- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
- Konu Sahibi meleklercenneti
-
- #4.821
ters diye düşünmesin inşallah sonuç güzel olsun ablan için canım...Ben de öyle biliyorum ablam da benim işim ters diyor Hayırlısı olsun tüp bebek merkezinde verildi tahlil bilmiyorum artık nasıl ilerliyor işler belki kendi laboratuarları yoktur başka yere gönderiyorlardır bilemedim
Veson haber var mı ablandan olumlu olumsuz bize yaz
Arkadaşlar az önce Aradım hala sonuç gelmemiş Çin işkencesi resmenben de merak ettim geldim ama ses seda yok , beklemedeyim
geldim şekerim çok şükür yolunda minik kalbi pıt pıt atıyor sancıda çıkmadı şimdilik....yumuklagli hadi hayır haberle gel inşallah nst den şeker :)
iyi iyi bin maşşallah :) Allah nazarlardan saklasın şeker :) bu arada sizin bebikler kaçar kilo? benimki geçen hafta 2200 dü.geldim şekerim çok şükür yolunda minik kalbi pıt pıt atıyor sancıda çıkmadı şimdilik....
senin profil resmini sevsinler e miVeson insallah guzel haberler yazarsin.Rabbim kimseyi hayal kirikligina ugratmasin.
şimdiye hastaneyi yıkmıştım başlarınaArkadaşlar az önce Aradım hala sonuç gelmemiş Çin işkencesi resmenhemen yazarım olumlu yada olumsuz
benimde geçen hafta 2250 ydi canım aynı demekki normal dedi doktorumuz gününe göre....iyi iyi bin maşşallah :) Allah nazarlardan saklasın şeker :) bu arada sizin bebikler kaçar kilo? benimki geçen hafta 2200 dü.
Kızlar topigimizde doğum heyecanları başladı çok şükür, benim perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım, nst çok sıkıyor beni nedense:) kızıma bakabilecekmiyim diye stres olmaya başladım, karmakarisigim, hepinizi yakından takip ediyorum, bu arada asgari düzeyde kilo almisim, bebiş iyi şükür en son 2500du,ben de 7 kilo falan almışım
bana da normal diyo , hayırlısı inşallah :) zaten dedi ki geçen gittiğimizde kilosu anne karnında önemli değil. önemli olan sağlıklı olması.benimde geçen hafta 2250 ydi canım aynı demekki normal dedi doktorumuz gününe göre....
WhatsApp tan kaynatiyoruz kızlarla, buraya da gelmeye çalışıyorum ama yazamıyorum işte kiz:)maşşallah bebikine de sana da şeker :) topik sahabısın ama az göriyruk seni
bu arada beniml de perşembe randevum var :)
Off ya çok üzücü, umudunu kaybetmesin ablan, dondurulmuş embriyo varsa onları deneyebilir, Rabbim kucağına hasretini çektiği evladı nasip etsinArkDaşlar sonuç negatifmiş maalesef
vardır bi hayır üzülmüştür illaki ama çok yıpratmasın kendini Allah en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin canım..ArkDaşlar sonuç negatifmiş maalesef
ArkDaşlar sonuç negatifmiş maalesef
mersi canikomsenin profil resmini sevsinler e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?