buraya yazacağım sizin gibi biz de çok merak ediyoruz.inşallah Hayırlısı ile güzel haberler gelir:)Hastane acilde kan versin. 1saatte cikar. Hayir haber almak nasip olur insallah
Allah hakkında hayırlısı neyse o versin umutsuzluğa da aşırı hevese de fırsat vermemek lazım bu durumlarda.beklemesi en zoru bilirim inşallah güzel haberler alırsınızCnm ya bunlar şimdi yurtdışı Sigortalı ya başka hastanede 35-40 tl demişler o Yüzden bu güne kaldı yoksa Çoktan yaptıracaktı dün.çok Sağolun arkadaşlar dua ve destekleriniz için sonucu ilk buraya yazacağım sizin gibi biz de çok merak ediyoruz.inşallah Hayırlısı ile güzel haberler gelir:)
Arkadaşlar ablam şimdi kan veriyormuş saat 4 gibi çıkar demişler nasıl geçer şimdi bu vakit
Heveslenmemek elde mi insan ister istemez kendini kaptırıyor ablama çok hissettirmemeye çalışıyorum ama ben bile kendimi kaptırdıysam ablamı düşünemiyorum.olumsuz olursa ister istemez üzülecek Allah hayırlısını versinAllah hakkında hayırlısı neyse o versin umutsuzluğa da aşırı hevese de fırsat vermemek lazım bu durumlarda.beklemesi en zoru bilirim inşallah güzel haberler alırsınız
hiç sorma el mahkum bekliyoruz:)))Zor geçerinsallah guzel sonucu alirsiniz canimm
İslh guzel haberlerle gelirler.Rabbm isteyen herkese nasip etsin sag salim.Arkadaşlar ablam şimdi kan veriyormuş saat 4 gibi çıkar demişler nasıl geçer şimdi bu vakit
Hayırlısıyla güzel haber alirsiniz inşallah Allah herkese nasip etsin insallahArkadaşlar ablam şimdi kan veriyormuş saat 4 gibi çıkar demişler nasıl geçer şimdi bu vakit
günaydın canım iyi sen nasılsın??? Birazdan çıkıp nstye gidicez bizde.Yine bir heyecan başladı bende...:)Gunaydin naber kizlarr
Hadi hayırlı haberler alırsınız inşallah bende çok merak ettim.Çok uzun ya üniversitelerde bile 1 satte çıkıyor sonuçlar....Heveslenmemek elde mi insan ister istemez kendini kaptırıyor ablama çok hissettirmemeye çalışıyorum ama ben bile kendimi kaptırdıysam ablamı düşünemiyorum.olumsuz olursa ister istemez üzülecek Allah hayırlısını versin
hiç sorma el mahkum bekliyoruz:)))
Ben de öyle biliyorum ablam da benim işim ters diyor Hayırlısı olsun tüp bebek merkezinde verildi tahlil bilmiyorum artık nasıl ilerliyor işler belki kendi laboratuarları yoktur başka yere gönderiyorlardır bilemedimHadi hayırlı haberler alırsınız inşallah bende çok merak ettim.Çok uzun ya üniversitelerde bile 1 satte çıkıyor sonuçlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?